Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjestem, ale nie mam nic do powiedzenia
nie badam bety, nie badam przyrostów, jeśli wytrzymam to pierwsza wizytę mam 31.08, a jak nie wytrzymam to w przyszłym tygodniu pójdę do luxmedu z dupy, powiem ze mi się okres spóźniaBaronowa_83, Dagn_, Maczek, emaj, Cytrynka_, Impresja lubią tę wiadomość
-
Ja sikam zwykle kilka razy dziennie, więc najbliższe sikanko pewnie gdzieś między 13:00 a 14:00
Ale podkładać patyków nie zamierzam jeszcze dłuugo - Ridż jest zawsze punktualny i pozwala mi zaoszczędzić kasę. Tym razem powinien przyjść ok. 24 (urodzinki, w sam raz ). Jakby zdarzyło mu się nie wpaść na imprezkę, w co wątpię, to pewnie nie wytrzymam i siknę 25.
Flp 4,6-7 -
nick nieaktualnyPrzechodze kryzys macierzynstwa. Moje dziecko od miesiaca prawie w ogole sie nie usmiecha i ryczy calymi dniami... Odkad ida jej zeby jest nie do poznania... Zele i przeciwbolowe srednio pomagaja... Wczesniej wiadomo nie bylo idealnie bo miala swoje godziny ryku byl problem z karmieniami i w ogole ale ogolnie dziecko pogodne... Teraz nawet nie chce sie bawic...
Chce jej pomoc a nie moge. Lekarze mowia ze juz wszystkie sposoby wykorzystane i trzeba czekac... A jej ida wszystkie jedynki na raz plus dwojki dolne (orzekla pani doktor) i moze to potrwac jeszcze kilka miesiecy za nim sie przerzna i przestana tak bolec...
Mowie wam ze chce mi sie plakac...
Sorry ze nasmecilam ale juz nie daje rady... -
Katt sorki pisałaś, że Ridż cię gwałci. Mam kurde sklerozę. Ale to kibicuję, żeby to był ostatni w tym roku!! Zawirusuję, po wizycie u gin. Nie chcę rozdawać zepsutych wirusów, jak by co.... Staram się być dobrej myśli, ale nie jest to łatwe Ciążowych objawów mam milion. Dobrze, że chociaż nie blejkuję
Mysh trzeba być dobrej myśli, że może jednak zbłądzi w tym miesiącu
Edit ciri nie poddawaj się!! A próbowałaś dawać jej schłodzone gryzaczki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 12:13
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyTak. Juz wszystkie sposoby na zeby zostaly wyprobowane (lekarz i net i babcie poszly w ruch).
Daje to lekkie ukojenie ale nic poza tym. Ryczy dalej. Musze z nia siedzirc caly czas a najlepiej na kolanach ka trzymac. W chuscie. Siku moje jednominutowe mimo tego ze mnie widzi to jest taki ryk ze krztusi sie lzami... Masakra... ;/ -
Najgorsze jest to, że dziecko płacze a nic nie można zrobić żeby mu pomóc. Takich sytuacji boję się najbardziej... Pozostaje powtarzać sobie że robisz wszystko co możesz i że to minie...
Jak idzie jej 6 zębów naraz to się nie dziwię, że ją tak boli. Jak mi pojedynczo ósemki szły to ledwo żyłam, a mogłam wziąć p/bólowe...
Tulę
Flp 4,6-7 -
Biedaczka Pocieszające jest, że wyjdą jej wszystkie najgorsze na raz i potem już z górki. A nie gorączkuje ci? Przy takich wariacjach dziecko potrafi ostro chorować
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualnyWlasnie nie. Wszyscy mi mowia ze jakby chorowala przy zebach to by bylo szybciej. Tydzien i po sprawie a ja tylko boli... A najgorsze podobno trojki... Wiec wszystko przed nami...
Edek; mojej znajomej corka 0rzyzebach ma goraczke, katar i kaszel, chrype jak po ostrym melanzu ale tydzien i koniec objawow zabkowania...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 12:48
-
ciri co chewile pchlaj jej paluchy do buzi i mocno naciskaj po dziąslach. Tak dosyć silnie jezdzij po dziąśle. Dzieki temu tak jakby od dołu ząb nacina dziąsło i nie musi się przebijać. Mojemu tez pomoglo jak mu szlo właśnie 6 zębów. Tyle ze jemu szły 4 czwórki.
Basik, czy twój syn nie ma czegos z napięciem? Bo taki placz zwłaszcza przez sen to może cos być w tym kierunku. -
Basik122 wrote:Baronowa lekarz nic takiego nie stwierdził bo z pierwszym jeździłam na rehabilitację więc teraz też wolałam się upewnić. Poza tym on się drze dlatego że śpi w łóżeczku sam jak go wezmę i przytule i położymy się do łóżka to śpi jak zabity.
Czyli taki typ. Myśl ze za kilka lat go nie zmusisz do przytulania -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:ciri co chewile pchlaj jej paluchy do buzi i mocno naciskaj po dziąslach. Tak dosyć silnie jezdzij po dziąśle. Dzieki temu tak jakby od dołu ząb nacina dziąsło i nie musi się przebijać. Mojemu tez pomoglo jak mu szlo właśnie 6 zębów. Tyle ze jemu szły 4 czwórki.
Basik, czy twój syn nie ma czegos z napięciem? Bo taki placz zwłaszcza przez sen to może cos być w tym kierunku. -
nick nieaktualnyCiri, nie doradzę, bo u nas takiego kombo zębowego nie było Dawał radę Dentinox, do tego naświetlaliśmy małego lampą Bioptrona i też pomagało na bóle.
Mam nadzieję, że szybko jej wszystko wyjdzie i znów się będziesz cieszyć uśmiechniętym dzieckiem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny