Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Paolala wrote:A ja dla odmiany chciałabym być niższa! Tak 165 cm a mam 173 więc wielkolud jestem! Waga oscyluje około 62 kg najniższa odnotowana waga to 48 kg i najwyższa 88kg ale te skrajne wagi w trakcie leczenia nowotworu więc się mało liczy generalnie około 60 i jest git! Maczku bravo dla stelaza! Ojejku odeslalabys mi już Ridza! Też chce dziedzica ale muszę czekać 3 cykle noooo !!!
Paolala lubi tę wiadomość
-
Wiedzmy boje sie ze urodze.... Boli mnie brzuch i pochwa... Kiedy zacząc panikowac i jechac na ip?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyslalam ze mamy skok... Od wtorku prawie w ogole nie spie.. Macalam dzisla i nic... Normalnr. Ale dzis mi ciotka powiedizalw ze jej synkowi wychodzily zeby a dziasla nie puchly... Poszlam po zel i wreszcie dziecko nie placzr... Po tylu dniach a przyznam sie ze dzis juz plakalam razem z nia... Nie wiedzialam jak jej pomoc i co jest.
-
nick nieaktualnyAla, ja tak jak Ciri - jeśli to Ci zapewni choć ciut spokoju - jedź! Myślami jestem z Tobą
U mnie beta po 52-53h wynosi 840
Ale progesteron mnie mocno niepokoi, tylko 14,80 ng/ml
Po 13-tej dostanę lekarza do telefonu, żebym mogła to skonsultować.
ciri22, kattalinna, odrobinacheci, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Wiedzmy boje sie ze urodze.... Boli mnie brzuch i pochwa... Kiedy zacząc panikowac i jechac na ip?
Pewnie nic nie jest. Ale dla spokoju możesz się przejechać. Zerlną, czy szyjka się nie skraca i w ogóle.
Gocha, nie kombinuj. Dołączysz do Zośki we wrześniu, teraz w brzuchu masz siedzieć.
Edit: Impra, masz jakieś suple z progiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2016, 19:25
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Ala, ja tak jak Ciri - jeśli to Ci zapewni choć ciut spokoju - jedź! Myślami jestem z Tobą
U mnie beta po 52-53h wynosi 840
Ale progesteron mnie mocno niepokoi, tylko 14,80 ng/ml
Po 13-tej dostanę lekarza do telefonu, żebym mogła to skonsultować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:No to do jutra da radę. Nie forsuj się. Świetnie, że się znalazł szybko reagujący lekarz. Powiedz, proszę, niewyspanej kobiecie, ile Ci wychodzi procent przyrostu bety, bo ja nie ogarnę teraz policzyć.
Wycałuj Zosieńkę po tych stópkach od e-ciotkiMaczek, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:91%
Wycałuj Zosieńkę po tych stópkach od e-ciotki
Tych stopach?
Najmniejsze skarpetki są za luźne i spadają, jak macha nogamiBasik122, Dagn_, Blondik, marzusiax, Yousee, Impresja, kattalinna, aleala, Amelcia, emaj, odrobinacheci, pepsunieczka, Emma80, WiedźmaMaKota, przyszła mama 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Maczek wrote:Tych stopach?
Najmniejsze skarpetki są za luźne i spadają, jak macha nogami
Cudo, cudo i jeszcze raz cudo
I super suwaczek Zuu
Impra będzie dobrze, krechy miałaś jak ta lala! nie jakieś cienie i beta duża, za tydzień będzie grubo pow. 1000 więc na pewno będzie dziedzic na usg.Impresja, emaj, Maczek lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny