Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Też mi się podoba drugi raz sprawdzalam, poprzedni kilka miesięcy temu był 14 z groszem. Nie obrażę się, jeśli będzie rósł dalej
Od tego cyklu mam postanowienie sikania na patyki bez czekania na Ridża, a że weekend szykuje się alkoholowy to może w piątek siknęMaczek, aleala, ciri22, Blondik, emaj, marzusiax lubią tę wiadomość
-
U mnie ostatnio po vizirze nie było bieli tylko plamy Przereklamowany, ale dla Ciebie to dobrze
PS. Madzia dwa razy powiedziała MaaaaaaaadziaaaaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 19:59
ktosiowa, kattalinna, emaj, aleala, ciri22, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio byla dyskusja o trzymaniu dzieci na plasko do 8 miesiąca.no to jakakolwiek proba trzymania mojego dziecka na rękach na plasko konczy się tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/829c9fd5aeb7.jpgkattalinna, WiedźmaMaKota, ktosiowa, emaj, Basik122, marzusiax, Emma80, ciri22, Dagn_, Blondik lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Hmmm... ja byłam nie w humorze? Serio? A dlaczego tak myslisz?
Pytam bo mi się wydawało, że jest ok.
Wzięłam tabletke paracetamolu, bo już się zaczęłam trząść z bólu i boziu jaka ulga. A to tak dziewczyny bez leków przeciwzapalnych przejdzie?
Katt trzymam kciuki za patyka
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
marzusiax wrote:To w takim razie nie przypominam i cieszę się, że jest ok.
Wzięłam tabletke paracetamolu, bo już się zaczęłam trząść z bólu i boziu jaka ulga. A to tak dziewczyny bez leków przeciwzapalnych przejdzie?
Katt trzymam kciuki za patyka
Ja w ciąży też miałam jakieś infekcje i wszystko paracetamolem leczylam, ale nie było łatwo...Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Jak sie zna dobrze miasto to pewnie wiadomo jak unikac tych najgorszych miejsc.
Katt czekam na sikanie i jego wyniki. E takim razie.
Jestem ubita. Zamiast skonczyc o 6 skończyłam o 8. Spie. -
nick nieaktualnyWitam Ja wam tez fotki Liwii pokaze z wczorajszego uzywania aparatu ale jak siostra mi przesle ;p
Moje dziecko wlasnie samo usiadlo! ciekawe czy to jednorazowe czy jednak sie nauczy:PWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 07:19
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEeee wcale nie ;p ZNam przypadek ze dziecko raz usiadlo i przez kolejne 3 miesiace nie zrobilo tego ani razu
znacz ona umie siadac ale robi to nie z czworaka a np jak stoi juz sie nauczyla siadac i jak do czegos sobie przydrepcze wspina sie na piety i potem odwraca biodro i nozki wyciaga i siedzi poprawnie, umie juz siedziec bez trzymanki dosc dlugo bawic sie zabawkami i umie z siadu przejsc do czworaka ale zeby usiasc tak jak to dzieci z czworaka robia to nawet nie probuje ;p -
Ciri, nie każde dziecko siada z czworaka. Ważnie, że nie robi tego pociągając się z leżenia bo to ponoć bardzo nieprawidlowe.
Cytryna, mi brak słońca jakoś nie doskwiera, za to jak wyjdzie tutaj słońce to czasem i nawet przeszkadza ale ja jestem dziwna
Robimy drugiego Dziedzica