Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Shibuya wrote:dziewczyny zastanawiam się czy jeżelei wzięłam na noc aspirynę i wypiłam grzańca to dzisiejszą temperaturę powinnam zignorować czy jest ok?
Drugie pytanie to po czym poznać czy pęcherzyk pękł czy nie? Można to jakoś samemu sprawdzić?
i trzecie OF pokaże owulację przed jej przyjściem? Boję się, że ją przegapię, a nie pamiętam czy miałam kiedykolwiek jakiekolwiek objawy... i nie wiem kiedy zacząć serduszkować
jestem tu nowa
lauda., Ralpina lubią tę wiadomość
-
Hej hej Wiedźmowate ale mnie dynia nawala... co tu zrobić, jak nie wolno brać przeciwbólowych? Naszczała ja w słoik i niose niedługo do laboratorium...krwi ponoć też mają mi nieco zakosić.. hivy, syfy i takie tam sprawy.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
hmm.. popijanie aspiryny grzańcem to stary sprawdzony sposób i dla mnie niezwykle skuteczny
nie chcę serduszkować wtedy, kiedy się "opłaca", ale mam lekką infekcję i czekam aż ją wyleczę, ale nie chciałabym przegapić owulacji, także nie musicie od razu na mnie krzyczeć : )
a jeżeli chodzi o wróżenie z wykresu to jestem chętna, może u mnie coś wyczarujecie malutkiego w tym miesiącu : ) -
Spoko, nikt nie krzyczy Ale jeśli chcesz czekać na wyznaczoną owulację przez program ovu, to możesz się przeliczyć. Spróbuj wysikiwać testy owulacyjne i wyłapać pik LH. Bardzo często jest tak, że ovu wyznacza dzień owulacji już PO tym dniu lub zmienia zdanie kilka razy.
baby1991, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Shibuya wrote:hmm.. popijanie aspiryny grzańcem to stary sprawdzony sposób i dla mnie niezwykle skuteczny
nie chcę serduszkować wtedy, kiedy się "opłaca", ale mam lekką infekcję i czekam aż ją wyleczę, ale nie chciałabym przegapić owulacji, także nie musicie od razu na mnie krzyczeć : )
a jeżeli chodzi o wróżenie z wykresu to jestem chętna, może u mnie coś wyczarujecie malutkiego w tym miesiącu : )Shibuya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj tak nieskromnie sobie pomyslałam żeby może tutaj się do Was wbić....ale nie wiem czy jestem wystarczająco zła,wredna i chamska ale mogę spróbować;p
Nie wiem czy bym była dobrą czarownicą,a najgorsze jest to że nie znam jeszcze tak dokładnie waszych grypsów typu makrela,ridżi itp. -
baby1991 wrote:Ej tak nieskromnie sobie pomyslałam żeby może tutaj się do Was wbić....ale nie wiem czy jestem wystarczająco zła,wredna i chamska ale mogę spróbować;p
Nie wiem czy bym była dobrą czarownicą,a najgorsze jest to że nie znam jeszcze tak dokładnie waszych grypsów typu makrela,ridżi itp.baby1991 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem wystarczająco pie.....nięta aby tu dołączyć!
na wstępie mam pytanie: dotykałam się z chłopakiem, on był w spodniach i się nie spuścił,ale bardzo bola mnie cycki a nigdy tak nie miałam,czy mogę być w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 09:58
-
baby1991 wrote:Jestem wystarczająco pie.....nięta aby tu dołączyć!
na wstępie mam pytanie: dotykałam się z chłopakiem, on był w spodniach i się nie spuścił,ale bardzo bola mnie cycki a nigdy tak nie miałam,czy mogę być w ciąży?baby1991 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Czołgiem Wiedźmy!
Taka oto złota myśl zaatakowała mnie z rana:
Ja dzisiaj z rana łykłam Euthurox, Omega i B6. A Wy czum się naszprycowałyście??
a'propos dragów - Marribell - Apapa sobie zarzuć. Paracetamol spokojnie możesz w ciąży...
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny