Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje oszczane plastiki z ostatnich 4 dni- na dole wczorajszy. Mógłby być jeszcze bardziej wyraźny, co?
Edit: one są jakby luksusoweeeee, kocham je, mogłabym szczać na nie codziennie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:11
lauda. lubi tę wiadomość
-
mar wrote:Zwei na wszelki wypadek popytongujcie, może się opłaci:D jak na moje to owu nadchodzi!
Zobaczymy, co ujrzy pan ZnanyLekarz.pl na monitorku
Edit- mistrzyniiiiii, umówiłam się na przyszły tydzien, ahahahahahahaha.
Ale spoko, będzie wtedy widać, czy coś pękło, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 12:25
-
Basik! Zaciskaj szyjkę, w dupie luz, gratulacje!
Zwei, powinno być widać
U mnie bagna ciągle nic. Alexis chyba się na mnie wypięła w tym miesiącu. Wezmę jutro luteinę i się zapiszę na wizytę, niech tam zajrzy ten naprospec i poszuka ciałka żółtego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2015, 13:19
Basik122 lubi tę wiadomość
-
Kurrrrrrrrrrrrrrrrwa!!!!
Nic sie nie dzieje, w zyciu mi sie okres nie spoznil, cholery dostane, testy negatywne ( jakies 10 - bez komentarza)
Juz sie nawet bzykalam ze starym Dwa razy, bo to mi zawsze Ridza wywoływało ( btw. Ridż to pedal. Leci na pytonga mojego męża) i nic, niiiiic. Zmiana klimatu? Bez przesady rozumiem przesuniecie owulki z powodu podrozy, ale faża lutealna od 19 lat trwa u mnie 12 pieprzonych dni. Sraka padaka, musze znalezc LWD bo jutro mam atak staruszkow po tygodniowej nieobecnosci w pracyBlondik lubi tę wiadomość
-
Nigdy, ani razu. Zawsze co 28 dni, odkad przestalam brac visanne 26, ale lutealna zawsze 12.
Na dodatek zawsze dzien przed tempka znaczaco o 3-4 kreski w dol, dzis 37,9, wiec generalnie pomijalna idiotyczna tempka. Chyba ta druga rocznica staran mnie tak jednak psychiczńie zwichrowala. -
sniezka81 wrote:Nigdy, ani razu. Zawsze co 28 dni, odkad przestalam brac visanne 26, ale lutealna zawsze 12.
Na dodatek zawsze dzien przed tempka znaczaco o 3-4 kreski w dol, dzis 37,9, wiec generalnie pomijalna idiotyczna tempka. Chyba ta druga rocznica staran mnie tak jednak psychiczńie zwichrowala.
Łoesuuuu, no to faktyczńie zagwozdka. A zaszalej i pyknij se betę Kto bogatemu zabroni! W końcu to pierwszy spóźniony okres od 19 lat! Trza to jakoś uczczić
-
mar wrote:Mam teraz dużo nowych przyjaciółek! Jaram się!
Nie to, co w tzw. realu, nieeeee?
Jesteś popularna jak Kelly z BeverlyHills 90210 ahahahahahamar, lauda. lubią tę wiadomość