Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
aleala wrote:Ania niedlugo poczujesz lub juz poczulas ruchy!
aleala, Basik122, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo to pewnie to ja pierwszy prawdziwy kopniak (nie jakies tam smyranie) poczulam 16+0 to juz pewnie niebawem u Ciebie tak bedzie
-
Basik122 wrote:Ale szybko przyzwyczaja się do ładnych drogich zabawek. Nie zadowoli się drobiazgiem typu czekolada tylko np autkiem na pilota. Mam przykłady w rodzinie i wiem jak to wygląda.
Aniu ja obstawiam dziewuszkę
Ala od siebie polecam sok malinowy do cherbaty.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Hehe juz mi wrozyli z chabety dziewuszke a z tętna chłopak wiec nadal remis
Ja osobiscie nie wiem nie mam przeczuc
U nad ostatnio króluje herbata z sokiem malinowy lub z miodem i cytryny -
Basik122 wrote:Ja mam dwie rodziny gdzie dzieci są chowane w sposób że mają co chcą. Na komunię psa za 1500 tysiaka albo smartTv czy kamerę. Za dzie iaka małego najlepsze zabawki z fisher price czy Vtecha przyworzone z niemiec. Mogła bym tu wymieniać więcej ale szkoda mi klikać na telefonie. Głównie chodzi o to ze teraz te dzieci nie są w stanie zadowolić się prostą rzeczą. Na urodziny czy święta to tworzą sobie takie listy co chcą że trzeba by mieć tira z ojro:-(
-
Basik po tym co napisałaś przypomniała mi się sytuacja z okolicy. Chłopakowi na komunię rodzina kupiła quada (chyba tak się to pisze). Następnej jesieni wywrócił się na owym kładzie i nie dało się go uratować. Czasem spełnianie wszelkich zachcianek nie jest dobre.
Jutro znowu poniedziałek?! Na samą myśl o pracy mi się nie chce spać. Jak nie zasnę szybko to praca mnie nie dogoni?
Ania_84 wrote:Hehe juz mi wrozyli z chabety dziewuszke a z tętna chłopak wiec nadal remis
Ja osobiscie nie wiem nie mam przeczuc
U nad ostatnio króluje herbata z sokiem malinowy lub z miodem i cytrynyAnia_84 lubi tę wiadomość
Ania ja stawiam na chlopaka.
Marz ja jak mysl o poniedzialku to mi juz sie nie chce. A dzis poznalam grafik na nastepny tydzien. I znowu mam wolne w sb i ndz. Dziewczyny zazdroszcza a ja mowir ze to zasluzony odpoczynek po piatky na innym sklepie ktorego nie cierpie.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
U nas zimno i jesiennie. W drodze do pracy ogarniam lab i upuszczam krew. Jak się uda cokolwiek wydobyć z moich żył.
Ed: Uff jest szansa, że dojadę żywa bo udało się złapać miejsce siedzące. I oczywiście otworzyłam okno... Dwóch przystanków bym nie ujechała w tej duchocie na stojaka... Swoją drogą nie ogarniam ludzi. Autobus jak odessany z tlenu, a oni jadą, mało kto zazwyczaj sięgnie do okna. Wiadomo, że gdy klima chodzi to się nie otwiera, ale są pewne autobusy, w których nigdy nie chodzi i już. Jeszcze dziś chłodno, ale w upały było to samo
A w ogóle miłego WiedźmyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 07:57
-
nick nieaktualny
-
marzusiax wrote:Ale, że jak to się wróży?
A z tętna to im wyższe to niby chłopak
Ale to wiadomo
Dzień dobry
U nas pogoda do bani miałam iść po świeże pieczywo to nawet pies nie chce wyjść -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny