Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Tak meczyłam się za starszym. Do lekarza jechałam bo gorączki zbić nie mogłam. A męczył się ponad tydzień.
Dobra oficjalnie mloda jest chora. leje jej sie z nosa woda... -
ciri22 wrote:moja bez goraczek ale ida zeby juz ponad 1,5miesiaca... i nic.
Dobra oficjalnie mloda jest chora. leje jej sie z nosa woda... -
nick nieaktualny
-
Mój super prog chyba odpuszcza. Dziś powrócił JaKup, odwiedził mnie chyba ze cztery razy. Przed pierwszą wizytą myślałam, że zejdę z bólu i że to zmasowany atak duetu z Ridżem, taki przyspieszony trójkącik. Tak mam zawsze jak się gwiazdor już rozkręci, a tu taka zmyłka. Oby w takim razie później było bezboleśnie
PS. Kto to widział takie upały we wrześniu w Polsce?? -
Pamiętam nastoletnią mnie jak nawiedzili mnie jednocześnie Ridżu i rozlazły Jakup, był upalny dzień, a ja prasowałam całą stertę ubrań (czterech osób) na rodzinne wczasy. Ridż był ten podrobiony, znaczy się bardzo bolesny, Jakup w sumie też. Na szczęście zwykle przychodzą osobno.
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boze jak ten czas zapie...rnicza...
Dzieci rosną dobrze, że my się nie starzejemyWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
aleala wrote:Boze jak ten czas zapie...rnicza...
Dzieci rosną dobrze, że my się nie starzejemy
Zapomniałaś dodać chyba
Ej Wiedźmy, jakiś czas temu prosiłam o mieszanie w kociołku za moją kuzynkę, udało się, jest w 4 miesiącu, a podobno przypadek beznadziejny i tylko adopcja, to teraz mieszamy dalej, niech do końca ciąży się nudzi i urodzi zdrowe piękne maleństwo
Popłakałam się ze szczęścia jak się dowiedziałamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2016, 20:36
ciri22, Basik122, kattalinna, Baronowa_83, Cytrynka_, Dagn_, aleala, ktosiowa, Emma80, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny