Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Podobno cala energia sie kumuluje,jak to moja mama mowi "ksiezyc patrzy w wode az sie zapatrzy i nie zsyla zlych snow na dziecko" ;p bierzesz gleboki talerz i lejesz wodu tylko na dnie (jak bedzie za duzo to wyleje sie). I stawiasz na oknie. Podobno dziala ;p
Ja bede dzis probowac. Wiem na pewno ze jak za duzo wody jest to rzeczywiscie sie wylewa
A my mamy w sobie mnóstwo wody, więc i dla nas nie jest księżyc bez znaczenia.
Tak sobie kminię.
Ha! Mam jeszcze colę i czekoladę Też kofeina, c'nie?Dagn_, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Beta 7005 to dobrze? Totalnie się nie znam
Dagn_, Impresja, ojejku, ciri22, Maczek, WiedźmaMaKota, Jagah, Cytrynka_, kattalinna, Yousee, Blondik, Katarzyna87, emaj, ktosiowa lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzu, na pewno jest ok
U mnie ten poziom bety był prawdopodobnie praktycznie w tym samym momencie, co u Ciebie Ale nie wiemy, kiedy dokładnie nastąpiło zagnieżdżenie, więc żeby cokolwiek z bety wywnioskować, to jednak musiałabyś znać przyrost.
Edek: Przy takiej becie to już na bank piękny pęcherzyk z ciałkiem żółtym siedzi w macicy, a i duże szanse na zarodeczek są Przy dobrym sprzęcie to i naWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 15:55
-
Kuzwa, mam wąski parapet.
Poszłam dziś do GP i mowie, że czuje, że z moja tarczyca jest coś nie tak i podaje objawy. A ona w system luka i mówi "pół roku temu mialas badana tarczycę i było wszystko ok, więc teraz też jest."
Edek: Impra myślę, że kawa nie zaszkodzi, a jeśli już o niej mowa to ja przed ciążą pilam po mocne dziennie a teraz na sama myśl mnie odrzuca, nadal! Tylko rozpuszczalna z mlekiem przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:24
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedzma witaj w brytyjskim świecie. Gdzie na alergię podaja paracetamol. A kłopoty z hormonami próbują przeczekać.
Edek. Dowloklam sie do funcika. Zgadnijcie co kupiłam? Skoro zapasy już zrobione to siknelam z popoludniowego moczu. Vizir sie chowa przy moich siuskach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:29
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, no zajebiscie... Czasem chciałabym, żeby lekarze chorowali na to, co mają leczyć...
Jestem głupia. Widziałam wczoraj księżyc, ale nie powiązałam tego z moją bezsennością od kilku dni. Dziś też tak będzie?
Edit: Składam oficjalną reklamację. Nowy wykres ma kilka godzin, a wciąż ani jednego wirusa pod nimWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie, co? Oczyma wyobraźni widzę, jak wszystkie dzisiaj egzorcyzmy parapetowe oprawiamy Człowiek w desperacji to się naprawdę wszystkiego chwyta
http://iv.pl/images/98231032295149717541.jpg
http://iv.pl/images/40447584757525247303.jpegWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:47
kattalinna, Basik122 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0302133a05b.jpg
Jest tu kto;)WiedźmaMaKota, Impresja, Dagn_, kattalinna, ciri22, Blondik, przyszła mama 2, marzusiax, Cytrynka_, Basik122, myshka84, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odpukać w nocy śpię. Tzn jak tylko wszystko ogarne i pobawię się laktatorem;).
A poważnie telefon resetowalam bo mi się zapchalImpresja, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ramach walki z Ridżem i zimnem na dworze zrobiłam użytek z kijów moich kochanych i strzeliłam rundkę dookoła jeziora. akurat przestał padać deszcz i się rozpogodziło po całym dniu. Widoki obłędne, szczególnie, że jak Lucki Luck zmierzałam w stronę zachodzącego słońca aż szkoda, że to tylko 4,5 km
-
nick nieaktualny
-
Białego i nie takie dreptasz, choć dziś faktycznie średnia prędkość wyszła mi tylko 5,78 km/h
Edyta bo mi się km/h z min/km pomyliły za to widoczek dorzucam
W rzeczywistości było jaśniej
I jeszcze jedno, już po zachodzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 21:21
Impresja, marzusiax, myshka84, Maczek, WiedźmaMaKota, emaj, Mona_M lubią tę wiadomość