Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:Basik Basik gratulacje!
Lec szybko do lekarza w tym tyg . może po ostatniej sytuacji powinien Ci zapisać np.duphaston, warto podpytać -
BONJOUR!
Wiedźma powróciła z Paryża, zebrała trochę składników do magicznych mikstur, nażarła się bagietek i croissantów, niestety nie nachlała się wina, ale to nadrobi, bo przywiozła ze sobą
Podczytywałam Was, ale nie mogłam się udzielać, bo na moim tel nie dało się do ovu zalogować ;(
Przywiozłam dla Was wieżę!
Basik napiszę tylko tak "A NIE MÓWIŁAM!!"? Moje smary są magiczne!Basik122, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
-
Marribell wrote:Jupi jeej
cudna wiadomość z samego rana! Basik jutro na betkę leć
Bardzo boję się tej bety po poprzednim razie -
Gratuluję konkretnych kresek!!!
U mnie dzien spoznienia, tempka w gorze, cycki bolą, test negatywny.
Nienawidze czekac!!!!! Poza tym od dwoch dni czuje wpieniające na maksa drapanie od srodka w okolicy pecherza, wzielam furagine, ale nic to nie dalo, jak nic macica chce mi wypasc, albo doprowadzic do obleduBasik122 lubi tę wiadomość
-
Marribell wrote:Olej ryżowy? Może w Piotrze i Pawle..u mnie w mieście jest mega wypasiony rybny i mają tam też produkty do potraw azjatyckich więc pewnie taki olej też mają.
Widziałam tylko jakiś dressing ryżowy do sałatek czy coś w tym stylu.
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Paryż! A u mnie tylko ryż...
Wczoraj miałam bardzo ładny burżuazyjny test sikany alexisowy, ale dzisiaj sikam na ostatni z tego pudełka, może będzie jeszcze wyraźniejszy. No i jutro mam usg u innego gina, niż do tej pory, zapisałam się przez internety, co mnie też jara, bo ja nie lubię dzwonić...
Bagno mam przepisowe, ale skromne i nienarzucające się. A szkoda, przydałaby się Niagara. -
Co do zamawiania wszystkich tych mąk i olejów i innych takich, to zwykle zamawiam z 3 miejsc, w zależności od cen czy promocji:
Sklepekologiczny.com.pl
Dr. Pelc
Na allegro: Pięć Przemian.
Wpiszcie sobie w google, to powyskakuje