Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Maczek, Basik wszystkiego naj z okazji Waszych świąt!!! Uwielbiam rurki z czekoladą więc chętnie się skuszę na torcika
Cytrynka trzymam kciuki, aby to był twój ostatni Ridż w tym roku! Tylko jak masz mojego to współczuje. Mnie nawiedza hamerykańska podróbka
Emma wysłałam ci zaproszenie
Kupiłam 2 testy, bo takiego co ja miałam nie było w rossie. Jeszcze jak brałam z półki to mi połowa spadła na ziemię i cały rossman słyszał, że marz kupuje testy Czy będzie sens jak zrobię jutro i po jutrze?Basik122, WiedźmaMaKota, Emma80 lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chech&go strumieniowy czy jakoś tak. 2 szt są w opakowaniu. Niby tej samej czułości jak ten co miałam.
Cytrynka zrobię jak sugerujesz
Dobra już nie zawracam Wam dupy Która następna testuje?
Marta będziecie próbować w tym cyklu czy odpuszczacie?
nick nieaktualnyodpuszczamy. Z resztą moje temperatury nie wróżą kompletnie nic, spodziewałam się Ridża, bo wczoraj beta wyniosła 5,2 (juppi !!) i myślałam, ze będzie Ridż, a tu jakieś doliny temperaturowe są. Nic nie wiem, nie wiem kiedy, lekarz powiedział, ze zanim beta spadnie to ho ho do następnego cyklu mam przerwę a tu beta spadła już (9 dni temu było 1333). Na razie ze Stelażem nawet nie rozmawiałam, nadal jestem w szoku i ie wiem właściwie kiedy zacząć, mojego lekarza nie ma do 10 lipca w Polsce.
-
Basik 100 LAT,ja pazerna biere łyczka i przegryze.
Marzu sikaj sikaj.
Marta swieża sprawa z czasem będzie lżej...
Ps.Jak czytam na innych watkach az mnie dreszcze przechodza panuje jakas piepszona plaga na poronienia,nie moge tego ogarnac odechciewa sie wszystkiego.Nie dosc ze sie staramy miesiącami to jak juz zaskoczy to i tak loteria...wrrrrr.Basik122 lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
beta 5 to jak by jej nie było. Różnie dziewczyny robią. Czytałam historie szczęśliwego donoszenia ciąży zaraz po poronieniu, ale równie wiele jest takich, które "poleciały". Grunt żebyście doszli do siebie, bo nadzieje były duże. Nie ma co działać na siłę.
Peps ja cały czas czytam "poronienie" i faktycznie jest tego masa. Najbardziej mnie bolą te późne straty, a w tym tygodniu trafiła kolejna, z 41tc
Z drugiej strony w tamtym tyg urodziła dziewczyna po 7 poronieniach. Więc trzeba próbować mimo wszystko
Marzu pieknie, gratulacje!
Basik wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
co do bety, jest sens robić kontrolnie jak miałam zabieg?marzusiax, Basik122 lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
O matko ,41 tydzien masakra jakas, czytam tu na forum,w moim otoczeniu tez ,przeciez to jakas choroba ,przypadłośc spoleczna,jest tego tyle ze az nie wiarygodne.
Wiarę trzeba mieć zawsze u mnie tez jest raz większa raz spada ale jest bo w coś wierzyć trzeba.
Takie cuda motywuja ,7 poronien ,szok...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Marzu! Gratki kochana. Mieszam w kociołku żeby było ok.
Basik, najlepszego
Inessa urodziła tak BTW. Jej historia jest niesamowita.Basik122, marzusiax lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba