Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obiecałam wiec melduje
w zakresie jednego pecherzyka ciązowego widoczne 2 pecherzyki zółtkowe jeden z widoczna akcja serca
był jeszcze jeden pechrzeyk żółtkowy ale w nim sie nic totalnie nie zdziało ii się po prostu wchłonie -
blizniaki do obserwacji za 2 tyg się okaże czy zostanie jeden czy dwa
serce jednego wali jak dzwon 136 /minojejku, Amelcia, ciri22, Paolala, Maczek, ZakreconaŻona, Yousee, odrobinacheci, Baronowa_83, marzusiax, Blondik, pepsunieczka, ktosiowa, aleala, kattalinna, WiedźmaMaKota, Basik122, saxatilia, Jagah, Emma80, Kjopa3, Cytrynka_, Impresja, Dagn_, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
wracam właśnie z egzaminu z filozofii- egzamin był usty. Wchodzę i mówię że się nie nauczyłam, bo w mojej opinii filozofia jest nauką o myśleniu, o horyzontach, o poszerzaniu swojego umysłu i uważam, że nie da sie tego nauczyć czytając życiorys Sokratesa czy innego Platona, który notabene po 50 roku życia zaprzeczył wszystkiemu czego filozoficznie dowiódł wcześniej. Więc jeśli Pani chce mnie pytać z ich życiorysów to niech mi postawi dwoje z historii a nie z samej filozofii. Bezczelna ja dostałam 5
pepsunieczka, ciri22, Maczek, marzusiax, Blondik, WiedźmaMaKota, Basik122, Emma80, Cytrynka_, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:wracam właśnie z egzaminu z filozofii- egzamin był usty. Wchodzę i mówię że się nie nauczyłam, bo w mojej opinii filozofia jest nauką o myśleniu, o horyzontach, o poszerzaniu swojego umysłu i uważam, że nie da sie tego nauczyć czytając życiorys Sokratesa czy innego Platona, który notabene po 50 roku życia zaprzeczył wszystkiemu czego filozoficznie dowiódł wcześniej. Więc jeśli Pani chce mnie pytać z ich życiorysów to niech mi postawi dwoje z historii a nie z samej filozofii. Bezczelna ja dostałam 5
-
nick nieaktualnyBasik - sto lat!!!!!!!
Zu - wiele potęg tej dwójki
Ania - super wiesci, czekam na kolejne relacje
Wiedzma - sto lat dla Hani
Marzu - trzymam kciuki!!!
Edek: poprawa literówek, bo Pan Dzidziuś się dorwał do klawiaturyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 21:00
Maczek, WiedźmaMaKota, Basik122, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Aniu super! Trzymam kciuki za bliźniaki!!
Odrobina jak się czujesz po clo? Mnie nie służy. Wciagałam jak odkurzacz zawartość lodówki. Strasznie mi wodę zatrzymywał. Oby to był twój ostatni cykl z clo
Saxa łapię wirusyAnia_84 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnymarzusiax wrote:Aniu super! Trzymam kciuki za bliźniaki!!
Odrobina jak się czujesz po clo? Mnie nie służy. Wciagałam jak odkurzacz zawartość lodówki. Strasznie mi wodę zatrzymywał. Oby to był twój ostatni cykl z clo
Dopiero zacznę jutro brać bo w tym cyklu jednak od 5 dnia przy moich późnych owulacjach
A w zeszłym cierpiałam na bezsenność 3 noce i wykazywałam ogólny brak sił na cokolwiek. -
Bliźnięta wiedźmowe!!! jaram się!!!
Odrobina ja CLO wspominam fatalnie, przy niczym sie tak źle nie czułam, ale po trzecim cyklach z clo, zaczełam sama alexisować czego owoc wbija mi sie dziś w wątrobe. Warto przecierpiećWiedźmaMaKota, Basik122, odrobinacheci, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaa cały dzień człowiek bez forum a tu tyyyyyle się dzieje Marzu, fantastyczne sikanie trzymam kciuki za nudną przyszłość
Ania, podwójne gratki za podwójne szczęście
Wszystkim świętującym rocznice różne, wszystkiego najlepszegoMaczek, Basik122, marzusiax, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania
Dziewczyny dziś po raz pierwszy zrobilam hybrydy sama sobie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3972cd629273.jpg
Edek: Zuu i Basik, najlepszego :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 22:35
Basik122, Maczek, Cytrynka_, ciri22, odrobinacheci, aleala, Ania_84, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica