Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
E tam mily małz przyszedl z melanzu o 8 rano,w nocy mi wydzwnial zebym przyjechala po zwloki,u mnie takiej opcji nie ma.Teraz kurde chrapie na cale mieszkanie chyba musimy sie ewakuowac bo nie wyrobie,wrrr.
Co do gryzienia,ja zawsze synuska z milosci delikatnie podgryzalam i tak go nauczylam ze do dzis on czasami tak samo uczucia okazuje,he...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Kurwa nie zmieszcze sie w sukienkę.
Mam tu kiepski zasięg .
Miłego dnia wam kochane
Czekam na Ridża. Choć raz mógłby przyleźć na weekend. Obecnie 2:0 dla niego więc raczej się zaraz zjawi -
nick nieaktualnykattalinna wrote:Już??? Chyba za szybko na przyrost cionszowy? ale to faktycznie może być problemik... Masz plan B?
Czekam na Ridża. Choć raz mógłby przyleźć na weekend. Obecnie 2:0 dla niego więc raczej się zaraz zjawi
To cionrza.Spożywcza.
No na szybko rozprulam i poszylam. Halka tiulowa robi swoje nie widać za bardzo. Ale nie wyglądam super
Mam mdłości.
Wszyscy cisną alkohol wiec stelaz mówi w końcu ze jak sie napije drinka na swoje tabletki antyalergiczne ton sie ze mną nie pokaże bo wyglądam jak krokodyl: -) kochany
-
nick nieaktualny
-
Ala, Ty pisałaś ostatnio, że nie chcesz karmić, bo chcesz metę? Diabetolog mi ostatnio powiedziała, że karmienie cyckiem pięknie zmniejsza IO i że jak tylko dam radę, to by mi się przydało tak tylko informacyjnie, bez presji
kattalinna, aleala lubią tę wiadomość
-
saxatilia wrote:To cionrza.Spożywcza.
No na szybko rozprulam i poszylam. Halka tiulowa robi swoje nie widać za bardzo. Ale nie wyglądam super
Mam mdłości.
Wszyscy cisną alkohol wiec stelaz mówi w końcu ze jak sie napije drinka na swoje tabletki antyalergiczne ton sie ze mną nie pokaże bo wyglądam jak krokodyl: -) kochany
-
Ciri, zadzwoń do swojego mopsu i dopytaj czy wszystkie dokumenty Do becikowego trzeba dowieść. Nasz mops ma wgląd do danych z zusu i urzędu skarbowego i te dokumenty odpadły. Może i u was tak jest.
Dobranoc :* czeka mnie kilka godzin prasowania. Taka ładna pogoda, że aż się chciało prac, hehWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 23:01
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki! Super by bylo bo najbardziej sie mecze z papierami do urzedu z prosba o wystawienie zaswiadczenia o dochodach bo nie wiem jak zrobic z tym ze stracilam robote i zalozylam firme w 2015 roku... Masakra.
Edit; corka dzie dynie zjadla pierwszy ludzki posilek bo cycek jej nie starcza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 20:32
kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość