Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNieeeee, to kraj w ktorym mieszkasz jest dziwny i tam slonce wyglada dziwnie ;p
Wiedzma noo ja juz zaczynam ja traktorawac jako dziecko samo siadajace, bo umie usiasc i siedziec bez trzymanki wiec w sumie spelnia "wymagania" dla dziecka ktorego kregoslup jest przystosowany do pionizacji. Ale mam nadzieje ze sie nauczy z czworaka bo tak na srodku trawnika nie usiadzie ;P -
Kraj jest spoko, gorzej z mieszkańcami... to są dziwolągi
Od powrotu z polski walczę z szorstkimi pietami no masakra!
Edek: Baronowa zapomnialam napisać, że Wladzio wygląda już na półroczne dziecko no i mina miszcz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 10:38
Robimy drugiego Dziedzica
-
Na pięty dobry jest Dernilan, tylko nie wiem jak u Was z dostępnością.
Blondik lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
ciri22 wrote:Eeee wcale nie ;p ZNam przypadek ze dziecko raz usiadlo i przez kolejne 3 miesiace nie zrobilo tego ani razu
znacz ona umie siadac ale robi to nie z czworaka a np jak stoi juz sie nauczyla siadac i jak do czegos sobie przydrepcze wspina sie na piety i potem odwraca biodro i nozki wyciaga i siedzi poprawnie, umie juz siedziec bez trzymanki dosc dlugo bawic sie zabawkami i umie z siadu przejsc do czworaka ale zeby usiasc tak jak to dzieci z czworaka robia to nawet nie probuje ;p -
kattalinna wrote:już mam zaawanswaną cionszę urojoną... zaczęło mnie coś rozkładać, normalnie chora, chorsza, trup będe zanim wyjde z pracy masakra jak można ulec sile sugestii
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny fajna akcja jesli ktoras by chciala wspomoc http://mam-serce.org/zbiorki/ksiazka-dswmg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:już mam zaawanswaną cionszę urojoną... zaczęło mnie coś rozkładać, normalnie chora, chorsza, trup będe zanim wyjde z pracy masakra jak można ulec sile sugestii
ciri22 lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Witam sie z mlekiem lecącym z cyca
ciri22, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość