X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale o tym jest cała rozmowa, ze alergeny jak najbardziej przechodzą, a te prawdziwe kolki są niezależne od tego co zjemy.

Maczek lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę się szykować do wyjścia :)
    Wrócę pewnie do godziny 20-tej (3 w nocy).

ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra trzymam kciuki!!!

Możemy zrobić konkurs, ale wyniki mogą być dopiero w czwartek.

Piękne te biustonosze :-)

Impresja lubi tę wiadomość

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa Marzu ma suwaczek <3

Impresja, marzusiax lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 02:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzu, kocham za suwaczek! <3

Wiedżmuszki, łapcie, bo się szczęście po wątku rozsypuje dookoła :D

Jesteśmy oboje bardzo zadowoleni z wizyty. Gabinet nowiutki, sprzęt super, lekarz ekstra. Pielęgniarka wręczyła mi szpitalny folder i poradnik, jest tam też numer, pod którym mogę się umówić na bezpłatną wycieczkę po szpitalu, w którym będę rodzić. Dostaliśmy od lekarza fotki na pamiątkę, posłuchaliśmy serduszka, wszystko nam pokazał - gdzie zaczątki rączek, głowka, serduszko. Stelaż nagrał bicie serca :) Mam w sobie całe 1,87 cm człowieczka w środku! <3

Ze względu na krwiaka mam za tydzień pokazać się na dodatkową wizytę i przy okazji od razu będę mieć wstępne badanie w kierunku cukrzycy (mam grupę wysokiego ryzyka, bo mama i babcia chorują). Jeśli wyszłoby, że cukier nie bardzo, to dostanę skierowanie do szpitala na 4-krotne badanie glukozy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 02:27

kattalinna, Maczek, marzusiax, ojejku, Cytrynka_, ciri22, myshka84, WiedźmaMaKota, Basik122, ktosiowa, Jagah, Dagn_, emaj lubią tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 03:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impresja, super wieści :) zupełnie inaczej niż poprzednio... Mam nadzieję, że się choć trochę uspokoiłaś? Jakieś zalecenia z tym krwiakiem szczególne teraz?

preg.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 03:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i super :) mały wielki człowiek

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 04:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Impresja, super wieści :) zupełnie inaczej niż poprzednio... Mam nadzieję, że się choć trochę uspokoiłaś? Jakieś zalecenia z tym krwiakiem szczególne teraz?
    Mam się po prostu oszczędzać, nie dźwigać i przede wszystkim zero seksów ;) Ale ten krwiak chyba się przeorganizował już nieco - w sobotę wyglądał jak drugi pęcherzyk, prawie cały czarny był, jakby świeże krwawienie, a dzisiaj taki szary na USG. Różnica była w wyglądzie jak między torbielą prostą a endometrialną. Jestem zaskoczona, że tak szybko się to zmieniło. Na moje oko mniej groźnie to teraz wygląda. Ale z wysiłkiem muszę uważać. Nie chciałabym świeżego krwawienia znowu. Na wszelki wypadek unikam teraz imbiru, bo jednak jak aspiryna działa.

No i koniec zielonych kropek. Jest <3 to termometr wędruje do szuflady :)

Edit: Właśnie dostałam info o wyprzedaży cycników z Avy. Jak żyć?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 04:10

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 04:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyprzedaż? Jaka, gdzie? :D

Oby Cię teraz nuda zżerała do samego porodu :D ja swój termometr też powinnam schować w końcu, ale dotychczasowe próby pokazują, że długo nie wytrzymuję ;)

Kurka wodna. Prawie godzinę temu zbudził mnie alarm w jakimś aucie. Nie był głośny, jednak trochę wył. No i nie śpię...

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No akurat w tym sklepie, co zawsze zakupy robię (Me Lady). Mam go polubionego na FB, więc powiadomienia mi przychodzą. Teraz to i ja nie zasnę, bo będę oglądać, co mają w moim rozmiarze mają ;)

Link do wyprzedaży: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22040547&order=m&string=sale&search_scope=userItems-22040547&bmatch=s0-fas-1-4-0812

Edek: Cholera, kusi mnie ten http://allegro.pl/biustonosz-ava-stanik-1392-75g-me-lady-sale-i6368037249.html#imglayer. Ale musiałabym wziąć ryzyk-fizyk miseczkę większy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 04:37

kattalinna lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 04:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem głodna :P i zaczyna się ból ridzowy :/ miło z jego strony jednak, że nie wbił nam na rocznicę i mogliśmy poświętować :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 04:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z doświadczenia radzę od razu coś wszamać.
    Zawsz, jak kminię, że można jednak zasnę głodna, kapituluję po kolejnych 2h i kończy się czymś, co obok zdrowego nawet nie leżało ;)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zamiast spać, oglądam bieliznę :P

Nie będę jadła. Lenistwo wygrywa zawsze ;) zaraz zasnę choć mogłabym w sumie wstać, wziąć kije i ruszyć na rundkę dookoła jeziora ;) wieki cale nie widziałam wschodu słońca

preg.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 04:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaklepuję wszystkie!!! :D

Impresja, marzusiax, ciri22, myshka84, Basik122, ktosiowa, Blondik, emaj lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłabym z Tobą :)

Twoje zdrowie, Katta! (toast pokrzywą)

kattalinna lubi tę wiadomość

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto miał sikać na 2300? :)

Jej, jak mi się nie chce rano do pracy wstawać... Niech się już sezon urlopowy skończy, to wrócę do pracy na 10 ;)
    Dobrego dzionka! :)

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie rzeczy tylko na urlopie. Zasnęłam ok. 5:30 żeby obudzić się o 8

Cytrynka miała sikać na 2300 :D

Ed: Dostałam kolorowy wykres za punkty, proszę zatem nasze kochane Wiedźmy Ciężarne o kolorowe wirusy pod :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 09:32

preg.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeeej.
    Impra jakie super wieści z rana. No to teraz czekamy na płeć.
    Ja stawiam na dziewuche.

Marz, ojejku a jak Wasze ciąże.

Zaskoczylyscie mnie z ta prędkością.
    Dziś już pierwszy mocz przepadl Ale jutro sikne z samego ranka.

• myshka84 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja obstawiam chłopaka u Impresji. :)

Cyt, jeszcze caaały dzień czekać na Twojego sikańca? Łaaaj? ja chcę już wiedzieć ;)

Katt :(

7T8cp1.png
    Flp 4,6-7
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt, sikaj, trzymam Ridża. Strasznie podły egzemplarz mi się dostał. Wstałam na śniadanie, teraz leżę i zastanawiam się ile apapow mogę wziąć jednocześnie. Niestety okazało się, że nie mam nospy, a tu we wsi też brak :(

preg.png
‹‹ 2295 2296 2297 2298 2299 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ