Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie mialam pilne na skierowaniu. Ale babeczka w szpitalu powiedziala ze maja tylko dwoch kardiologow i na cito ma termin dopiero na polowe przyszlego roku. Ale tak jest wszedzie. Jak nie trafisz z czyms naglym do szpitala czyli cos sie nie dzieje to Ci nie zbadaja bo nikt im kasy za to nie odda...niestety. Mam rodzine pracujaca na nfz wiec wiem jak to dziala...
-
nick nieaktualny
-
No nie wiem czy taki dobry :p
Dziewczyny pomocy! Wylazła mi na zewnątrz (?!) ogromna!! Hemojędza, co szybko i bezpiecznie przyniesie ulgę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fuck, byłam w łazience i zapomniałam a teraz znów mam podczepionego ssaka. Dobra, może następnym razem.
Proktis-M, maść. Lekarz mi ją polecał jako bezpieczną w ciąży. Teraz też używam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 12:30
aleala lubi tę wiadomość
-
Zakupię!!
Wiedzmy, ja chcialam powiedziec ze w sobote bede miec cionsze donoszoną a Wy mi tu jeszcze miesiąc wrozycie :p jak ja to przezyje?ktosiowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
aleala wrote:Zakupię!!
Wiedzmy, ja chcialam powiedziec ze w sobote bede miec cionsze donoszoną a Wy mi tu jeszcze miesiąc wrozycie :p jak ja to przezyje?
Niech sobie siedzi ile chce i zdrowo wyszla.
Mój wyszedł niby w terminie, a jakiś taki niedogrzany. Mogl sobie jeszcze posiedziec gdyby nie ciśnienie.
Mam juz prawie wykafelkowana podłogę. Sie dzieje;)Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Z takich szybko i w domu to miód naturalny. Smarowac nie jeść.
Też podkradam żel, bo mi się hemomenda zrobiła.
Ktosiowa to jakie to badania robiłaś, że jeszcze nie masz wyników? U mnie niektóre badania są wysyłane do innych labolatoriów np. raz w tyg i na takie trzeba troszkę poczekać
Edit ja obstawiam 15 październik. To piękna data Dzieci z tej daty mają szczęscie w życiuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 13:07
Baronowa_83, aleala, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...