Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi wykres Girl25 przypomina
Ale ja tam się nie znam , bo nie mam takiego stażu jak wy co by nie było byleby do zielonego groszka , zieloną zjeżdżalnią aby zmaksymalizowac swoje szansę - oczywiście z makrela i winem w ręku , po zjedzonej wcześniej fasolce po brytonsku i w odpowiednich gaciach:) -
Morwa bo byłam chora ostatnio i dwie temperatury które są tak wysoko są po prostu zaburzone.
Ok to zaraz sprawdzę.
ok juz macie wykres tutaj . Szkoda ze nie mozna oznak ciazy podgladacWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:03
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyAhhhh witam z rana, ee nie to już popołudnie, ale wybaczcie mam kaca więc też zapodam sobie piwko.
Jakże żałuje, że nie udało mi się poczytać tych wylewów jadu i złości, a może i dobrze będę mieć zdrowszą psychikę.
Amelcia witam po przerwie, mam nadzieję że ten pstrąg z grilla przyniesie fasolka
No i witam lama
To czas na piwo:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 14:13
6lama9 lubi tę wiadomość
-
O maj gat! Zdążyliśmy rano z bzykankiem a za chwilę wpadł Ridż, co za patałach jeden. Na krzywy ryj oczywiście i to pewnie na 4-5 dni. Jak już będzie za kilka dni jedną nogą za progiem jak mu przyparabolę do kwadratu drzwiami w szczękę to mu zęby poza nawias wyjdą. I nie wróci zaraza jedna!!! wrrr....
Ruchliwego dnia!
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Cześć wiedźmuszki!!! Wpadam Was ucałować walentynkowo i spadam szybko migdalić się z moim mężem ukochanym.
Łaaaaaa to nasza pierwsza wspólnie spędzana sobota od trzech miesięcy chyba!!! Normalnie jaram się jak nastolatka przed pierwszą randką!!!
Z tych emocji, stawiam wszystkim kolejkę "wściekłych psów" (choć spotkałam się już z nazwą "orgasm"). Wasze zdrowie! I zdrowie naszych małych fasolek!
Maczek lubi tę wiadomość
-
Ja tam nie przepadam za CR. To taki makdonald wśród win, moim zdaniem powinno kosztować 9,99
Z winnych fastfoodów mam słabość natomiast do Lidlowego Liebfraumilch, ale ono białe, to na endometrium nieprzydatne
Odę odpalić prosecco i Małża -
U mnie walę_tynki bez ochów i achów, Małż wrócił z imprezy o 3.00 ale tak upojony, jak nawet na weselach się nie napija. Przez niego rano miałam kaca tak na mnie chuchał I spać nie dał, dobrze, że do szkoły na 11.00 dopiero miałam...
Kto wymyślił egzaminy w Walę-tynki? u mnie na roku - studenci! Mam nadzieję, że zdałam
Mąż śpi zasłużył - obiadokolacja była zacna. A ja nie mam z kim się napić
Przypomniałam sobie o Was tak więc:
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
U mnie Święto tynkarzy jakieś takie z dupy Diabeł (mój pytong) poszedł na nockę a ja siedzę sama i nawet napić się z Wami nie mogę. Włączę sobie za chwilę jakąś komedię romantyczną aby na głowę od tej ciszy nie dostać
I wypiję pepsi
A tu moje dwa testy o których pisałam wcześniej, w poniedziałek robię nowy, zobaczymy czy druga kreska będzie bardziej widoczna.
http://b3.pinger.pl/f27ce4cbb6411cf7c4edb0dcd3c12b73/2015-02-1400.32.05.jpgRobimy drugiego Dziedzica
-
Katarzyna87 wrote:WiedźmaMaKota Czyli jednak ktoś dzisiaj u Nas testował
Ja testowałam wczoraj ale to był mój 9dpo więc nie wiem po co w ogóle szczałam na te patyki tylko się wkurzam, że nie jestem pewna bo te kreski takie niewyraźne jak po pewnym popularnym suplemencie
Wyczytałam w necie, że nie mogę sobie tak z "ulicy" bety zrobić w Szkocji, musi mnie lekarz pierwszego kontaktu skierować...
Jaki tu spokój dzisiaj! Wszystkie pytongują?Robimy drugiego Dziedzica
-
Summerka wrote:Polejcie mi, bo ja wale w tynki u teściów!! Sic...
Ridza nie wysyłajcie na Hawaje, chętnie go na chwilkę przygarnę...mrr...bo chyba o mnie zapomniał...;(
Przeczytałam, że walisz w tynki teściów... jedna literka a jak zmienia znaczenie!Summerka lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Katarzyna87 wrote:WiedźmaMaKota Czyli jednak ktoś dzisiaj u Nas testował
Mar idę we wtorek Ostre mówisz Nie mogę się doczekaćWiedźmaMaKota, odrobinacheci, Emma80, zwei_kresken, Summerka, lauda., Basik122, Maczek, Malibu, Blondik lubią tę wiadomość