Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik a jakie będą inne dodatki?
O 16:00 mam lekarza, zdycham. Domowe metody zawodzą -
Blondik ja bym wzięła zielony albo blekitny, żeby nie wyglądało jak w piwnicy.
Wczoraj zostawiłam Hanke z Diabłem i pojechalismy z koleżanką do Glasgow na zakupy, wydałam trochę kasy, na SIEBIE! W końcu wróciliśmy po 8 godzinach... prawie jakbyśmy były w pracy tylko zamiast zarobić dniowke to my ją wydaliśmy dobrze też czasem od młodzieży odpocząćciri22, Blondik, kattalinna, marzusiax, Basik122 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyWiedzma! Super Troche zazdroszcze ale juz niebawem Liwia juz chetnie je sniadania i obiady (wczesniej jadla ale bardziej probowala niz zjadala porcje), zjada cale porcje, ale teraz mamy problem z piciem bo ma bunt na kubki wszelakie... wiec nie chce popijac ;/
-
blondik ja tez bym uciekala z kolorem fabr od niebieskich i szarosci. Moze jaks lawenda pastelowa czy cos. Albo zielony jak mowi wiedzma.
Cos zeby troche ocieplic. Bo ta fototapeta to strasznie zimna sie wydaje.
Wiedzma gdzie bylas i co ciekawego kupilas? Jakies fajne wyprzedaze widzialas?
Ja ostatnio w direct sporcie buty upolowalam. Sportowe. Za 9 funtow z kappa. -
Byłam w TKMaxx i kupilam taka fajna dluga kamizelkę narzutke, kilka pędzli do makijażu, spodnie w primarku i cyckonosz w h&m no i paprykę cieni że sleeka młoda dostała 2 czpki, rękawiczki, komin i skarpetki.
No i weszliśmy też do sklepu Ann Sumers chcialam kupić wibrator króliczka, ale to z Diabłem pojedziemy. Przeceniony jest jakby cociri22 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedźma zajebiście, że wydałaś kasę na siebie. Ostatnio coś nie w humorze byłaś.
Ja miałam wydać na mieście 50zł a wydałam 150. Za kapsułki do prania i do zmywarki wydałam 60 więc troszkę się rozgrzeszam
Moje plecy to jednak rwa kulszowa. Jak lekarz usłyszał, że jestem w ciąży to tylko poskrobał się po głowie i kazał wygrzewać. Wynaleźli leki dla noworodków, a dla ciężarnych nic nie ma. Jak pani w aptece zobaczyła na recepcie paracetamol 250mg, to tylko zaczęła się śmiać,że takiej dawki nie ma w sprzedarzy
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Cześć Wiedźmy!
Katta, Ciri jak Wy w tej Warszawie dajecie radę żyć? Po 3 dniach mam serdecznie dość, ale głównie przez konieczność poruszania się samochodem:/
Alaaaa! Juz szykuje miednicę -
emaj wrote:Cześć Wiedźmy!
Katta, Ciri jak Wy w tej Warszawie dajecie radę żyć? Po 3 dniach mam serdecznie dość, ale głównie przez konieczność poruszania się samochodem:/
Alaaaa! Juz szykuje miednicę
ed: mam wyniki badań
progesteron: 22,244 ng/ml
faza folikularna 0,057 - 0,893 faza owulacyjna 0,121 - 12,0 faza lutealna 1,83 - 23,9 postmenopauza <0,05 - 0,126 KOBIETY CIĘŻARNE: I trymestr ciąży 11,0 - 44,3 II trymestr ciąży 25,4 - 83,3 III trymestr ciąży 58,7 - 214
prolaktyna: 574,9 mU/l
norma: 127 - 637Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 16:05
Blondik, emaj, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Marzu mała ostatnio czyli tydzien temu wazyla 2200 kawał baby mi rośnie
Katta cóż za próg! Jakies szczanko na kiedy planujesz?Blondik lubi tę wiadomość