Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zadzwoniłam, żeby jej pogratulować, oczywiście popłakałam się do słuchawki i wiecie co mi powiedziała? Zr sama dowiedziała się ok 2 tyg temu! Będzie miała chłopca
ciri22, kattalinna, Cytrynka_, Blondik lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ktora daje sobie w żyłę clexane? Potrzebuje porady...
Bardzo mnie cieszy ze lekarze na piękne oczy wypisują takie leki mimo ze pakiet niekrzepliwości mam wzorowy. Jeden błąd - nie powtarzałam go po pozytywie. I co najgorsze - bez refundacji. Ale jestem wściekła..
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Byłam przed chwilą na patologi ciąży umówić wizytę i jak lekarz przeczytal o martwym urodzeniu to od razy zapisał clexane. Powiedzial tez ze na wizycie da skierowanie do poradni hematologicznej, ale ciężko jest się tam dostać. Nie wiem czy aż takie mogą być różnice w wynikach z przed i w ciąży? Doktorek genetyk nie napisał mi w wskazaniach clexy. Musze koniecznie do niego zadzwonić jak on to widzi. Bo jak się zacznie brać to trzeba kontynuować chyba?
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:A nie ma jakiejs innej przychodni? Moze coś szybciej by było w innym miejscu. No kurcze.
-
Genetyk powiedział, że nie rozumie tych zaleceń i on by nie brał clexane...
Nie rozumiem tych lekarzy. Aaaa walniemy pani chemię, ''tak asekuracyjnie''...
Ciri a z pilnym skierowaniem nie załatwiłabyś szybciej?
nick nieaktualnyPilne skierowania na polowe 2017 roku ;p Ale spoko tak naprawde to chodzi tylko o echo serca zeby sprawdzic czy cos pilnego czy ta zmiana co zwykle u dzieci wystepuje (siostrzenica mojego G to miala oraz dzieciaki mojej cioci to maja) wiec okazalo sie ze mozna zapisac sie na echo prywatnie bez skierowania na nie. mozna po prostu pojsc z ulicy wiec tak zrobilam ze zapisalam ja na samo echo serca i mamy badanie za miesiac a potem zwykla kardiolog mi na to spojrzy (moja mama tez jest po specjalizacji kardiologicznej)
-
nick nieaktualny
-
Ciri jak skierowanie jest oznaczone jako pilne najbliższa placówka medyczna świadcząca "usługę" ze skierowania MA OBOWIĄZEK zrealizować świadczenie w przeciągu 3 miesięcy!!! Upomnij się o swoje prawa