Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja patrzę, patrzę a tu takie cuda znowu na forum
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0916137d439a.jpgDagn_, Impresja, kattalinna, WiedźmaMaKota, Cytrynka_, emaj, marzusiax, Basik122, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyojejku wrote:np jesli tak to kijowo... ale to tez nie uniemożliwia, można wytsłać pocztą tradycyjną.
-
nick nieaktualnyWiedźma, teraz to chyba na alexisowego możesz lać
Wiedźmy Wy moje, mam kryzys popołudniowy, wypompowało mnie z energii, zasypiam na stojąco. Jak, u licha, mam na angielski za pół godziny jechać? No nie mogę normalnie, to jest niesamowite jak mnie rozkłada w jednej sekundzie. Czytam Was jednym okiem. Ćwiartką oka właściwie. -
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Impra. A zimna woda na twarz nie pomaga?
To jest jakaś myśl
Ostatnio miałam ciśnienie 76/46, taka nieprzytomna cały dzień byłam.
W aucie nawet 5 min nie usiedzę, od razu głowa do tyłu i taka obśliniona jadę -
Na patola nasikam jak przyjdzie czas.
A wiecie, że nigdy nie lałam na aleksisowego?
Edek: Impra ja też miałam takie spadki formy na początku. Minęło w 2 trymestrze, a na koniec trzeciego dodalabym królestwo za to, żeby tak spać jak na początku
Babie nie dochodzisz, a ciężarnej to już w ogóleWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2016, 21:53
Impresja lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Hej wiedźmy. U mnie kaszel skończył się antybiotykiem. Już tak mnie bolały migdały, że nie byłam w stanie jeść. Dostałam antybiotyk, który wolno w ciąży. A co do mojej ''ciaży'', to nie wiem czy ona jest wogóle. Jestem tydzień po terminie Ridża i nadal bledziochy. Na wakacjach jestem jeszcze tydzień. Jak dalej nie będzie Ridża to idę do gina u siebie. Żeby nie wpadać w szaleństwo, odpuszczam całe testowanie. Co by to nie bylo, to sama nic nie zdziałam. Idę się wczasować/chorowac dalej. Buziaki:*
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyemaj wrote:Marzu, fakt - nic nie zdziałasz, ale ja cały czas trzymam za Was kciuki!
Ja witam się z Wami w piewrszym dniu mojego cyklu nr 23. Przed chwilą zostałam doprowadzona do granic wku.wienia - "proszę zrobić wszystkie potrzebne badania, muszą być świeże, nie zrobione podczas krwawienia menst., czekać na nie ok. 10 dni i wyrobić się do ~8 dc., umówić się na HSG pierwszego dnia cyklu, zarezerwujemy Pani termin" CZYLI "proszę wy.ebać w .uj kasy i dowiedzieć się, że nie ma terminów, może za miesiąc niech Pani spróbuje".
Brawo ja... Znowu czujkę przeciwpożarową uruchomiłam. Co za pisk.