Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:No, no, Ala a jak Twoje choróbsko? Może rzuć jeszcze jakimś wirusem, tylko tym właściwym
Katta czuje sie lepiej, chwała lekom. Ale z wirusowaniem poczekam jeszcze ze 3 dni coby nie pomyslic zarazków
Emaj, nie zawsze krwiak pod oznacza zejscie paznokcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo co mi sie podoba to wielkosc! Jesli jest tak samo poreczny to ekstra, ja mam problem nawet na sikanie na patyka takiego do szczania a tu na pewno nie obsikam za duzo i nie obsikam za malo.
Reszta nie zgadzam sie, pink test w wersji eko ma np instrukcje obrazkowa na opakowaniu, i bez instrukcji papierkowej spokojnie wiesz o co chodzi.
Edit: ale podoba mi sie opcja z utylizacja do kibelka i telefon wsparcia Ja okurat zaszczanego patola nie przechowywalam ale w sumie tu fajnie to rozwiazneWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 23:20
-
Jak dla mnie to artykuł o gimbazie, ktora nie potrafi nawet nasikac na test a panicznie boi sie ciąży.
Albo o trolach typu: Sikslam na test, serduszkowanie bylo 3 dni temu, ale czuje zagnieżdzenie, niestety na teście jedna kreska, czy jest szansaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 23:30
Dagn_, Blondik lubią tę wiadomość
-
Pisałam wam, ze dostałam dojarkę do testowania. No to jestem nią zachwycona. Zamówilam sobie nową. I teraz będę musiała odciągać mleko do roku żeby to miało sens. Ale stwierdzilam ze i tak jestem gruba wiec na siebie kasy nie będę wydawać, to se wydam na sprzet;).
Ps: Mój mąż mentalnie zbiera sie do kafelkowania.
Supcio bo wożenie co rano dziecka i odbieranie autobusem jest mocno upierdliwekattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJupi mam juz swoj telefonik! Z nowym ekranikiem bo moj mezczyzna mi go wymienil
Wow az tak dobra dojarka? Jaka? Daj namiary bo mam dwie chetne na dojare.
I moze masz racje ze dla gimbazy ale mnie rozsmieszylo. Co prawda co do wielkosci testu to ja jestem za bo ja musze miec taki do zanurzania test albo plytkowy bo taki do szczania bezposrednio udalo mi sie kilka razy obsikac caly.... -
Zawsze możesz sikać do litrowego słoika
Ardo calypso. Jeszcze do 30 wrzesnia można do nich napisac o może sie zakwalifikują do testowania. Fajna opcja przed wydaniem kupy kasy
Edek: Po 5 dniach używania wladek dostawal 4 butle a nie 3 dziennie. To różnica duza w tak krótkim czasie. Z testowania zostawia sie swój zestaw prywatny + ten co kupie i to będzie double. Takze liczę ze może jeszcze uda sie bardziej laktacje podkręcić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 00:00
-
nick nieaktualny