Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Plus za kształt. Faktycznie moze być wygodny. I drugi za utylizacje w kibelku.
Co do tego, że nikt nie wie co oznaczają dwie kreski to chyba już nawet gimbaza wie. Przecież to jest wszędzie.
No i są testy które plusik pokazują (clearblue chyba ale glowy sobie nie utne). I na bank widzialam na ktoryms pudelku wizerunek testu.
Trochę to wszystko wyolbrzymione. -
ciri22 wrote:Noo na pewno. Noo ja to osoby mam potrzebujace w pozniejszym terminie. Teraz to im nic po tej dojarce ;p ale zapisze i przemaze.
Baronowa a myslisz ze w co ja szczalam?! Wlasnie w taki sloj
A oni co jakiś czas robią tą kampanięMaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam pojemnik na mocz, taki do badań ale z testowaniem chyba poczekam aż to nowe cudo wejdzie na rynek bo też się boję sikać
Ed: Miesiąc temu też sikałam do nakrętki po mineralnej
Ed2: No i śniło mi się, że te testy były w sklepie. Wisiały jak jakieś breloki czy bransoletki na haczykach. Szkoda, że nie wiem co to za sklep bo cena była fajna, 15 zeta za chyba 5 testów. A jestem był po 9 jeszcze były inne tej projektantki ale nie widziałam ceny i tak tak, były sygnowane logo z nazwiskiemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 07:23
-
Ale prawda z tym, że instrukcja jest za długa... ja jak pierwszy raz lalam na patyl, a właściwie do pojemnika to była dla mnie masakra bo nie miałam w co i musiałam do szklanki, a strumieniowego nie mogłam trafić dlatego ogromny plus za kształt. Co do bobasa na opakowaniu tu w UK, mało który test go ma, większość pokazuje raczej co ma w środku albo jest po prostu napis "pregnancy test".Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny