Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale o tym jest cała rozmowa, ze alergeny jak najbardziej przechodzą, a te prawdziwe kolki są niezależne od tego co zjemy.
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarzu, kocham za suwaczek!
Wiedżmuszki, łapcie, bo się szczęście po wątku rozsypuje dookoła
Jesteśmy oboje bardzo zadowoleni z wizyty. Gabinet nowiutki, sprzęt super, lekarz ekstra. Pielęgniarka wręczyła mi szpitalny folder i poradnik, jest tam też numer, pod którym mogę się umówić na bezpłatną wycieczkę po szpitalu, w którym będę rodzić. Dostaliśmy od lekarza fotki na pamiątkę, posłuchaliśmy serduszka, wszystko nam pokazał - gdzie zaczątki rączek, głowka, serduszko. Stelaż nagrał bicie serca Mam w sobie całe 1,87 cm człowieczka w środku!
Ze względu na krwiaka mam za tydzień pokazać się na dodatkową wizytę i przy okazji od razu będę mieć wstępne badanie w kierunku cukrzycy (mam grupę wysokiego ryzyka, bo mama i babcia chorują). Jeśli wyszłoby, że cukier nie bardzo, to dostanę skierowanie do szpitala na 4-krotne badanie glukozy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 02:27
kattalinna, Maczek, marzusiax, ojejku, Cytrynka_, ciri22, myshka84, WiedźmaMaKota, Basik122, ktosiowa, Jagah, Dagn_, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Impresja, super wieści zupełnie inaczej niż poprzednio... Mam nadzieję, że się choć trochę uspokoiłaś? Jakieś zalecenia z tym krwiakiem szczególne teraz?
No i koniec zielonych kropek. Jest to termometr wędruje do szuflady
Edit: Właśnie dostałam info o wyprzedaży cycników z Avy. Jak żyć?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 04:10
-
Wyprzedaż? Jaka, gdzie?
Oby Cię teraz nuda zżerała do samego porodu ja swój termometr też powinnam schować w końcu, ale dotychczasowe próby pokazują, że długo nie wytrzymuję
Kurka wodna. Prawie godzinę temu zbudził mnie alarm w jakimś aucie. Nie był głośny, jednak trochę wył. No i nie śpię... -
nick nieaktualnyNo akurat w tym sklepie, co zawsze zakupy robię (Me Lady). Mam go polubionego na FB, więc powiadomienia mi przychodzą. Teraz to i ja nie zasnę, bo będę oglądać, co mają w moim rozmiarze mają
Link do wyprzedaży: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22040547&order=m&string=sale&search_scope=userItems-22040547&bmatch=s0-fas-1-4-0812
Edek: Cholera, kusi mnie ten http://allegro.pl/biustonosz-ava-stanik-1392-75g-me-lady-sale-i6368037249.html#imglayer. Ale musiałabym wziąć ryzyk-fizyk miseczkę większy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 04:37
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Takie rzeczy tylko na urlopie. Zasnęłam ok. 5:30 żeby obudzić się o 8
Cytrynka miała sikać na 2300
Ed: Dostałam kolorowy wykres za punkty, proszę zatem nasze kochane Wiedźmy Ciężarne o kolorowe wirusy podWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 09:32