Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Baronowa co u Ciebie? Jak chłopaki?
Mam hamerykanska podróbkę Ridża do tego strasznie bolą mnie nogi, tzn chyba żyły bo czuję tak jakby krew nie miała siły płynąć. Już nie pamiętam kiedy tak źle się czułam przez haluksiarza!
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
WiedźmaMaKota wrote:Baronowa co u Ciebie? Jak chłopaki?
Mam hamerykanska podróbkę Ridża do tego strasznie bolą mnie nogi, tzn chyba żyły bo czuję tak jakby krew nie miała siły płynąć. Już nie pamiętam kiedy tak źle się czułam przez haluksiarza!saxatilia, pepsunieczka, Maczek, odrobinacheci, Basik122, aleala, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Ja jak parę dni temu naszczalam na inny test to cień cienia był. A na tym chceck and go czy jakoś tak to już w ogóle guano wychodzi
Mam bezsenne noce.
edit nie mogę patrzyć na jedzenie. Od godziny się modlę do śniadaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2016, 09:35
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyPoważnie nawet do ali pisalam ze mam taka cienka
Najlepiej na te same testy. Ja lalam na te cienkie i na Bobowi test.
Mam przeczucie ze będzie bardzo dobrze
Koleżanka dziś na babiej górze. To tez wiedzma. Kazalam jej tam czarowac.
Ona zresztą kiedyś tez się starała i właśnie na wycieczce na babia zaszla: -) śmieje się ze wychlala wino z czarownicami i ma mała czarownice: -)WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
saxatilia wrote:Koleżanka dziś na babiej górze. To tez wiedzma. Kazalam jej tam czarowac.
Ona zresztą kiedyś tez się starała i właśnie na wycieczce na babia zaszla: -) śmieje się ze wychlala wino z czarownicami i ma mała czarownice: -)
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
Dzięki wiedźmuszki
Mój się śmieje ze mają po tacie bo ma dwa nogi w gipsie
Marzu nie wiem czy pamietasz jak wstawiałam fotki z porannego moczu zrobiłam test - pink test z rossmana II kreska ledwo sie dopatrywałam .. natomiast ten test z Fe...cos tam z rosmana piekne krechy i to z popołudniowego trzymaj sie jednego testu
Saxa a Ty jak się czujesz ??marzusiax lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny