Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie naszczałam dzis na patyk, "jakby luksusowe" testy mi się skończyły, a na plebejskie szczać nie będę
Dziwnie mi z tym. Naszczałabym na coś...
Matko, ciągle przeżywam podwyżkę Mar! Żeby dostać wiecej kasy muszę się za każdym razem zwalniać i iść do innej roboty
Mar! Co sobie kupisz za te dodatkowe parę złotych? Suplemenciki?lauda. lubi tę wiadomość
-
Ralpina wrote:Yousee rzuć namiarem, plisss... Ja tam ostatnio szukałam nawet pojechałam (do Białki), ale nie powiem, żeby dupę urwało. A dobry namiar w tamtej okolicy jest bezcenny, jako że rzut beretą z Krakowskiego smoguuu (choć nie wiem, czy tam jest lepiej, bo ponoć im bardziej w las (czytaj w stronę Zakopca), tym bardziej śmierdzi
http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/gliczarow_gorny/agroturystyka/24311"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
mar wrote:AAAaaAAAAAAAAAAaAAAAAaAAAAAAAAAaaaAA DOSTAŁAM PODWYŻKĘ
Stawiam drinki!!
http://www.iv.pl/images/55524106793796262889.jpg
teraz można dziecioszka robić hyhy
a ja podobnie jak Zwei nie wiem co to podwyżka
w tamtym roku dostałam pismo, że firma jest w ciężkiej sytuacji więc podwyżkę dostaną tylko Ci, którzy najmniej zarabiają (min. krajowa).
Zuzzi a co to za praca marzeń? Powodzenia
Ja zrobiłam pierwszy krok do zmiany pracy - wysłałam dziś cv"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
zwei_kresken wrote:
Matko, ciągle przeżywam podwyżkę Mar! Żeby dostać wiecej kasy muszę się za każdym razem zwalniać i iść do innej roboty
Mar! Co sobie kupisz za te dodatkowe parę złotych? Suplemenciki?zafunduję sobie może porządny monitoring u dobrego gina
jakby szefuncio wiedział na co to pójdzie to by za głowę się złapał
btw. chciałam napisać koleżance od pytania czy może być w ciąży po seksie przerywanym żeby sobie wsadziła palec w dupę ale się powstrzymałam. Jestem z siebie dumna. Dojrzewam do życia w społeczeństwie!
Shibuya, Basik122, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
mar wrote:ahh dziękuję kochana
zafunduję sobie może porządny monitoring u dobrego gina
btw. chciałam napisać koleżance od pytania czy może być w ciąży po seksie przerywanym żeby sobie wsadziła palec w dupę ale się powstrzymałam. Jestem z siebie dumna. Dojrzewam do życia w społeczeństwie!
Ja już też miałam się nie wypowiadać poza naszym wątkiem, ale z rozrzewnieniem pomyślałam nad naiwnością moich teściów oraz moim cudownym Małżonkiem, którego bez tej naiwności najprawdopodobniej by nie było
Love Teściowie!Maczek lubi tę wiadomość
-
mar wrote:ahh dziękuję kochana
zafunduję sobie może porządny monitoring u dobrego gina
Sorry za nerwy, ale ja jeszcze nie dojrzałam do życia w społeczeństwiemar lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
swoją drogą myśmy w tym miesiącu stosowali stosunek przerywany bo mężu się uparł (hsg, napromieniowanie bla bla bla, wystraszył się bardziej niż ja gadania lekarzy) i mimo wszystko mam cień nadziei, że może się udało
to by była "wpadka" roku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:31
lauda., Yousee, Basik122, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
http://www.iv.pl/images/69995232913122718178.jpg
Olye wrote:Witam, ostatnią miesiączkę miałam 19.02.2015, według kalendarzyka i śluzu(podczas siusiania z pochwy wyleciał mi wielki glucik przypominający białko jajka kurzego) mam dziś dzień płodny i prawdopodobnie bliziutko owulacji, cykle mam 28 dniowe.Przechodzę do sedna
Kochałam się dziś z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, uprawialiśmy seks przerywany, przed wytryskiem mój chłopak wycofał członka z pochwy(zdążył na pewno ponieważ jak wyjął to po około 5 sekundach doszło do wytrysku na zewnątrz) Czy możliwe jest żebym zaszła w ciąże?mar, Yousee, Basik122, Ralpina lubią tę wiadomość
-
Jestem dumna z Ciebie. Jestem dumna z siebie!
mar wrote:btw. chciałam napisać koleżance od pytania czy może być w ciąży po seksie przerywanym żeby sobie wsadziła palec w dupę ale się powstrzymałam. Jestem z siebie dumna. Dojrzewam do życia w społeczeństwie!mar lubi tę wiadomość
-
Jestem dzisiaj sfrustrowana i podenerwowana. Idę znaleźć ten wątek i pognębić autorkę. To bardzo złe, nie?
EDIT: A ja z siebie nie jestem dumna, ale przynajmniej mi ulżyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 20:40
mar lubi tę wiadomość
-
Jako redaktor naczelna periodyka [miesięcznikiem to on nie jest] "Wieści z Bagna" informuję, że szczyt bagna to ja mam chyba dzisiaj. Na moim bagnie mogę wyprowadzać dwa amstafy- jednego w kierunku Sopotu, drugiego w kierunku Tczewa. Nie wychodząc z domu. Badumpstttttttt!
Maczek, lauda., Basik122, Ralpina, odrobinacheci, Robaczek89, Blondik lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Jako redaktor naczelna periodyka [miesięcznikiem to on nie jest] "Wieści z Bagna" informuję, że szczyt bagna to ja mam chyba dzisiaj. Na moim bagnie mogę wyprowadzać dwa amstafy- jednego w kierunku Sopotu, drugiego w kierunku Tczewa. Nie wychodząc z domu. Badumpstttttttt!
Zżera mnie zazdrość
Za to o ile wg pani z rejestracji najbliższy termin do mojego naprospeca miały niby być za dwa tygodnie, o tyle sam naprospec wyciągnięty z gabinetu do telefonu wepchnął mnie w grafik na najbliższy piątek, dokładając sobie kolejną godzię, w której najpewniej użyje swojego daru bilokacji (tudzież klepsyderki z Harrego Pottera).
Ale przynajmniej zobaczę, czy Alexis łaskawie mnie odwiedziła, czy też, na co wygląda, miała mnie tym razem głęboko pomiędzy swymi jędrnymi pośladkami.
-
Z racji bogactwa zajęć wczelakich (czytaj roboty ciężkiej zarobkowej + dbanie o domowe ognisko (czytaj trzylatka z silnie kształtującą się osobowością + małża z katarem = nieomal umierającego) zupełnie przeoczyłam drugą kreskę Basik!!!!
GRA-TU-LA-CJE !!!! Niech Ci Fasola zdrowo kiełkuje
Teraz zdecydowanie należy mi się nagroda za refleks!
PS. Yousee - BARDZO dzięki za link z namiarem - na bank przetestuję (się może spotkamy u Marysi)
zwei_kresken, Basik122 lubią tę wiadomość
-
Ja też odpisałam tej lasce od stosunku przerywanego. Poniosło mnie trochę ale jak już pisałam jestem osobnikiem aspolecznym."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba