Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ralpina, do miłego zobaczenia w Gliczarowie
może na weekend majowy sie wybierzemy. A jak będziesz wcześniej daj znać czy sie podobało.
Ralpina lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
A może właśnie to jest to?! Nie stosujemy stosunku przerywanego i dlatego nie zachodzimy? Skoro mówicie, że to taki pewny sposób.
Dlaczego ja wcześniej o tym nie wiedziałam, tyle zmarnowanego czasu.
Basik122, Robaczek89 lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Blondik wrote:Katarzyna87, jak się czujesz?
A dziękuję, dzisiaj wyjątkowo dobrze, cycory napierdzielają, znaczy tylko prawy, a ma co napierdzielać - 75E (więc boli mnie 37,5C?)
Dzisiaj widziałam moje 4mm szczęścia z bijącym jak dzwon serduchemFasol młodszy o 2 dni, ale nadrobi
odrobinacheci, zwei_kresken, Maczek, Emma80, lauda., Basik122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:A dziękuję, dzisiaj wyjątkowo dobrze, cycory napierdzielają, znaczy tylko prawy, a ma co napierdzielać - 75E (więc boli mnie 37,5C?)
Dzisiaj widziałam moje 4mm szczęścia z bijącym jak dzwon serduchemFasol młodszy o 2 dni, ale nadrobi
A co do tego ciekawego nowego tematu o stosunku przerywanym, to pomyślcie jak nudno byłoby bez takich babek, a tak jest przynajmniej zabawnie
I jak Mar zajdzie w tym cyklu z stosunkiem przerywanym, to naprawdę będzie trzeba to przemyślećWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 21:41
Katarzyna87, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce...
Czemu nikt mnie nie daje podwyżek?!
To se ponarzekałam, teraz czas na śniadanko - home made śledzie w śmietanie
Miłego dzionka
EDIT:
może nie liczby szatana, ale coś się tutaj święci!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 08:20
zwei_kresken, Basik122, lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Katarzyna ja też bekam jak niewychowana jakaś
Chamstwo.wylazi wraz ze wzrostem bety. Nie wiem czy taka subtelna, delikatna, skromna i dobrze wychowana osoba, jak ja, jest gotowa na taki upadek!
Moze pocwicze bekanie? Macie jakies tutoriale na YouTube?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 08:32
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Matleena ale ja też na tego typu zjazdy jeżdżę, po maturze, po obozach młodzieżowych. Ludzi nie widzę latami. Chodziło mi raczej o pisanie do ludzi na fb "co u Ciebie" a tak na prawdę średnio Cię to interesuje albo daj boże żeby poplotkować potem co ta osoba pisała - z tym też się spotkałam
Clooney był pediatrą? Hmm Zwei czy to na prawdę ważne ;p? Patrz na niego