Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Mnie to glowa boli przez te deszcze i cisnienie a nie jest latwo bo na corke tez slabo to dziala.
Katta a dotrzesz do pracy? Ulice zalane,metro nie dziala i w ogole...
Dieta. Muszę wrócić bo mi któregoś dnia dupa eksploduje poza tym od siostry dostałam kilka spódnic do pracy, które lepiej będą leżały za kilka cm/kg... Zakwas już mam, zacznę od pieczywa zatem. I chyba czas odstawić drinki i wrócić do wina -
Zjadlam wieczorek kilo czeresni, w nocy zabijala mnie niestrawnosc
Dzien dobry, sika ktos albo co?Dagn_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedźma u nas zawsze dawało się ziemniaki. Co region to coś innego
Dzisiaj zrobię kluski śląskie Zobaczymy czy to zje
Ogólnie to Majka ma mega parcie na normalne jedzenie. Zje porcję mleka, ale jak widzi, że jemy obiad wspina się, uderza mnie w udo, bo ona też chce. Co obiad muszę odłożyć coś dla niej. Choćby to miał być ziemniak z masłem :p Wczoraj wcinała fasolkę szparagową
aleala, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Dagn moja dziedziczka Gocha, jest maniakiem zdrowego zywienia, bo jak zasiadamy do warzyw czy owoców to pochłaniamy w kilogramach a i lubimy jeszcze schabowe
ciri22, Dagn_, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA nam warzywa nie wchodzą truskawki zresztą też nie - dwa razy próbowałam, trzeci już nie, bo szkoda truskawek.
Za to czereśnie i arbuzy - yummy yum ^^
Ciri, a bonprix patrzyłaś? Czasem można tam coś porządnego dostać
Moja mama w tym roku kupiła sobie z Avonu taki z marszczeniami na brzuchu, fajnie maskuje. Tylko nie wiem, czy jeszcze będzie dostępny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 12:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kacha ja bylam dzieckiem ktore jadlo cyc do roku. Potem kasze z butli. A w miedzyczasie jak urodzona w maju to w czerwcu brat nakarmil mnie truskawkami. A od pol roku jakos jak diete mams zaczela rozszerzac diete to jadłam kanapki z bratem na kolacje a potem jeszcze cycka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW decatlonie kicha ale wlansie udalo mi sie na allegro znalezc kilka e stylu pin up nie chce dac duzo za kostium bo znajac mnie bedzie lezal znow kilka lat w szafie wiec raczej zalando odpada ;/
Kurde wkurza mnie ze ciuchy dla puszystych rzadko sa pokazane na wiekszyxh kobietach! Eh... -
I dobrze, bo do 21 ( na wtedy obstawiam ) jeszcze troche czasu
ciri22 lubi tę wiadomość