Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki emaj. Z wykresu zawsze wychodziło, że owulka była w 14 dc a teraz przesunęła się na 16, ale potwierdzenia nie mam bo nie miałam nigdy monitoringu. W przyszłym tygodniu chcę jechać do lekarza, którego poleciła mi kuzynka. podobno pomógł wielu ciążom mam nadzieję że i mi pomoże a jak nie on to zostaje klinika. Poczekam na jego dalsze instrukcje a te hormony zrobiłam, żeby coś mu już pokazać na 1 wizycie.
Martwi mnie bardzo dość wysoki poziom FSH, podobno już 11 oznacza obniżoną rezerwe jajnikową a ja mam dopiero 23 lata;/
Walczymy o dobre nasienie i regulację hormonów
Od lipca 2014 na ovufriend. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyESL - English as Second Language.
U mnie jest pełno programów typu ESL. I taki paradoks: jakbym była nielegalnie, to mogłabym za darmo chodzić, a tak koszt od $1500 w górę za semestr w zależności od szkoły. W collegu to tak od $3000 - $4000 za semestr myślę, a trzeba liczyć 3-4 semestry w roku.
Zastanawiam się, jak teraz to ogarnę, bo jednak to jest sporo godzin siedzenia na zajęciach. -
Witam się urlopowo pogoda dziś super, zatem w planach lezing i smazing nad zalewem. musimy korzystać bo jutro 18 stopni i deszcz a potem nie wiadomo. Także wakacje w mieście czas start
Miłego dnia, Wiedźmy, i piszcie coś
Edyta: Cały dzień nic?? Czy znowu forum nie było?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 17:47
-
nick nieaktualnyNapisałam tez, że usunęłam wszystkie privy i Was proszę o to samo, jeśli jakieś ze sobą wymieniałyśmy, bo to jest kpina, co się tutaj dzieje. I jaka niespodzianka? Wchodzę, a wiadomości znowu są, bo znowu przywrócono jakiś poprzedni stan forum. Masakra.
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:A w tym wszystkim najzabawniejsze jest to, że dalej sprzedają płatne abonamenty I nie oferują żadnych rekompensat za to, że serwis jest niedostępny przez pół dnia albo zżera dane.
Myślisz, że Ci ktoś na wiadomość odpisze? Zapomnij
Na FB mają inny post z wykresem celowo na samej górze przyklejony, żeby wchodząc ludziom się w oko nie rzucały wpisy o awariach i skargi. Business is business.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 17:57
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Kpina to jest w zapewnianiu prywatności i ochronie danych.
Myślisz, że Ci ktoś na wiadomość odpisze? Zapomnij
Na FB mają inny post z wykresem celowo na samej górze przyklejony, żeby wchodząc ludziom się w oko nie rzucały wpisy o awariach i skargi. Business is business.
Dostaną karę na kila milionów to się może ockną. Ja zgłaszam, mam kilka screenów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 18:15
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Kurdeee, nie mam screenów. Jak się najbardziej pierdzieliło, to akurat byłam poza netem, ewentualnie zaglądałam trochę przez telefon.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 18:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uuu to ujnia z grzybnią tu jest miałam nadzieję, że już będzie ok. A że cały dzień bez zasięgu to nie byłam świadoma. Zasięgu ciągle brak ale jest wifi całe szczęście, że mało privow wymieniłam, a ich zawartość nie zawiera danych wrażliwych.
Ciekawe jak to się rozstrzygnie