Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOjej to Wiedzma wspolczuje... I przytulam ;*
Co do Hanki to ja tez mam katarek i w sumie sobie chwale. liwia tez sie drze i wyrywa ale odciaga szybciej i lepiej niz inne. I dobrze ciagnie te gluty. Jedyne co to przy braku glutow tylko cieknacej wodzie taki ustny jest wygodniejszy bo tu co chwile trzeba wlaczac ten odkurzacz. -
WiedźmaMaKota wrote:Teść już nie chodzi. Teraz lekarze prognozują, że może dojść do całkowitego paraliżu... z tego co mówiła wczoraj teściową to raczej już nie będą leczyć bo z późno.
Nie mam latarka tylko sama fride, ale wydaje mi się, że nie ma co inwestować bo i tak będzie ryk. Ona ryczy jak ma coś przy nosie robione po prostu. -
Jak ktos ms problem z jakupem to polecam 2 kg śliwek. Wszystko działa jak natura chciala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 11:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZuuu tak wczesnie?
A ja nadal bez juz ponad 200dni ;p ale ja to bym chciala juz do staran wrocic wiec moglby przyjsc ;p moglabym zabrac Ridza ktorejs wiedzmy
Edek; ja jednak stawiam ze to nie ridz u ciebie tylko nadal pologowe. Ja prawie 2 miesiace mialam powracajace krwawienie. I jak sie skonczylo tak do teraz cisza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 11:44
-
A ile kosztuje katarek? Moja to już umie wysłuchać nosek ale warunek jest taki, ze w moje palce a nie w chusteczkę i najlepiej żebym miała mokre.
Reklama: Zuu ja też dostałam szybko Ridża, jeszcze karmilam a już przyszedł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 12:10
Robimy drugiego Dziedzica
-
Maczek wrote:Krwawię, nie plamię. Położna przez telefon mi powiedziała, że prawdopodobnie okres.
Od kilku dni miałam wzorowego PMSa. Teraz mnie brzuch boli Ridżowo i mam typowego, hormonalnego doła. Jeśli to nie Ridż, to świetnie go udaje.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Maczek wrote:Katarek jakieś 3 dychy.
Ridż to jednak kawał wuja jest
A ridż to świniaBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny