Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysaxatilia wrote:Pokaz pazurki
Ja tez jutro wesele peps moze na to samo
Ale stwierdzialam ze nawet jesli sie potrzymaja dwa dni to bym sobie tez zainwestowala w zestaw. Wspaniala rzexz dla takiej osoby jak ja. Tak to zawsze mimo czekania dwie godziny i utwardzania lakietow milonem koametykow i tak odbijaly mi sie pieczatki zwykle z pocieli. A tu? Utwardzasz i robisz wdzystko! Przy dziecku genialna rzecz
Saxa co do wyjazdu to ja pewnie tez bym nie wyjezdzala ale chyba nie ze wzgledu na to ze cos moze sie stac, bo moze wszedzie... Ale bardziej ze tam juz sie wydarzylo... Nie jestem przesadna ala jednak dobrze bym sie z tym nie czula -
Blondik ale macie hacjende
Hanka za 10 dni 8 mies i też 8 zębów
A w ogóle dziś byliśmy w konsulacie i co? I jajco! Mieliśmy skrócony odpis aktu urodzenia a trzeba zupełny! A jak padało w Edynburgu, masakra. No i Hanką obraziła się dziś na mleko. Wypiła jedną flaszke rano i jedna do spania.Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Blondik ale macie hacjende
Hanka za 10 dni 8 mies i też 8 zębów
A w ogóle dziś byliśmy w konsulacie i co? I jajco! Mieliśmy skrócony odpis aktu urodzenia a trzeba zupełny! A jak padało w Edynburgu, masakra. No i Hanką obraziła się dziś na mleko. Wypiła jedną flaszke rano i jedna do spania. -
nick nieaktualnyBasik nie martw sie. Im dluzej siedza tym wieksze prawdopodobienstwo ze dluzej beda zdrowe
Jej wasze dzieci juz sa taaaakie duze ale to wszystko szybko mija. A dopiero co wam kibicowalam przy porodach a zaraz beda po kolei konczyc rok i bedziecie sie chwalic zdjeciami tortow!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 23:02
Basik122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W sumie to jak czytalam o tym brytyjskim paszporcie to strasznie upierdliwe to jest. Nie chcę mi się w to bawić. Odpis zupełny już mam. Babka w konsulacie mówiła, że damy radę do 15 lipca z wyrobieniem wiec spoko.
Basik ja tęsknię za czasem jak Hanka nie miała zębów, bo jak mnie teraz ugryzie to aż łzy w oczach ale przecież jej nie wyrwę chociaż... hahaewa81, Blondik, Basik122 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Gin mnie zepsuł. Takiego spadku to wieki nie miałam.
Doczekałam świętej soboty. Po tygodniu niewyspania i zmęczenia w końcu miałam spać do oporu. No i jak co weekend w okolicach 5 koniec spania. Jestem zmęczona, wszystko mnie boli, spać się chce, zasnąć nie mogę...
Odrobina, nie miałam monitoringu etc. Nic nie miałam tylko nadzieję od kilku miesięcy już mi się nie chce nic robić. Straciłam zapał i wiarę, że coś mogę. Nawet sexu mi się nie chce, taki mechanizm obronny sobie wyrobiłam - nie będzie pytonga to nie będzie rozczarowania. Tumiwisizm mam
Blondik, małą chatkę macie ile to metrów? (do sprzątania)
Małym wiedźmom gratuluję uzębienia to będzie moment i przyjdzie Wróżka Zebuszka i je zabierze
Ciri, polecam preparaty do przyspieszania wysychania lakieru cudna rzecz! Miałam z inglota, teraz z revlonu. Oba super choć pierwszy chyba ciut lepszy. Dwie warstwy lakieru bez utwardzacza i 5 dni do tygodnia dają radę
Ed: Sorki za długi post ale w końcu chwila spokoju to można pisać ziemniaków nie mogę to nie wstawię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 05:56
-
nick nieaktualnyJa nie wiem mnie tam zadne te preparary nie dzialaja ;] juz ich tyle wyprobowalam a i tak zawsze mam cos na paznokciach odcisniete;]
Boze jak to nasze panstwo musi wszystko komplikowac... Musze zalatwic sobie becikowe bo kasa mi potrzebna a w koncu mi sie nalezy to czemu nie skorzystac, ale jak patrze na ta gore papierow to mi sie nie chce. -
nick nieaktualnyDziewczęta przypominam, że nie jedna z nas by tu chciała być ugryziona przez taką małą sliniącą się istotę
Katta no to może jednak jakoś plan opracuj, będziesz mieć konkretne cele będzie Ci łatwiej. Ja też sobie dałam 12 miesięcy no i od lutego zaczęłam się ogarniać.Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Odrobina oczywiście pamietam i dlatego mój post nie jest narzekajaco piętrzący a jedynie stwierdzający fakt, ale jeśli nawet w taki sposób nie można napisać to spoko, ja mogę w ogóle o Hance tu nie pisać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 08:17
-
nick nieaktualny
-
Ok cofam a jak chcesz to mogę Cię zaprosić na gryzienie, zrobię Ci też kawke i poczęstunek ciastkiem (z uwzględnieniem czego nie jesz) :*
A ogólnie bywam ostatnio upierdliwa... nie daje rady nie wiem co się ze mną dzieje. Jakbym chodziła na nieustannym piemesie ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:28
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny