Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOdrobina nie wiem czy Twoj Ridz do mnie nie idzie... Niby juz dwa razy sie zapowiadal i nic z tego aleeee jak to ma byc Twoj to ja chetnie go przgarne
Edit: zuuu super tata! Bym pozazdroscila ale Tata Liwii jest taki sam wiec nie mam czego. Jesli tylko dziecko bedzie chcialo czasem mleka z butli to masz luz pas noo ipewnie bedzie tatusiowa coreczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 09:18
Maczek, emaj, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Zuu ja mam bardzo dobry nastrój jak na to ze mój mąż rozkuł pól mieszkania a ja musze na walizkach mieszkac u rodziców z niemowlakiem i zbuntowanym 6 latkiem
-
Baronowa_83 wrote:Zuu ja mam bardzo dobry nastrój jak na to ze mój mąż rozkuł pól mieszkania a ja musze na walizkach mieszkac u rodziców z niemowlakiem i zbuntowanym 6 latkiem
A no to w sumie tak sorry, pamiętam Twój baby blues, a nie wiedziałam do końca, jak jest teraz
-
Ja to bym chciala miec na wadze 6 z przodu. Ale nijak mi nie idzie. A wzrost 168.
Maczku super tata. Przynajmniej wiesz ze mozesz na nim polegac i Ci przy dziecku wszystko zrobi jak Ty bedziesz miala ochote sie wykapac czy wyjsc na szybkie zakupy (a uwierz ze czasami i o te kilka minut w wannie ciezko. ostatnio znajoma z innego forum zostawila ojcu dziecko na czas kapieli to malenstwo prawie sie udusilo).
Baronowa nie zazdroszcze sytuacji w domu. No ale czasami trzeba pocierpiec dla efektow. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Stópki cudne, ja Madziowe tez codziennie całuje. I czasami jej tak dmucham na stopki i rusza tak paluszkami jak kotek jak sie przeciaga
Wczoraj Madzię nagle olśniło pokazuje papa, brawo, mój mój Rufi, mówi non stop mama, am, baba, bam, lala, papa No żesz Po miesiącu ciszy
Ja mam 170 i ważę 74kg...w ciągu dwóch tygodni bez wysiłku ubyło mi 3kg, nie wszyscy chudną podczas karmienia, ja np. dopiero po moja idealna waga to 65 ale gdzie tamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 15:00
emaj, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Chyba Ovarin przyśpiesza u mnie Alexis... Dodatkowo pierwszy raz w życiu miałam jakieś plamienie w środku cyklu (razem z bagnem). Obstawiam, że wczoraj balowała u mnie Alexis, ale jako że przyszła wcześniej, to balowałyśmy we dwie (bez stelaża). Pociągnę Ovarin w przyszłym cyklu też - mam wtedy urlop, więc liczę na Trójkącik .
-
A ja dla odmiany chciałabym być niższa! Tak 165 cm a mam 173 więc wielkolud jestem! Waga oscyluje około 62 kg najniższa odnotowana waga to 48 kg i najwyższa 88kg ale te skrajne wagi w trakcie leczenia nowotworu więc się mało liczy generalnie około 60 i jest git! Maczku bravo dla stelaza! Ojejku odeslalabys mi już Ridza! Też chce dziedzica ale muszę czekać 3 cykle noooo !!!Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnyJa wiem ze jestem spuchnieta. Siedze i wbijam palce w stopy a tu ciasto i dziura. Mam bardzo duże obrzeki.
Trzymajcie za mnie kciuki popołudniu.
Stelaz w pracy co chwile dzwoni ze sie martwi czyta bzdury na necie i rozkminia: -)
Zjem barszczyk z wczoraj z ziemnuaczkien i na dziś koniec jedzenia.
Chyba sie boje ważyć -
nick nieaktualnyHelloł Wiedźmy
Ja szybko wróciłam do wagi i wyglądu z czasów pradawnych Mam 157 i moje standardowe 49kg a waga w ciąży doszła mi do 63
Zu śliczne stópki - ja poproszę na priwa jakąś fajną fotkę małej Wiedźmy. Pliiiiiiiiiisssssss
Kurcze, coś ostatnio nastrój mi siada, i opuszczają mnie wszystkie siły witalne. Chyba mam jakieś przesilenie letnio-letnie A do tego jeszcze Pan Dzidziuś nauczył się piszczeć i wrzeszczeć i za cholerę nie wiadomo o co mu się rozchodzi Zakupiłam na tą okoliczność nauszniki, takie z Biedronki za 2 zeta - jestem w trakcie testowania. Trochę mi jest ciepło w małżowiny, gdyż nauszniki są zimowe , poza tym nie tłumią wrzasków - niestety
No nic, pomarudziłam, więcej nie będę
Maczek, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:klima przecieka? tzn skropliny się na kaseton sufitu podwieszanego skropliły ?
Sasiad z gory nas regularnie zalewal. Niby duzo nie leciali. Nihy nic strasznego. Ale grzybek na zapleczu sie zadomowil. No i teraz ten sufit.
I kolejny panel sie wygina. I to ten co siasiaduje z lampa. -
nick nieaktualnysaxatilia wrote:Zaczęłam delikatnie plamic. Szyjka nisko ale twarda. Może sie coś zacznie samo???
-
nick nieaktualny