X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytuje się Was niedobre,poczytuje!;)

lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość

• Yousee Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lauda dołączam do Ciebie z rana :) wysłałam męża do biedry w poszukiwaniu tego rekina :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja małża nie poślę ale sama zaraz sobie pojadę po zapas makreli ;-D

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję się na plotki ;)

Swoją drogą to stwierdziłam, ze to Wy Wieźmy przyniosłyście mi szczęście w tym cyklu :*

lauda., Basik122, odrobinacheci, Amelcia, zwei_kresken lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    ja małża nie poślę ale sama zaraz sobie pojadę po zapas makreli ;-D
    A makrel to za mną chodzi/pływa już od jakiegoś czasu! Może powinnam sobie nim Grocha zatkać?

3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że niczym grocha nie musisz zatykać bo groszek będzie grzecznie rósł przez 9 miechów, ale zawsze możesz nakarmić grocha makrelą :-)

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png

Wysłany: 18 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe też mam taką nadzieję, ale jak wchodzę na fioletowe forum to masakra jakaś, zostaję z Wami jeśli mogę!?

3i496iye8v37prd8.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostań z nami, ja byłam na fioletowej fakt że bardzo krótko ale i tak zdążyłam stwierdzić że wolę wrócić na forum na wiedźmowy wątek ;-D

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • mar Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    dziewczyny zastanawiam się czy jeżelei wzięłam na noc aspirynę i wypiłam grzańca to dzisiejszą temperaturę powinnam zignorować czy jest ok?
    Drugie pytanie to po czym poznać czy pęcherzyk pękł czy nie? Można to jakoś samemu sprawdzić?
    i trzecie OF pokaże owulację przed jej przyjściem? Boję się, że ją przegapię, a nie pamiętam czy miałam kiedykolwiek jakiekolwiek objawy... i nie wiem kiedy zacząć serduszkować :)

jestem tu nowa :)
    czeeeeeeeeeeść :D

lauda., Ralpina lubią tę wiadomość

• Marribell Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej Wiedźmowate :-) ale mnie dynia nawala... co tu zrobić, jak nie wolno brać przeciwbólowych? Naszczała ja w słoik i niose niedługo do laboratorium...krwi ponoć też mają mi nieco zakosić.. hivy, syfy i takie tam sprawy.

DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
    ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
    BĄBELEK termin 11.10.2017 :-) rośniemy
    Pessar w 27 tc- wytrzymaj
  • Shibuya Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm.. popijanie aspiryny grzańcem to stary sprawdzony sposób i dla mnie niezwykle skuteczny :)
    nie chcę serduszkować wtedy, kiedy się "opłaca", ale mam lekką infekcję i czekam aż ją wyleczę, ale nie chciałabym przegapić owulacji, także nie musicie od razu na mnie krzyczeć : )

a jeżeli chodzi o wróżenie z wykresu to jestem chętna, może u mnie coś wyczarujecie malutkiego w tym miesiącu : )

km5s8ribzosjb8kh.png
  • lauda. Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, nikt nie krzyczy :) Ale jeśli chcesz czekać na wyznaczoną owulację przez program ovu, to możesz się przeliczyć. Spróbuj wysikiwać testy owulacyjne i wyłapać pik LH. Bardzo często jest tak, że ovu wyznacza dzień owulacji już PO tym dniu lub zmienia zdanie kilka razy.

baby1991, Shibuya lubią tę wiadomość

atdc20mmxp7m5026.png
  • Basik122 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    hmm.. popijanie aspiryny grzańcem to stary sprawdzony sposób i dla mnie niezwykle skuteczny :)
    nie chcę serduszkować wtedy, kiedy się "opłaca", ale mam lekką infekcję i czekam aż ją wyleczę, ale nie chciałabym przegapić owulacji, także nie musicie od razu na mnie krzyczeć : )

a jeżeli chodzi o wróżenie z wykresu to jestem chętna, może u mnie coś wyczarujecie malutkiego w tym miesiącu : )
    Jak mierzysz temperaturę to program wyznaczy ci owulację po jakiś 4 dniach po owulacji więc będzie już pozamiatane. Jak masz jakąś infekcje to może odpuść ten cykl wylecz się albo tak jak napisała lauda rób testy owulacyjne może wyłapiesz dobry moment. Nieraz wystarczy jedno serducho w dobrym momencie i się udaję. Tak czy inaczej życzę szybkiego powrotu do zdrówka i owocnego cyklu :-)

Shibuya lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej tak nieskromnie sobie pomyslałam żeby może tutaj się do Was wbić....ale nie wiem czy jestem wystarczająco zła,wredna i chamska ale mogę spróbować;p
    Nie wiem czy bym była dobrą czarownicą,a najgorsze jest to że nie znam jeszcze tak dokładnie waszych grypsów typu makrela,ridżi itp.:)

• Basik122 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991 wrote:
    Ej tak nieskromnie sobie pomyslałam żeby może tutaj się do Was wbić....ale nie wiem czy jestem wystarczająco zła,wredna i chamska ale mogę spróbować;p
    Nie wiem czy bym była dobrą czarownicą,a najgorsze jest to że nie znam jeszcze tak dokładnie waszych grypsów typu makrela,ridżi itp.:)
    Wystarczy że masz zaświadczenie od psychiatry że możesz się dołączyć, ogólnie panuje tu zasada Luzu w dupie. Jest to wątek terapeutyczny, staramy się tu nie zadawać pytań czy są jeszcze szanse na ciąże kiedy właśnie tępka spadła i zaczyna się plamić :-) Gadamy tu o wszystkim i o niczym :-D Ridż do okres, a makrela to poprostu makrela tylko sobie żartujemy że trzeba ją jeść żeby groch był :-D

baby1991 lubi tę wiadomość

dqpr20mmcbujwt6y.png
    200906101770.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wystarczająco pie.....nięta aby tu dołączyć!
    na wstępie mam pytanie: dotykałam się z chłopakiem, on był w spodniach i się nie spuścił,ale bardzo bola mnie cycki a nigdy tak nie miałam,czy mogę być w ciąży?:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 09:58

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    baby1991 wrote:
    Jestem wystarczająco pie.....nięta aby tu dołączyć!
    na wstępie mam pytanie: dotykałam się z chłopakiem, on był w spodniach i się nie spuścił,ale bardzo bola mnie cycki a nigdy tak nie miałam,czy mogę być w ciąży?:)
    Myślę, że to możlliwe ale tylko pod warunkiem, że nadal jesteś dziewicą ;)

baby1991 lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • Ralpina Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czołgiem Wiedźmy!

Taka oto złota myśl zaatakowała mnie z rana:

e5ce7ce574ce983a.png

Ja dzisiaj z rana łykłam Euthurox, Omega i B6. A Wy czum się naszprycowałyście??

a'propos dragów - Marribell - Apapa sobie zarzuć. Paracetamol spokojnie możesz w ciąży...

zwei_kresken lubi tę wiadomość

9ewngzu39q9xq1ud.png
    [*] 13.04.2015 Mały Fasol 9tc
    relgf71x2unwek7b.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 14:28

lauda., Emma80, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matleena wrote:
    Ale ja nie uważam, że my jesteśmy chamskie, wredne i złe :(

Na poczatku wątku tak mowilyscie,może trochę źle to ujelam,rzeczywiście nie zauważyła na tym wątku jakiegoś chamstwa czy negatywnym emocji a wiec przepraszam :*

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ