Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Stopeczka do wycałowania Tak się zdjęcie zrobiło, czy ma zaczerwienioną nóżkę?
Hmm... Nie wydaje mi się, żeby kolor jej nogi odbiegał od normy
Wiesz, ona ma dopiero miesiąc. Jest ciągle czerwonawa tu i ówdzie. Nie tak, jak te trzymiesięczne "noworodki" z filmów i reklam
Ewentualnie mogła to być jakaś potówka, bo jest ciepło. Albo się coś odgniotło od leżenia. Trudno powiedzieć.
Tak czy siak jest w pełni zdrowa i nic jej nie dolega poza kolkami.
Ciri, 6 zębów na raz brzmi jak jakis horror.
EDIT: Mysha, też się tak czujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 17:59
-
nick nieaktualny
-
To poczytaj o gozdzikach. A te uciskanie spróbuj. Co masz czyste ręce to pchaj jej do buzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Laski na forum dawały po 4 mies jak tylko zaczynały się zęby więc chyba nie jest za wcześnie ale dopytam.
Basik czyli pewnie będzie Indukcja? -
nick nieaktualnyemaj wrote:Ciri współczuję Ci:/ oby szybko Liwii wyszły te ząbki!
Właśnie pakuje leczo do słoików, bo nie ma kiedy go zjesc:)
Mnie trzeba kopnac mialam owoce dla Liwii popakowac do sloikow zeby miala do kaszy czy na deser i oczywiscie nie mam kiedy tego zrobic... -
nick nieaktualny
-
Katt. Mysle ze to o czym myslisz ma tez dzialanie przeciwbolowe jak znalazl na bolace dziasla
Inpra ja sama tez bym tego nie zrobila. Ale mnie jako dziecko pamietam jak sadzali na krzesle i babcia chodzila dookola mnie palac wianuszki. Mama tez tak robila. Ponoc pomagalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 20:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny