Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik nie na darmo spiknęłyśmy się na belly jutro możesz zrobić test a w pon lub wtorek betkę Ridżu źle znosi przesilenie wiosenne więc myślę, że zazieleni się u Nas szybciej niż wyklują się bociany
Basik122 lubi tę wiadomość
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Wracam z nart testy negatywne, Ridża brak, zero jakichkolwiek objawow oprócz niemiłosiernego "drapania" od wewnątrz jak na zap. Pęcherza. LWD w tym miesiącu sponsorowały bombardinio, chianti i gin.
zwei_kresken lubi tę wiadomość
-
Basik122 wrote:Obyś miała rację Kochana. Ale by to było jak wszystkie wiedźmy by zaciążyły można by zorganizować prawdziwy sabat Czarownic
Taki brzuchaty sabat...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 13:37
odrobinacheci, Yousee, Basik122 lubią tę wiadomość
-
hmmm ja też coś widzę... kurczę trzeba powtórzyć, bo wykres piękny trzymam kciukasy i wciąż ślę LWD
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
sniezka81 wrote:Wracam z nart testy negatywne, Ridża brak, zero jakichkolwiek objawow oprócz niemiłosiernego "drapania" od wewnątrz jak na zap. Pęcherza. LWD w tym miesiącu sponsorowały bombardinio, chianti i gin.DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Ohoho, jakie profesionalne plastiki do szczania
Ja widzę cień cienia na jednym. Ale by było fajnie mieć kolejną wiedżmę w dwupaku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2015, 18:29
-
Basik super info!! trzymam kciukasy! Kochane, Ridżu jest mój w tym miesiącu i nie zamierzam się nim dzielić, także mam nadzieje że u Was się nie pojawi
tymczasem mojego męża czeka badanie nasienia i ma cykora jakby conajmniej mieli mu uciąć nogę! czy któraś z Was ma jakieś z tym doświadczenia? Czy mogłabym z nim tak wejsc do tego pomieszczenia i pomóc mu popytongować z kubeczkiem? ^^