X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi zawsze mowili zeby tak do zimnej zimnej nie wkladac bo roznica temperatur za duza. A potem nalozylam taki zel natluszczajacy z Aloesem.

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    n słoneczne poparzenie to kefir, nie wiem czy na takie ostre podziała

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • emaj Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:50

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr co za pogoda! Dwa dni były super, z czego jeden w podróży i koniec radości. Dziś zimno i szaro a teraz ulewa i burza. Prognozy miażdżą, wobec czego zastanawiamy się czy nie skrócić planowanego pobytu nad jeziorem. Ja to mam pecha do urlopów zupełnego...

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    No mi zawsze mowili zeby tak do zimnej zimnej nie wkladac bo roznica temperatur za duza. A potem nalozylam taki zel natluszczajacy z Aloesem.

Ratownicy medyczni tłumaczyli, że do zimnej, bo oparzenie nie robi się nnatychmiast, tylko wskutek gorąca tkanki uszkadzają się coraz bardziej, dlatego trzeba szybko schłodzić, żeby zatrzymać ten proces

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • emaj Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 15:50

ojejku, Cytrynka_, Impresja lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emaj wrote:
    Takie blanszowanie? :D
    Padłam :D

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Ratownicy medyczni tłumaczyli, że do zimnej, bo oparzenie nie robi się nnatychmiast, tylko wskutek gorąca tkanki uszkadzają się coraz bardziej, dlatego trzeba szybko schłodzić, żeby zatrzymać ten proces
    O widzisz to sie nowosci dowiedzialam. Na nastepny raz bede pamietac.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tymi różnicami temperatur to chyba było w drugą stronę: żeby przy odmrożeniu nie od razu w gorącą

Baronowa_83, Maczek, Impresja lubią tę wiadomość

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tymi odmrozeniani to wiem. Ale wlasnie mi w głowie siedzi ze w oparzeniach nie rzucac sie na mocno zimna wode a taka tylko tylko letnia.

• ktosiowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Wrrr co za pogoda! Dwa dni były super, z czego jeden w podróży i koniec radości. Dziś zimno i szaro a teraz ulewa i burza. Prognozy miażdżą, wobec czego zastanawiamy się czy nie skrócić planowanego pobytu nad jeziorem. Ja to mam pecha do urlopów zupełnego...
    Przebijam: 2 dni pogody, z czego pierwszy dzień w podróży, a od drugiego dnia romans z ridzem... 3 dnia Ridż plus załamanie pogody

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktosiowa wrote:
    Przebijam: 2 dni pogody, z czego pierwszy dzień w podróży, a od drugiego dnia romans z ridzem... 3 dnia Ridż plus załamanie pogody
    Spoko, spoko, urlop bez Ridża to nie urlop. Od Ciebie przyjdzie do mnie, będzie więc remis ;)

Ed: Nie wiem kto pisze porady dnia, ale ma wybrakowaną wiedzę. Wiadomo, że na endo to wino a nie jakieś buraki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 00:11

ktosiowa lubi tę wiadomość

age.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Spoko, spoko, urlop bez Ridża to nie urlop. Od Ciebie przyjdzie do mnie, będzie więc remis ;)

Ed: Nie wiem kto pisze porady dnia, ale ma wybrakowaną wiedzę. Wiadomo, że na endo to wino a nie jakieś buraki
    Katt sok z buraka łudząco przypomina wino. Wizualnie. Myślę ze możemy w tym przypadku oszukac nasz organizm.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Impra czym ty ja uruchomilas?
    U mjie nawet jak obiad spalil moj raz sie nie zalaczyla.
    Albo u mnie, skubaniec, czuły bardzo, albo tak mocno znowu jedzenie przyjarałam ;)
    Ale ta quesadilla ze świeżym guacamole była tego warta! :D

Co gorsza są też zraszacze (mam nadzieję, że one na temperaturę a nie dym działają). W ogóle obawiam się, że kiedyś ekipa strażaków wpadnie z wizytą i się nie wypłacę przez lata :P

Katta, ze specjalną dedykacją dla Ciebie <3
    Ale umawiamy się, że już się nie zachwycasz, tylko trenujesz ostro (If you know what I mean...) i niebawem wysikujesz podobne ;)
    http://iv.pl/images/35082342185251380529_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 05:34

kattalinna, emaj, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! Faktycznie w tych usach to wszystko bardziejsze, od czujek ppoż. do kresek na teście! :D dziękuję bardzo <3 póki co mam obóz treningowy, we wrześniu może coś wyćwiczymy, w każdym razie starania są ;) głowę też ustawiam, choć ledwo się daje

Impresja lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz widać, z czego miałam te cholerne cienie na negatywach i tłuściochy seriami na alexisowych - po prostu zbyt ambicjonalnie podeszłam do tematu. A wystarczy sikać symetrycznie ;)

Nikt nie chce sikać. Ja nie wiem, jak to tak...

Marzu, podziwiam. Pewnie na Twoim miejscu bym gdzieś lab na miejscu znalazła i betę strzeliła. Inaczej już całkiem bym osiwiała chyba.

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chce takie 2 kreski :-)
    Nie szukam bety, bo co mi wynik da? Zjebać sobie wczasy? Jak jest torbiel to szukać tu leczenia? Nic mnie nie boli (oprócz cycków i gardła), nie ma Ridża, to kożystam z wczasów. We wtorek bedę dzwonić do gin co mam zrobić. Niech ona decyduje.

Cyt wiem, że późno porada, ale ja na opażenia stosuję zamrożone warzywa. A z leków panthenol, albo maść tranowa.

Nie chcę chwalić Władka za wcześnie, ale na razie nie leję całymi dniami. Dla mnie to już dużo :-)

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • myshka84 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć :)

Basik122, Cytrynka_, Blondik, kattalinna, Maczek, Impresja lubią tę wiadomość

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też urlop zaczynam i pierwszy raz od dawna nastawiałam się na polskie wybrzeże i zonk, jak obejrzałam prognoZy to zmieniłam zdanie:/ postaram się przywieźć Wam trochę słońca!

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,
    Zje*ał mi się tablet :( nie chce się włączyć ani ładować... jeszcze jest na gwarancji więc zaniosę go do reklamacji ale, nie ukrywam, że jestem zła...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
‹‹ 2281 2282 2283 2284 2285 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ