Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Baronowa ale teraz sa jakies skutki tego niedogrzania widoczne?
Ja mysle Alu ze dasz rade jeszcze we wrzesniu. 30 -
marzusiax wrote:
Ktosiowa to jakie to badania robiłaś, że jeszcze nie masz wyników? U mnie niektóre badania są wysyłane do innych labolatoriów np. raz w tyg i na takie trzeba troszkę poczekać
-
Łapcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0963f6620a49.jpgBaronowa_83, Impresja, Maczek, marzusiax, Basik122, Dagn_, ciri22, pepsunieczka, ktosiowa, emaj, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:A tak poza tym, to kto obstawia kiedy urodzę?
Ale żeby było jasne. Nie bierę dziedzica w nagrodę, profity oddaję Kattalinie - matce chrzestnej mojej ciąży
Tak w ogóle, to witam się z Wami z moją psiapsiółą - hipoglikemią reaktywną prawdopodobnie. Kolażanka sprawia, że moje serce przyśpiesza, a ja zaczynam się pocić I nie, to nie jest miłość
Edek z Krainy Kredek: Ala, z jakim BMI startowałaś, a jak teraz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 15:39
-
Jaki maly ten brzuch. Na moje oko to ona jeszcze z miesiac albo i dwa posiedzi tam
Znalazlam na jebaju imbryk. Z tej samej serii co mam filiżanki i talerze. Choruje na niego odkad je kupilam. I teraz mój świat legl w gruzach. Z przesylka z hameryki ponad 80 funtow. Za zestaw talerzy i filiżanek (24 sztuki) zapłaciłam 5 funtow. I jak to się ma do tego imbryka? Nosz kurcze.... -
ktosiowa wrote:LH, FSH, Prolaktyna i coś jeszcze, co nie pamiętam (nie wiem czy nie testosteron, albo testosteron mam z progiem zrobić? nie pamietam, a nie mam przy sobie zlecenia na badania w okolicach 23 dc. A to skierowanie oddałam no i dupa)
Te badania to raczej takie standardowe To sobie lecą w kulki
Wczoraj naocznie widziałam, jak babka przyniosła facetowi wyniki morfologii po 10 minutach od badania. Da się? Da się...
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Zuu nie wiem czy opadl czy nie, nie potrafie tego okreslic ale od kilku dni czuje dyskomfort w kosciach miednicy wiec moze tak...
Ed
Impra pytania o bmi są za trudne, mam 166 cm wzrostu w dniu pozytywnego testu wazylam 67 kg, dzisiaj ważę 83 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 16:58
-
aleala wrote:Zuu nie wiem czy opadl czy nie, nie potrafie tego okreslic ale od kilku dni czuje dyskomfort w kosciach miednicy wiec moze tak...
Ed
Impra pytania o bmi są za trudne, mam 166 cm wzrostu w dniu pozytywnego testu wazylam 67 kg, dzisiaj ważę 83 kg
A nie oddycha Ci się lżej? Dyskomfort w kościach to chyba bardziej od tego, że się rozłażą. Będzie wrzesień
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:
Ed
Impra pytania o bmi są za trudne, mam 166 cm wzrostu w dniu pozytywnego testu wazylam 67 kg, dzisiaj ważę 83 kg
Impra ty się tak nie śmiej z bmi koleżanki bo tobie też brzusior rośniealeala lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kolorowe plomby są zajebiste
Co do wagi po ciazy to obawiam sie ze mnie tez jojo dopadnie i zostane juz taką kluseczką.. -
nick nieaktualny
-
Impra spoko absolutnie nie mam problemu z tym ile waże i jak wyglądam brzuszek nie jest duży, ale woda zebrana na reszcie ciała swoje waży buzie mam okrągłą jak pyze, palce jak serdelki a widok kostek nad stopami jest juz tylko wspomnieniem :p
-
nick nieaktualnyaleala wrote:Impra spoko absolutnie nie mam problemu z tym ile waże i jak wyglądam brzuszek nie jest duży, ale woda zebrana na reszcie ciała swoje waży buzie mam okrągłą jak pyze, palce jak serdelki a widok kostek nad stopami jest juz tylko wspomnieniem :p