Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Co do prucia, to są specjalne prujki. Te najpopularniejsze są zwykle dołączane do maszyn do szycia wraz z podstawowym wyposażeniem.
Dobrym wynalazkiem jest jeszcze mata samogojąca i nóż krążkowy.
Acha i do powyższego taka przezroczysta szeroka "linijka" z podziałką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 15:36
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualnyEmajku, super wieści! Przedmuchali rurki dodatkowo, więc teraz będzie większa szansa Korzystaj!
A myślałaś o endometriozie zewnętrznej? Jeśli kolonka tak Cię bolała potwornie, to może są zrosty w jamie brzusznej? A te niestety chroniczny stan zapalny powodują. Takiej postaci endo (sama akurat tę mam) nie widać w USG, marker Ca-125 też lubi być w normie wtedy. Właściwie bez laparo nie ma wtedy szans na diagnozę. Aż połowa leczących się na niepłodność babeczek ma endometriozę niestetyemaj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiałam kontakt z mnóstwem dziewczyn z endo i skąpe, a nawet bezbolesne Ridże się zdarzają u niektórych. U mnie przy skąpych @ bólowo jest zdecydowanie gorzej i często dziewczyny piszą o podobnych odczuciach. Jedna z teorii głosi, że krew może się cofać jajowodami do jamy brzuszej (normalne nawet dla zdrowych babeczek), ale że organizm jest immunologicznie skrzywiony, to sobie z tym nie radzi i stąd ogniska endo i zapalenie. Ale jak masz cienkie endometrium, to faktycznie raczej Ridże są po prostu skąpe. Wiem, że endo to kiepska diagnoza, ale człowiek zawsze czegoś szuka, żeby się tego chwycić. Jak znasz wroga, to możesz skutecznie z nim walczyć.
Zakładam, że Stelaża masz przebadanego Czasem zdarza się, że immunologicznie między partnerami jest konflikt i potrzeba dokładniejszych badań. Tego jest tyle, że ciężko wszystko przebadać
Myśleliście o inseminacji?
My już właściwie byliśmy zdecydowani na plan B, jak wypaliło niespodziewanie.
Ja i tak trzymam kciuki, żeby się bez diagnoz udało teraz!emaj lubi tę wiadomość
-
Emaju teraz brać się do roboty Może były drożne, tylko wymagały przedmuchania/posprzątania. Zacne jajca bylejakimi drogami nie będą wędrować
Edit z mózgu zaczyna mi się robić gąbka. W biedrze 2 razy podebrałam babce koszyk myśląc, że o mój. W aptece wyszłam na idiotkę, która nie potrafi liczyć pieniędzy. Aż dziwne, że auta nie przecharatałam na parkingu. Strach się bać co będzie dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 18:46
Impresja, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Witam sie z dzieckiem ważącym 2950 i rozwarciem na 1cm
Impresja, Cytrynka_, ciri22, pepsunieczka, Basik122, WiedźmaMaKota, emaj, Blondik, Baronowa_83, Dagn_, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny