Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:Taaak..mój mężu stwierdził że chce mnie tak związać z rękami do góry, po czym ja stwierdziłam że muszę najpierw ogolic pachy i ludzie obok na fotelach zaczęli się śmiać.
Chciałabym Cię poznać kobieto bo masz niesamowite teksty
Z resztą jak wszystkie Wiedźmy!Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:
Jaki tu spokój dzisiaj! Wszystkie pytongują?
Jak możesz! To podłe!
Łączy mnie z Małżem znacznie więcej niż seks!
... butelka prosecco
lauda., Basik122 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziewuszki!
Mam nadzieję, że nie przesadziłyście wczoraj w walentynkowym winem, bo dzisiaj zapraszam na szampana:
[/URL]
Licznik mi się dziś przekręcił (kolejne osiemnaste )
PS. Oczywiście dla ciężarówek też coś mam
W ramach urodzinowego życzenia - ZIELONE GROCHY DLA WSZYSTKICH!!lauda., Basik122, Emma80, odrobinacheci, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Oooo sto lat Ralpina!
ile tu imprez ostatnio
to ja Was już teraz zapraszam na moją imprezę udrażniającą która odbędzie się jutro - będę stawiać drinki za udane hsg. Jutro się okaże czy mam drożne jajowody czy jestem zatkana jak winozwei_kresken, Katarzyna87, Ralpina lubią tę wiadomość
-
Mar, trzymam kciuki za HSG! Pamiętaj: dobre pukanie w denko butelki znacząco pomaga w odetkaniu.
Wszystko będzie dobrze, a drinksa chętnie wypijemy po dobrej diagnozie.
Ralpina: no sto lat dziewczyno! Sto w zdrowiu i dostatku!mar lubi tę wiadomość
-
Heeej Wróciłam z przepięknyyyyyyyych, zawalonych śniegiem Beskidów
Jakieś 20 stron? Serio? Kurde... Nadrabiać, czy nie nadrabiac... Działo się coś ciekawego?
Wrzucę Wam może kilka fotek potem. A na razie idę stracić pół dnia na lutowychlauda. lubi tę wiadomość
-
Ralpina dużo miłości i sexowania na ten kolejny rok życia Spełnienia marzeń!
A teraz z innej beczki: Pytanie za 100 pkt. plus nagroda Ridż na zsyłce na 10 księżycowych miechów
PYTANIE: "Mogę brać jedną tabletkę metformaxu wieczorem 500 a rano glucophage xr, lub metformax zwykły i metformax sr w tym samym dniu? Brała tak tu któraś. Może widziałyście ślady takiej istoty tu na ovu.
Ralpina lubi tę wiadomość
-
6lama9 wrote:Ralpina dużo miłości i sexowania na ten kolejny rok życia Spełnienia marzeń!
A teraz z innej beczki: Pytanie za 100 pkt. plus nagroda Ridż na zsyłce na 10 księżycowych miechów
PYTANIE: "Mogę brać jedną tabletkę metformaxu wieczorem 500 a rano glucophage xr, lub metformax zwykły i metformax sr w tym samym dniu? Brała tak tu któraś. Może widziałyście ślady takiej istoty tu na ovu.
Nieee, sr/xr bierz na noc, a zwykłe - w ciągu dnia, ale po posiłku. Inaczej cukier Ci pierdolnie i będziesz pełzac po podłodze.
Ja biorę w ten sposób drugi tydzień, tak mi przepisał lekarz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 11:45
-
Ralpina wrote:Dzień dobry Dziewuszki!
Mam nadzieję, że nie przesadziłyście wczoraj w walentynkowym winem, bo dzisiaj zapraszam na szampana:
[/URL]
Licznik mi się dziś przekręcił (kolejne osiemnaste )
PS. Oczywiście dla ciężarówek też coś mam
W ramach urodzinowego życzenia - ZIELONE GROCHY DLA WSZYSTKICH!!
Kolejne osiemnaste! Cudownie, że przywiało tu taką staruszkę, bo tu prawie same młódki co do gimnazjum chodziły
Ściskam! Babcia Zwei.
Idę pisać dla Was opowieść o żarciu dla Celin :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 11:48
Ralpina lubi tę wiadomość
-
Zwei kresken wygrała pani nagrodę, prosze pomachać Ridżowi na dowidzenia!
Czyli mieszasz zwykłe plus sr. a ja jeszcze mam zamiar pomieszać metformax zwykły plus sr glucophage na noc, co myślisz? Akurat będę miała za chwilę glucophage.
Miałam brać 2 razy 1000 zwykłego metformaxu ale nie wyrabiałam na zakrętach do kibla .
Znośna dawka 3 razy 500 ale jakby wziąć dwa razy glucophage 750 xr.
Myślę, że mieszać można bo to metformina.
EDIT:
po śniadaniu: vit B complex, metfromina, olej z lnu w kapsułce
po obiedzie: wiesiołek do owulki
po kolacji: metfromina, olej z lnu w kapsułce
przed snem: magnez plus B6 i cynk 30 mg
wcisnęłabym jeszcze saw palmette, palmę sabałową na obniżenie testosteronu, macę może. Tylko gdzie je wcisnać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 11:54
-
Można mieszać te dwa, ja nawet dostałam w aptece jedno opakowanie metformaxu zamiast gluco jako zamiennik. Podobno nie powinnam na niego źle reagować, chociaż ma inne substancje pomocnicze ale zobaczymy, zostawiam go na koniec
Edit:
Ja jem tak:
Rano do śniadania: D3, K2, biotyna, cynk, witamina C
Do obiadu: gluco zwykłe, dong, jeśli akurat jem, l-arginina, saw palmetto, kwas alfa-liponowy,
Po pracy : inozytol
Na noc : 400mg magnezu plus B6, gluco xr
Taraaaaaaaaa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:00
-
na co K2? . ? biotyna?
dong podnosi estrogeny, masz problem z estrogenami? przy pcos często jest nadmiar, ja mam zakaż stosowania wszelakich fitoestrogenów, pochrzaniłam dong quaiem cykl i to nie jeden. Dobrze, że nie na wszystkich tak działa jak na mnie. Spadam kończyć obiad.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:16
-
6lama9 wrote:na co K2? . ? biotyna?
dong podnosi estrogeny, masz problem z estrogenami? przy pcos często jest nadmiar, ja mam zakaż stosowania wszelakich fitoestrogenów, pochrzaniłam dong quaiem cykl i to nie jeden
Ja mam estrogeny w środku normy, więc się nie bojam
Za to nie rosną mi pecherzyki, albo rosną baaardzo powoli.
Testosteron też mam w normie, ale mam wredne wszelkie objawy wysokich androgenów.
K2 biorę do wysokich dawek D3, bo mam baaaardzo duże niedobory, mimo suplementacji wielomiesięcznej 5000 j. K2 powinno się brać do D3 branej powyżej 2000j, żeby się nereczki nie zwapniły
Biotyna na włosy i paznokcie, po sam cynk nie pomaga. Faktycznie, już po tygodniu przestały wypadać w takich ilościach, jak przed braniem.
6lama9 lubi tę wiadomość
-
Ja sobie aktualnie wpierdzielam tak:
rano: 3 tabletki wit. B6 50 mg
w ciągu dnia: inozytol - 4 g, 3 tablety wit. B6
wieczorem: glucophage xr, 3 tablety wit. B6, cynamon w tabletce, cynk, magnez, wit. D3 4000 j.m., kwas foliowy (dwa razy więcej, niż ma jeden folic, nie pamiętam jednostek).
Czasem ładuję jeszcze ocet jabłkowy, jak mi się akurat przypomni, doraźnie kolagen morski na stawy, do niedawna jeszcze tran, ale mu już odpuściłam. No i od poprzedniego cyklu 3x100mg lutki po owu przez 10 dni. Zapodawałam jeszcze probiotyki doustnie lub dowcipnie, a teraz od czasu do czasu sobie zjadam jednego bądź wsadzam
To źle, że większość łykam hurtem na noc?
Palma sabałowa faktycznie coś daje, Zwei? Myślałam nad nią tak dla odmiany, po tym, jak obżarłam się przez jakieś 2 miechy Poldanenem i o dziwo zbiły mi się androgeny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:04
-
Witam wiedźmy ja wróciłam z gór, a byłam odcięta od neta więc ominęła mnie jatka na forum czemu admin tak szybko zablokował te wpisy?! ale chyba ostro było"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba