X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Pokaz pazurki
    Ja tez jutro wesele :-) peps moze na to samo :-)
    Juz swiatlo zgasxone bo dziecko spac idzie. A ze kolor nude to nie bedzie widac ;]

Ale stwierdzialam ze nawet jesli sie potrzymaja dwa dni to bym sobie tez zainwestowala w zestaw. Wspaniala rzexz dla takiej osoby jak ja. Tak to zawsze mimo czekania dwie godziny i utwardzania lakietow milonem koametykow i tak odbijaly mi sie pieczatki zwykle z pocieli. A tu? Utwardzasz i robisz wdzystko! Przy dziecku genialna rzecz ;)

Saxa co do wyjazdu to ja pewnie tez bym nie wyjezdzala ale chyba nie ze wzgledu na to ze cos moze sie stac, bo moze wszedzie... Ale bardziej ze tam juz sie wydarzylo... Nie jestem przesadna ala jednak dobrze bym sie z tym nie czula

• Blondik Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też sobie kupiłam zestaw. Świetny gadżet. Podszkole się to zacznę szaleć że wzorkami heh

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik ale macie hacjende ;)
    Hanka za 10 dni 8 mies i też 8 zębów ;)

A w ogóle dziś byliśmy w konsulacie i co? I jajco! Mieliśmy skrócony odpis aktu urodzenia a trzeba zupełny! A jak padało w Edynburgu, masakra. No i Hanką obraziła się dziś na mleko. Wypiła jedną flaszke rano i jedna do spania.

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma a na kiedy kolejna wizyta?

Myslalas zrobic jej brytyjski paszport a o polski dopiero w pl sie ubiegać czy je da rady siedziec w pl 3 tygodni az wyrobia?

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę jej brytyjskiego wyrobić, mają do mnie napisać maila kiedy mamy przyjechać. Tydzień się tu tylko czeka.

3i496iye8v37prd8.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czemu nie?
    U mnie klientki czesto tak robia.nawet te co siedza tu krotko.

Edit. Zimno mi. W ciul mi zimno. Nalozylam skarpety do pizamy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 22:44

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    Blondik ale macie hacjende ;)
    Hanka za 10 dni 8 mies i też 8 zębów ;)

A w ogóle dziś byliśmy w konsulacie i co? I jajco! Mieliśmy skrócony odpis aktu urodzenia a trzeba zupełny! A jak padało w Edynburgu, masakra. No i Hanką obraziła się dziś na mleko. Wypiła jedną flaszke rano i jedna do spania.
    A mój ma tylko dwa zębole i narazie nic więcej nie wychodzi :-(

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik nie martw sie. Im dluzej siedza tym wieksze prawdopodobienstwo ze dluzej beda zdrowe ;)

Jej wasze dzieci juz sa taaaakie duze ;) ale to wszystko szybko mija. A dopiero co wam kibicowalam przy porodach a zaraz beda po kolei konczyc rok i bedziecie sie chwalic zdjeciami tortow! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2016, 23:02

Basik122 lubi tę wiadomość

• pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety...ja to nie Odrobinka i Odrobinka to nie peps.
    Odrobina pozdro hehe.

odrobinacheci lubi tę wiadomość

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już się nie tłumasz Ty multikonto jeden Ty :P :D

ktosiowa, odrobinacheci, ciri22, pepsunieczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pepsunieczka wrote:
    Niestety...ja to nie Odrobinka i Odrobinka to nie peps.
    Odrobina pozdro hehe.

Teraz napisze jako ja. Ja Odrobina nie peps :D

pepsunieczka lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 czerwca 2016, 00:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to jak czytalam o tym brytyjskim paszporcie to strasznie upierdliwe to jest. Nie chcę mi się w to bawić. Odpis zupełny już mam. Babka w konsulacie mówiła, że damy radę do 15 lipca z wyrobieniem wiec spoko.
    Basik ja tęsknię za czasem jak Hanka nie miała zębów, bo jak mnie teraz ugryzie to aż łzy w oczach ale przecież jej nie wyrwę :D chociaż... haha :D

ewa81, Blondik, Basik122 lubią tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma jak boli tzn ze żyjesz. Jakby nie bolalo to by bylo kiepsko ;)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 czerwca 2016, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin mnie zepsuł. Takiego spadku to wieki nie miałam.

Doczekałam świętej soboty. Po tygodniu niewyspania i zmęczenia w końcu miałam spać do oporu. No i jak co weekend w okolicach 5 koniec spania. Jestem zmęczona, wszystko mnie boli, spać się chce, zasnąć nie mogę...

Odrobina, nie miałam monitoringu etc. Nic nie miałam tylko nadzieję ;) od kilku miesięcy już mi się nie chce nic robić. Straciłam zapał i wiarę, że coś mogę. Nawet sexu mi się nie chce, taki mechanizm obronny sobie wyrobiłam - nie będzie pytonga to nie będzie rozczarowania. Tumiwisizm mam ;)

Blondik, małą chatkę macie ;) ile to metrów? (do sprzątania)

Małym wiedźmom gratuluję uzębienia :) to będzie moment i przyjdzie Wróżka Zebuszka i je zabierze ;)

Ciri, polecam preparaty do przyspieszania wysychania lakieru :) cudna rzecz! Miałam z inglota, teraz z revlonu. Oba super choć pierwszy chyba ciut lepszy. Dwie warstwy lakieru bez utwardzacza i 5 dni do tygodnia dają radę :)

Ed: Sorki za długi post ale w końcu chwila spokoju to można pisać ;) ziemniaków nie mogę to nie wstawię :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 05:56

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem mnie tam zadne te preparary nie dzialaja ;] juz ich tyle wyprobowalam a i tak zawsze mam cos na paznokciach odcisniete;]

Boze jak to nasze panstwo musi wszystko komplikowac... Musze zalatwic sobie becikowe bo kasa mi potrzebna a w koncu mi sie nalezy to czemu nie skorzystac, ale jak patrze na ta gore papierow to mi sie nie chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta przypominam, że nie jedna z nas by tu chciała być ugryziona przez taką małą sliniącą się istotę ;)

Katta no to może jednak jakoś plan opracuj, będziesz mieć konkretne cele będzie Ci łatwiej. Ja też sobie dałam 12 miesięcy no i od lutego zaczęłam się ogarniać.

Katarzyna87 lubi tę wiadomość

Wysłany: 18 czerwca 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odrobina oczywiście pamietam i dlatego mój post nie jest narzekajaco piętrzący a jedynie stwierdzający fakt, ale jeśli nawet w taki sposób nie można napisać to spoko, ja mogę w ogóle o Hance tu nie pisać ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 08:17

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma nie odebrałam twojego posta jako narzekanie i w żaden sposób mi nie przeszkadza, że piszesz o Hani.
    Chciałam tylko zaznaczyć, że ja bym się z chęcią dała ugryźć ;P

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok cofam :P a jak chcesz to mogę Cię zaprosić na gryzienie, zrobię Ci też kawke i poczęstunek ciastkiem (z uwzględnieniem czego nie jesz) :*

A ogólnie bywam ostatnio upierdliwa... nie daje rady :( nie wiem co się ze mną dzieje. Jakbym chodziła na nieustannym piemesie ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:28

odrobinacheci lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do gryzienia jakas komarzyca sie zalegla u mnie w mieszkaniu!
    Po jednej nocy obudzilam wie z jakimis 15 bablami! Masakra. Widzialam ja dzis rano ale nie udalo mi sie ubic...

‹‹ 2150 2151 2152 2153 2154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ