Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak miałam cukrzycę, to zawsze, jak się budziłam za wcześnie, to musiałam usnąć, zanim zgłodniałam. Jeśli zdazyłam zgłodnieć, to i tak był koniec spania
EDIT: Moje dziecko dzisiaj upgrade'owało z noworodka na niemowlę.
Tylko ten mój suwaczek coś zbyt szybko się suwaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 13:32
Cytrynka_, Impresja, WiedźmaMaKota, kattalinna, Blondik, marzusiax, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyImpra spokojnie mozesz kawe w ciazy. Chyba do 5 filizanek mozna spokojnie wypic. Ja nie pijam kawy a w pierwszym trymestrzr dziec zaczynalam od kawy z ekspresu z mlekien bo inaczej sie nie dalo
To ja wbijam ze zdjeciami mojego dziecka
Impresja, Cytrynka_, myshka84, WiedźmaMaKota, kattalinna, Blondik, marzusiax, przyszła mama 2, Amelcia, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlaczego masz nie móc kawy ? Są dozwolone dwie filiżanki dziennie, jeśli mnie pamięć nie myli, jakieś 200mg kofeiny dziennie można
Zazdroszczę ^^ w 1 trym mnie odrzuciło, dopiero od 2 tygodni wróciłam do rozpuszczalnej z mlekiem rano.
A cieszę się, że u drugiego lekarza było wszystko jak trzeba i zobaczyliście serduszkoWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 15:09
Impresja, Baronowa_83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie kumam tego. Pełnia i nów to jest dla mnie jakiś survival. Z bólu w nocy nie spałam. Choćbym miałam się skichać, to po ciąży pełny post Dąbrowskiej, oczyszczanie jelit, wątroby i odrobaczanie profilaktycznie. Jak po tym mi te noce koszmarne nie przejdą, to już nie mam pomysłu.
Edek: Dzieć ma tętno na górnej granicy, około 180. Moje własne zawsze szybuje, przynajmniej 100. Od lat unikam kofeiny i pseudoefedryny, bo po nich czasem dobijam do 140 i zaczynam mieć problemy z oddychaniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 15:17
-
nick nieaktualnyPoczekaj az fziecko sie urodzi to razem bedzieci w nocy ryczec. Do 4 miesiaca mojego dziecka pelnia nie ruszala. Teraz trzy noce wyjete z zycia. Od dzis stosuje czarna magie. Zaslaniam zaslony i stawiam wode w miseczce na parapecie. Wiedzmowe sposobu musza isc w ruch (u mojej ciotki jej dzieci tez tak reaguja na pelnie...)
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Nie kumam tego. Pełnia i nów to jest dla mnie jakiś survival. Z bólu w nocy nie spałam. Choćbym miałam się skichać, to po ciąży pełny post Dąbrowskiej, oczyszczanie jelit, wątroby i odrobaczanie profilaktycznie. Jak po tym mi te noce koszmarne nie przejdą, to już nie mam pomysłu.
Edek: Dzieć ma tętno na górnej granicy, około 180. Moje własne zawsze szybuje, przynajmniej 100. Od lat unikam kofeiny i pseudoefedryny, bo po nich czasem dobijam do 140 i zaczynam mieć problemy z oddychaniem.
Ja w ciazy tetno 150 standardowo. Dziecku dobijalo do 200... Ktg wlaczalo sie co minute u nas a leki na obnizenie tetna nic nie dawaly... Moje dziecko do tej pory ma tetno w gornej granicu. Dostalismy skietowanie do kardiologa bo do tego szmery doszlu ale pediatra powiedzia ze u niektoruch taka uroda wiec zeby sie nie przejmowac
Mysle ze slaba kawka z mlekiem Ci nie zaszkodzi (moj chlop pije mocna kawe i jemu ani tetno ani cisnienie nie skacze po niej ;p) -
nick nieaktualnyciri22 wrote:Poczekaj az fziecko sie urodzi to razem bedzieci w nocy ryczec. Do 4 miesiaca mojego dziecka pelnia nie ruszala. Teraz trzy noce wyjete z zycia. Od dzis stosuje czarna magie. Zaslaniam zaslony i stawiam wode w miseczce na parapecie. Wiedzmowe sposobu musza isc w ruch (u mojej ciotki jej dzieci tez tak reaguja na pelnie...)
A ta woda, to na co?
Edek: Jeszcze mały update w temacie trzymania wagi
http://iv.pl/images/36852080321228731536.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 15:28
ciri22, Cytrynka_, kattalinna, marzusiax lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodobno cala energia sie kumuluje,jak to moja mama mowi "ksiezyc patrzy w wode az sie zapatrzy i nie zsyla zlych snow na dziecko" ;p bierzesz gleboki talerz i lejesz wodu tylko na dnie (jak bedzie za duzo to wyleje sie). I stawiasz na oknie. Podobno dziala ;p
Ja bede dzis probowac. Wiem na pewno ze jak za duzo wody jest to rzeczywiscie sie wylewa