Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Basik kiepskawo, na nastepny rok bedziesz wiedziec zeby ominac pierwsze zebranie :p
Gdzie jest Ojejku? -
nick nieaktualnyaleala wrote:Basik kiepskawo, na nastepny rok bedziesz wiedziec zeby ominac pierwsze zebranie :p
Gdzie jest Ojejku?
Wyszłam od lekarza, dziedzic ma 8t2d i prawie 1,9cm. Zdjęci nie mogę wstawić bo przeciez jem frytki z lodemBasik122, emaj, Maczek, WiedźmaMaKota, aleala, ciri22, ktosiowa, Impresja, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Basik122 wrote:No właśnie nie bardzo. Było nas 14 osób z czego troje którzy w trójce byli w tamtym roku. W tym już nie chcieli więc nikt ich nie zmyszał cztery osoby wymigało się tym że mają jeszcze dzieci w innych klasach piza tym tryb pracy im nie pozwala bo on nawet dzieci do szkoły nie zaprowadzają. Więc ze względu na to że mieszkam w tym samym bloku co wychowawczyni jednogłośnie zostałam przewodniczącą i skarbnikiem w jednym. Ic mnie tak nie dobiło jak Rada Rodziców. Tam zeby mnue do czegoś nie wybrali to od razu zgłosiłam się do komisji skrótacyjnej która nie może kandydować liczy tylko głosy. Tu się wycwaniłam
Basik122, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciri może lepiej blw? Tak czy inaczej jest brudna
.
Edek drugi:
Widzialyscie zmiany w znakach zodiaku?
Już niestety nie jestem bliźniakiem
http://deser.gazeta.pl/deser/1,97052,8946526,Kosmiczna_rewolucja__Twoj_znak_zodiaku_jest_inny_.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 12:25
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyProbowalam blw ale moje dziecko wklada do buzi tylko to czego jesc nie wolno. Jak jej polozylismy do jedzenia rzecy to wcale ja nie interesowaly. Ale wiesz jak mam je jagodzianke to ona tez musi...
Ale bedzie podejsxie numer x poniewaz w ogole przez katar nic nie chce jesc.
Widzialam ta zmiane. U mnie na szczescie sie nic jie zmienilo ale moja siostra jest nowym znakiem Wezownikiem.
Edek:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 14:08
WiedźmaMaKota, aleala, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Ona coprawda jeszcze nie je ale patrzcie jaka pyza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bec3135a07c0.jpgWiedźmaMaKota, ciri22, Basik122, emaj, Impresja, pepsunieczka, Cytrynka_, Maczek, Emma80, marzusiax, ktosiowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
do całowania patrze od wczoraj na to zdjęcie i sie rozczulam a stelaż chodzi za mną i mówi że mogłabym juz urodzić, bo on by chciał juz przytulić własne dziecko
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:do całowania patrze od wczoraj na to zdjęcie i sie rozczulam a stelaż chodzi za mną i mówi że mogłabym juz urodzić, bo on by chciał juz przytulić własne dziecko
A od wczoraj mam mega parcie na kolejne dziecko... Masakra... Chyba hormony... -
nick nieaktualnyPrzedstawiam Wam mojego misia Haribo
http://iv.pl/images/53387186691644910221.jpg
Ala, Gocha to już jest gotowa do wyjścia Super dziewczynaaleala, ciri22, Impresja, Baronowa_83, WiedźmaMaKota, emaj, Basik122, ktosiowa, Blondik, Emma80 lubią tę wiadomość