Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na jutrzejszą bibę przyniosę moje podhodowane pęcherzyki, LwD, zagrychę w postaci ekstra szokolady z zagramanicy, nowy napitek do wypróbowania i siniaki na nogach (nabite w czasie nocnej eskapady na sankach ) W związku z powyższym zakładam ekstra kieckę aż do ziemi, nie tak, jak ostatnio
Edit:
taką, albo tyż ewentualnie takie białe rajstopki:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:24
lauda. lubi tę wiadomość
-
Lauda właśnie czytałam Twoje komenty do tych iście zacnych wątków z serii "zrobiłam facetowi loda, czy jestem w ciąży" i powiem szczerze, że poszczałam się w pantalony jesteś Mistrzynią ciętej riposty hahaha
lauda. lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Lachony, padam na ryja, a jutro idę zdać z rana krew, bo w tygodniu nie podołałam. Wpis o tym, jak żreć z Hashimoto oraz będąc Celiną [grupa krwi 0] by być zdrowym i nie mieć brzucha- balona , pojawi się na pewno w weekend, muszę nad nim trochę posiedzieć Będziecie zadowolone
Jutro taaaki bib, może sobie siknę na testa ciążowego, co? Ostatni raz sikałam wieki temu, w połowie poprzedniego cyklu chyba
lauda., Malibu lubią tę wiadomość
-
Ze mną gulunie masz!
Z Zwei masz/będziesz miała ewentualnie bliźniaka.
Katarzyna87 wrote:Dokładnie musiałam nabrać wiarygodności! Wcześniej każdy by mnie zjechał
"znasz się!?" "nie zaszłaś bo nie robisz świecy od 22:23 do 5:12"
A tak mam podstawę, tak więc kochane korzystajcie z mych doświadczeń
Zwei...to my już nie mamy razem dziecka?
Czyje dziecko noszę?! -
Kacha, osmarkaj też mój wykres, gdyż wiesz- nowy cykl, nowe nadzieje, nadzieja jak Ridż Forrester - wiecznie żywa, póki nie ma @ jest nadzieja, Boże Narodzenie 2035 już we Troje.
lauda., Summerka, Eva82, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
To ja bym nawet kilka godzin czekała, żeby się pojawiły II krechy
Ja już dzisiaj popijam winko przeznaczone na walentynkową imprę, bo jutro idę do mojego kołchozu Padam na ryj po całym tygodniu po 12 h dziennie. Niedługo za nadgodziny będę sobie mogła wziąć 2 tygodnie wolnego
-
Ale Ibisza na impre nie zapraszamy
http://wrzucaj.net/images/2015/02/13/ibisz-smutas-swedzi-kutas-pl-ffffff.jpgKatarzyna87, lauda., zwei_kresken, Blondik, Emma80, odrobinacheci lubią tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Heeejo laseczki jak tam imprezka 13stego się rozkręca? ja dopiero dołączam bo byłam na koncercie czytam sobie wątek o OZM i bardzo mnie ubawił haha...
edit:teraz coś czytam, że imprezka jutro a nie dzisiaj, jak to;p a co z planem na bibke przedwalentynkowa w piątek 13stego. .?;p kiedy to zostało zmienione bo coś mi umknęło (jak cofam się w nasze posty to jest rozmowa o piątku 13stego )Katarzyna87 wrote:
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE CZARNOWNEWNICE NA RIDŻ - OWU PARTY
Miejsce: Forum, mam nadzieję, że strona 200!
Czas: cały przed waniętynkowy dzień
Stroje: jak na czarownice przystało - motyw Dynastii
Alkohole: załatwimy se All Inclusive, zwane czasami przez Klientów w biurze gdzie pracuję Ol Eksjuzmi
*przed walętynkowy dzień - piątek trzynastego, cała dyskusja o tym jest nigdzie nie mogę znaleźć kiedy został zmieniony termin aaaaa czy to ja tak nie ogarniam coś ominęłam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 00:59
-
Chyba nam się dni zupełnie pośmierdoliły
Miałam dziś dla jaj siknąć na testa z okazji mojego szkockiego, skąpego Ridża implementacyjnego, ale zapomniałam i całe dobro moczu płynie właśnie w kierunku Bałtyku.
Idę oddać krew. Nie wiem po co Endo chce enty raz zobaczyć mój cholesterol, zamiast sprawdzać rzeczy, których jeszcze nie badaliśmy...
Jak wrócę, zrobię jakieś drinki -
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Twój wykres został oficjalnie osmarany!
Ja też, mój też obkichaj!
I o wróżbę z wykresu ślicznie proszę.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...