Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Białego i nie takie dreptasz, choć dziś faktycznie średnia prędkość wyszła mi tylko 10 km/h
Chodzenie dobre na wszystko
Oficjalnie protestuję!
GDZIE JESTEŚ, VESPER?kattalinna lubi tę wiadomość
-
Hello wiedźmy:)
Impresja mnie przywołała do porządku:)...czuję się jak uczniak w oślej ławce...no ale Ty możesz kochana, wolno ci w cionszy wszystko można:)
Ja wszystko wiem co i jak...ostatnio czytałam od któreś tam strony aż posnęłam, nawet się doczytałam o akcji z saxą i takie tam...
tylko się nie odzywam, bo u mnie jak po gruzie, czekam na lepsze czasy:)
Wznoszę toast w ten środowy wieczór za Was wiedźmy stare i nowe...antybiotykiem a co, starej wiedźmie tez można prawie wszystko;)...oby Wam się!!Cytrynka_, Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzyszła mama 2 wrote:Ja wszystko wiem co i jak...ostatnio czytałam od któreś tam strony aż posnęłam, nawet się doczytałam o akcji z saxą i takie tam...
Mamita, niech Ci się przestanie w końcu z tą chałupą walić, bo z dziedzicem pośrodku budowy wylądujesz Polecam do nas zaglądać, bo tu się jakby rozpłodowo nieco zrobiło. A jak wiadomo, to bywa zaraźliwe. Gdyby nie fakt, że po 5 latach, to bym zaryzykowała stwierdzeniem, że niemal wpadłam
kattalinna, Cytrynka_, przyszła mama 2 lubią tę wiadomość
-
Doczytałam. Przepraszam za posta z dupy o becie, ale to tak na szybko z poczekalni u rodzinnego lekarza. Nawróciły mi migdały, c.d. antybiotyku i znowu kurewski ból gardła. Zajebiście... Powtórne upuszczanie krwi w piatek, ale wyniki dopiero w poniedzialek przy okazji wizyty u gin? Może wytrzymam psychicznie.
Impra ja też wyłam całą noc do łysego. Nawet zmeczenie po podrózy mi nie przeszkadzało.
Ciri słodziutka ta Liwia pasowałaby do Władzia
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
haha posnęłam bo przebrnęłam przez setki stron a nie, że nudne:)
z tymi setkami przesadziłam,ale do nocnych Marków znowu tez nie należę
I dobrze, że rozpłodowo, chwali się to w świecie:)...ja zarazić mogę się już chyba tylko głupotą...coraz poddatniejszy ze mnie grunt w tym temacie:)
musze sie pochwalic, mój szczeniaczek rośnie jak na drożdżach, wazy już 25 kg:) kochaniutki:)
Nie wiecie co u zwei albo Mar? rozmnożyły się?...Zwei może w Rio startuje a człowiek nie wie...jej z tym bieganiem tak dobrze szło..Basik122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMar ma mega plan dalekosiężny - aż na rok jakoś, na początek wycisza endo-mendę lekami. Ma super lekarkę z wizją, której ni wuja nie daje rady przegadać Mówię Wam, z tego będzie ciąża jak malowana
Uwielbiam takie szczeniaczki. Ostatnio miałam styczność z dogiem niemieckim, całkiem dorosłym, ale o zachowaniu szczeniaka. Witał mnie skakaniem i podrygami wszelkimi. Wyszłam bez szwanku nawet
Edek: Sorry, Cyt, ale po plemniory to jednak nie do mnie
Marzu, do tej pory mam katar i gardło mnie boli, a to już 6 tygodni. Immunologia ciążowa robi swoje. Pomyśl, że to dla dziedzica lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 22:26
-
nick nieaktualnymyshka84 wrote:Hej, jaka akcja z Saxą była? Bo mnie nie było i nie wiem nic...
Wasze zdrowie moim winkiem własnej roboty! -
nick nieaktualny
-
Obiecana miesięczna, pełnoprawnie niemowlęca stopa.
Impra, czemuu? Nie mów, że mnie namierzyłaś przez forum Bo jeśli tak, to czeka mnie długie grzebanie w postach i kombinowanie, co zrobiłam źle
PS. Moje dziecko ma wszystkie palce Jednego podwinęła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 23:29
Impresja, kattalinna, myshka84, Baronowa_83, ktosiowa, WiedźmaMaKota, emaj, Cytrynka_, ciri22, przyszła mama 2, Dagn_, Basik122, marzusiax, Amelcia, Amelcia, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaki piękny zagnieżdżeniowy spadek mam. A miałam się nie nakręcać
Czy ktoś mądry mi powie, czemu w tym cyklu, pierwszy raz od roku, nie mam progesteronowych objawów? Bo ja nic nie czaje. Nie żeby mi zależało żeby jakoś to zgłębiać, ale może jest jakieś proste wytłumaczenie? Oprócz najoczywistszego, że przestałam sobie wmawiać ciąże inne niż spożywcza
Flp 4,6-7