Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już się nie nakręcam. Mój bocian obniżył lot. Chyba jednak będę świętować jego urodziny z Ridżem.
DOPISANE:
(Znaczy się Urodziny Ridża, nie bociana. )
Grrr, Wy też macie taki problem z pisaniem na forum przez komórkę?
"Za Chiny" nie mogłam dopisać zdania, bo kursor nie chciał mi się umieścić na końcu tekstu, tylko gdzieś w środku. W końcu musiałam uruchomić komputer.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:52
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Yousee wrote:my mamy fajną miejscówkę koło Bukowiny Tatrzańskiej, tanio, gospodyni gotuje miodzio więc nie wybierajcie się tam na diecie ;)no i od nas blisko.
Yousee rzuć namiarem, plisss... Ja tam ostatnio szukałam nawet pojechałam (do Białki), ale nie powiem, żeby dupę urwało. A dobry namiar w tamtej okolicy jest bezcenny, jako że rzut beretą z Krakowskiego smoguuu (choć nie wiem, czy tam jest lepiej, bo ponoć im bardziej w las (czytaj w stronę Zakopca), tym bardziej śmierdzi -
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:Nadrobilam, ale to byl jednonocny zryw...
Co z moja wrozba???
Zwei twój wykres to skocznia narciarska: więc twój skoczek już zjechał z rozbiegu, udało mu się pięknie wybić i teraz będzie już leciał do celu, aby uwieńczyć skok zielonym finiszem.
-
AAAaaAAAAAAAAAAaAAAAAaAAAAAAAAAaaaAA DOSTAŁAM PODWYŻKĘ
Stawiam drinki!!
http://www.iv.pl/images/55524106793796262889.jpg
teraz można dziecioszka robić hyhyzwei_kresken, odrobinacheci, Katarzyna87, lauda., Basik122, Robaczek89, Matleena lubią tę wiadomość
-
mar wrote:AAAaaAAAAAAAAAAaAAAAAaAAAAAAAAAaaaAA DOSTAŁAM PODWYŻKĘ
Stawiam drinki!!
http://www.iv.pl/images/55524106793796262889.jpg
teraz można dziecioszka robić hyhy
Podwyzka? Co to takiego?
-
nick nieaktualny
-
Katarzyna87 wrote:Mam płodny śluz?! Komu oddać ;p?
Kurczę, a ja już luteinę wzięłam... I mam problem z umówieniem się do lekarza, bo terminy, bla, bla Za dwa tygodnie to se mogą zaglądać ile chcą, Ridża zobaczą, a nie pęknięte jajco. Jeszcze mam dzwonić o 20, odwoływać się do wyższej instancji, niż pani z rejestracji - pogadać z samym panem drem.
A jutro mam rozmowę o "pracę marzeń"... ech...
-
zwei_kresken wrote:Podwyzka? Co to takiego?
Kacha - bagienko w tubki wlewaj i wysyłaj! ciekawy jakby mój mąż zareagował jakbyśmy sobie pytongowali a on by powiedział "kochanie, ale masz ładny śluz, jest tam bardziej wilgotno niż normalnie" a ja na to "aa to nie mój śluz, to Kachy"Basik122, Katarzyna87, lauda. lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:Hej, hej! Wróciłam Co tam ciekawego się tu podziało, bo chyba nie dam rady nadrobić, no chyba, że jak pójdę do labu. Ktoś rzuci streszczeniem?
Ja w sobotę byłam na spotkaniu ze "starymi" znajomymi. Wiele osób nie widziałam od ładnych paru lat i wiecie co? Mieliśmy o czym rozmawiać. Wychodząc z domu myślałam, że wrócę koło północy, a chwilę przed 2:00 zamawiałam taksówkę (co prawda okazało się, że zupełnie niepotrzebnie, bo mąż dopiero kładł się spać więc spokojnie mógł po mnie przyjechać, ale kto by to wiedział). -
Do makrelowej listy trzeba by dopisać jeszcze coś, po gazach po fasoli zaczęło się bekanie. Myślałam, że to przejdzie, ale bekam już od dobrych 3 tygodni.
Wniosek - bekasz? Zrób test
Marlena nie ma streszczeń! Mnie nie było 5 dni i nadrabiałam! Nie ma letko!
U mnie grono znajomych uszczupla się, bo nie jestem typem, który zagaduje na FB do osoby, której nie widział X lat "hej co u Ciebie", chyba że rzeczywiście mnie to interesuje Mam swoje bliskie grono ludzi, których widuję dość często, którym ufam i nie czuję potrzeby go powiększać