Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Jak tam Dominik? Nie zrobił mu się rumień?
Ciri Maks to potrafi wejść pod poduszkę i narzucić kołdrę na siebie przy 30st. Nieraz jak idę do niego sprawdzić czy śpi to muszę go z takiego kokonu wydobyć.Cytrynka_, Impresja, ciri22, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Wiedzma a robilas kiedys kopytka? Leniwe podobnie tylko twarog trzeba dodac nawet kroi die w podobne kawałki.
Wiedzma moge Cię skontaktować z moja babcia;) zaprowadzi Cie na stefanowa działkę ktora jest miedzy Bialkami a Potoka. Jagodnikow Ci dostatek tam.
Edek. Oczywiscie tr leniwe to wersja jaka ja znam. Byc moze Kacha zna jakas inna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 23:02
-
U mnie leniwe to twaróg, mąka, jajo, w tym białko na sztywno i szczyptą soli.
A z ziemniaków to tylko kopytka albo pyzy
Ja wiem gdzie u mnie jagody ale nie mam jak dojechać bo rower sprzedany a samochodu niet
Edek: pije zaległe Martini :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 23:10
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:O, jak wiedźmy gotują, to może i w kociołku zamieszają, żeby z mojego wykresu powróżyć? Bo jak dla mnie, wygląda jak... nic
A tu wykres zrobił wała!
Więc system olała metodą najlepszą
Legendarnym oddając się seksom
Co z tego, że zabraknie z labu cyferek,
Skoro będzie Dziedzic za numerek
Edek: Bieresz taką grafomańską wróżbę, Katta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 00:08
Cytrynka_, ciri22, saxatilia, kattalinna, ktosiowa, pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
A propo gotowania. Wyciagnelam moja ksiazkr kucharska. Ta z ciastkami. Hehe. Wymieszalama ciasto na migdalowe chrupiace ciasteczka. Z cukrem muscovado (ale tylko czesc tego co w przepisie) i maka bg. Teraz sie chlodzi i chyba rano je upieke bo nie wiem czy chce mi ske czekac godzine na schlodzenie i potem jeszcze upieczenie.
-
nick nieaktualnyMigdałowe? To już brzmi smacznie
Stelaż do mnie: "Może byśmy jakiegoś dziedzica zmajstrowali?" (czyta nas czy jak?)
On chory, ja chora, ale nie odpuszcza i kleić się do mnie nie przestaje.
A moje ciało (zdrajca!) trzyma jego stronę, bo od wczoraj mam śluz rozciągliwy
Miewam tak przed Ridżem, który mnie chyba w wała robi i chce przyjść już, a dopiero 9dpo. W dodatku zajęć mam po kokardę, a fontanną energii nie jestem, biorąc pod uwagę wirusa i skaczącą temperaturę. Fuck. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri, możesz puścić wodze fantazji, jakie żarciki lecą, jak mówię, że przecież gardło mnie boli
Ostatnio mnie zabił tekstem przy rodzinie
Pytałam o jakieś plany weekendowe i zaczynam zdanie:
- Kochanie, jakbyś chciał... [tu mi od razu przerwał]?
- NA GÓRZE.
<kurtyna>
Boję się, jak po tych nowych suplach będzie
Kurcze, na mnie one tak bosko nie działają.saxatilia, kattalinna, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość
-
Wróżba Imorezowa super tylko tych seksow nie widać, chyba że chodziło o Twoje, Impresja? dziś temp w górę, znowu wykres się zmienił, kreskę co dziennie przesuwa szamańskie sztuczki of
U nas leje od nocy. Spać się nie dało bo albo gorąco, albo zimno a w ogóle jakoś słabo i głupie sny. Dobrze, że dziś 13 -
nick nieaktualny
-
Mama za tydzień jedzie na tydzień w las, wiec może podrzuci mi trochę borówek kluski na parze z boróweczkami... mmmmm....
Zrobiłyście mi smaka na szarlotkę i chyba dziś upiekę. A miała być dieta. Stelaż stwierdził, że powinnismy na początek zrezygnować z węgli na wieczór. To ja zrobiłam sałatkę jarzynową i mieliśmy jeść bez pieczywa na wieczór. I oto wczorajsza rozmowa:
Stelaż- jak to sałatka bez chleba? Może 2 kromki?
Ja- bez chleba
Stelaż- to może jedną, cieniutką?
Kabumc kurtyna! Ciężki orzech z teg mojegl chłopa. Chciał by zchudnąć, ale tak, żeby nic nie zmieniać
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...