Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam na to sposób. Ostatnio jedna z ciotek mnie pyta "czemu jeszcze nie ma dzieci" a ja na to że "jestem bezplodna"po czym się uśmiechnęłam, wypilam chlustem drina do końca i spytalam wujka jak tam wyjazd w góry. Ich miny - bezcenne. .a spokój jakk teraz mamy -bajka:) polecam
Matleena, odrobinacheci, Katarzyna87, Maczek, Emma80, Eva82, zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymar wrote:Ja mam na to sposób. Ostatnio jedna z ciotek mnie pyta "czemu jeszcze nie ma dzieci" a ja na to że "jestem bezplodna"po czym się uśmiechnęłam, wypilam chlustem drina do końca i spytalam wujka jak tam wyjazd w góry. Ich miny - bezcenne. .a spokój jakk teraz mamy -bajka:) polecam
Haha no i to jest adekwatna odpowiedz! -
Haha Mar, taka odpowiedz wszystkich zamyka
Matleena nie przejmuj sie w każdej rodzinie są sępy żywiące sie cierpieniem innych
Moja mama tez czeka i mnie wspiera, cały czas ma nadzieje, choć ja tez 30 na karku i powoli zaczynam sie oswajać z myślą że chyba jednak nie będę mama.
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymar wrote:Ja mam na to sposób. Ostatnio jedna z ciotek mnie pyta "czemu jeszcze nie ma dzieci" a ja na to że "jestem bezplodna"po czym się uśmiechnęłam, wypilam chlustem drina do końca i spytalam wujka jak tam wyjazd w góry. Ich miny - bezcenne. .a spokój jakk teraz mamy -bajka:) polecam
Nie ma to jak prosto z mostu Mar
A ja mam strategię, że jak ktoś mnie pyta o dzieci, to mówię, że "nie chcę bo nie lubię dzieci" Przeważnie ta osoba stoi przez chwilkę i rozdziawiona paszczą a ja mam ubaw
Normalnie ludzie nie zdają sobie sprawy, że ktoś może z tym mieć problemy, a to, że ktoś nie chce to już im nawet przez myśl nie przechodzi. Ale rozniosło się i mam spokój Czasem też odwracam pytanie i np dziewczyny która nie ma prawa jazdy zapytam: "a dlaczego ty nie masz samochodu?"
A tak przy okazji pochwalę się! Byłam na moich ponownych oględzinach. Jajuła jak te lale, endo jak marzenie <dumna>
W piątek odbędzie się "robienie jajecznicy" Trzymajcie kciuki i rzucajcie wiedźmowe zaklęcia, żeby się zapłodniły, ładnie dzieliły i zagnieździły na całe 9 miechów
Katarzyna87, Emma80, odrobinacheci, Eva82, lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Summerka wrote:eee nie kluje, bo brak ridza to chwilowo stan permanentny. a ni ma wykresu, bo ni ma okresu...cha cha, bledne kolo...
EDIT: chodziło mi o wdzięk, czar, szyk mego Awatara...
Mój mąż jak ostatnio zobaczył Twojego awatara, to się nim zachwycił i stwierdził, że chętnie by go sobie dał na pulpit kompa.
Skąd wytrzasnęłaś takie piękności?Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Ja też uważam, że niektórych nie powinno interesować dlaczego ktoś ma/nie ma dzieci. To jest sprawa bardzo indywidualna.
Mar ja pewnie jakbym powiedziała "jestem bezpłodna" to te wszystkie święte ciotki zaczęły by modły za mnie odprawiać, a jakby się udało twierdziłyby, że to dzięki nim ;p -
Emma80 wrote:Mój mąż jak ostatnio zobaczył Twojego awatara, to się nim zachwycił i stwierdził, że chętnie by go sobie dał na pulpit kompa.
Skąd wytrzasnęłaś takie piękności?
Ma chłop gust;) hmm..jak to skąd? Cyknelam se fotę i już tym bardziej nie rozumiem, czemu Ridzu mnie nie kocha? Ridzu, Why.....?! Jak żyć...
PS zastanówcie sie dobrze czy chcecie zachodzić w ciąże...potem, Wiedźmy, będziecie tak wyglądać) Katarzyna, Ty już zatem jesteś skazana na TAKI look;)
Btw co do nieposiadania dzieci, my zdecydowaliśmy sie na potomstwo 3 lata po ślubie i przez ten cały czas wszyscy nas "molestowali", czemu nie chcemy, etc. A jak mojego tatę w pracy wypytywali (tylko moi rodzice nam nie truli ), to mówił, ze ja z siostra nie lubimy dzieci i kropka!
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodobają mi się te wasze strategie Mar i Amelcia może kiedyś wypróbuje
W sumie w weekend urodziny teściowej, zawsze można którąś ciotkę bardzo zaskoczyć ciętą ripostą.
Ohh jakbym chciała cały cykl mieć taki luuz w dupce jak zaraz po odejściu Ridża, potem napięcie stopniowo rośnie -
nick nieaktualny
-
Amelcia wrote:Uwaga! Uwaga! Ważne ogłoszenie!
Oddam w dobre ręce piękne, zadbane i wypielęgnowane bagno Alexisowe!
Zresztą za parę dni okaże się jakie to bagno jest i czy wciąga pytonga -
nick nieaktualnySummerka wrote:Z chęcią przygarnę...Eva82 wrote:Amelcia to ja też bym wzięła, po Clo trochę się kiepskie zrobiło
Zresztą za parę dni okaże się jakie to bagno jest i czy wciąga pytonga
Łapcie:
Eva82, Basik122, Maczek, anja83, zwei_kresken, Summerka, Emma80, Katarzyna87, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość