Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
-
Kochana jak wszystkie 3 są w normie to ok. One są od siebie zależne. Nie myśl o FT4 jeśli wyniki są ok."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
zuzzi wrote:Ale owu to głupek! Doliczył mi ciążowe punkty za plamienie. A plamienie lekkie mam, bo miałam pobieraną próbkę na cytologię i to normalne EDIT: Odhaczę sobie jeszcze mdłości z choroy lokomocyjnej i senność z wczesnego wstawania, nabiję więcej punktów
Ciśnienia na pytonga nie było, to fakt
Aaaaaaa! Jaram się swoim ciałkiem żółtym!
Maczek lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Emma80 wrote:Dziękuję za odpowiedzi.
A jaki powinien być najlepszy wynik FT4? Bo z normami to wiem, że jest różnie.
Masz duży zapas FT3, aż 60% normy. FT4 gorsze, bo niecałe 30%.
Nie stresuj się FT4 w tej chwili, bo masz piękne TSH. Dorzuć jod w tabletkach co najwyżej, to wesprze tarczycę - także w ewentualnej ciąży Zobaczysz, co powie lekarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 01:46
Emma80 lubi tę wiadomość
-
Basik niezły prezent będzie do koszyczka mały zajączek fuck dziś miało być ładnie, miałam mieć energię a tu dopa... pada...ciągle pada la la laa. W poniedziałek lecę podglądać swego RobakaDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Marribell wrote:Basik niezły prezent będzie do koszyczka mały zajączek fuck dziś miało być ładnie, miałam mieć energię a tu dopa... pada...ciągle pada la la laa. W poniedziałek lecę podglądać swego Robaka
To już będzie prawdziwy Robal, skończony 10 tydzień!
Ja jeszcze coś zjem i lecę na progResteronik. Dla mnie to taka MałaBeta Wynik wskazujacy na Alexis sprawi, że dziś ponownie się upiję
Szczerze mówiąc Alexis nie dała mi popalić kopiąc w jajniki w tym cyklu, więc obawiam się, że jajo nie pękło
To co, w piątek 13tego robimy kolejny sabat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 09:27
lauda., Maczek lubią tę wiadomość
-
Tak, tak. W piątek 13-go sabat! Drinki! Szaleństwo!
Edit: Aaaaaa!!! To będzie szaleństwo w oddawaniu moczu na luksiurne patyki ciążowe. Szał: Zwei, Zuzzi, Odrobina, ja... kto jeszcze się wysikuje?? Przyznać się tu cioci LaudzieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2015, 10:04
-
nick nieaktualnyTak będzie fajnie! Lauda i Zwei będą szczać na patki, a my się będziemy jarać. Zaciążone wiedźmy będą popijać sok z buraków, a ja będę oczekiwać obsmarkania wykresu bo testować będę 16.03
Kocham piątki 13
Ej w ogóle jakie miałam poschizowane sny dzisiaj, śniło mi się że jakiś facet robił mi zęby a naprawdę nie był dentystą i spiłował mi jedną jedynkę tak na ukos i połowę zębów wyrwał O_OBasik122 lubi tę wiadomość
-
Marribell wrote:Basik niezły prezent będzie do koszyczka mały zajączek fuck dziś miało być ładnie, miałam mieć energię a tu dopa... pada...ciągle pada la la laa. W poniedziałek lecę podglądać swego Robaka
-
lauda. wrote:Tak, tak. W piątek 13-go sabat! Drinki! Szaleństwo!
Edit: Aaaaaa!!! To będzie szaleństwo w oddawaniu moczu na luksiurne patyki ciążowe. Szał: Zwei, Zuzzi, Odrobina, ja... kto jeszcze się wysikuje?? Przyznać się tu cioci Laudzie
Chętnie 13tego siknę z Wami. Chyba, że Ridż przedwcześnie mnie nawiedzi. Wprawdzie zaprosdzenia nie słałam, ale on jest zwykłym chamem, więc kto go tam wie...Maczek, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Ja nawet jestem zapisana na 13-stego na luksusową listę Fatim.
Jeśli tylko Ridż mnie wcześniej nie dopadnie, hyhy
Będę duuuużooooo dni po Alexis i 2 po odstawieniu lutki. Jak ma test wyjść wiarygodny, to chyba tylko wtedy.
Basik, ja bym powiedziała rodzinie po pierwszym USG, na którym będzie widać, że dzidzia jest i ma się dobrze O ile bym wytrzymała tak długo
-
lauda. wrote:Tak, tak. W piątek 13-go sabat! Drinki! Szaleństwo!
Edit: Aaaaaa!!! To będzie szaleństwo w oddawaniu moczu na luksiurne patyki ciążowe. Szał: Zwei, Zuzzi, Odrobina, ja... kto jeszcze się wysikuje?? Przyznać się tu cioci Laudzie -
zuzzi wrote:Ja nawet jestem zapisana na 13-stego na luksusową listę Fatim.
Jeśli tylko Ridż mnie wcześniej nie dopadnie, hyhy
Będę duuuużooooo dni po Alexis i 2 po odstawieniu lutki. Jak ma test wyjść wiarygodny, to chyba tylko wtedy.
Basik, ja bym powiedziała rodzinie po pierwszym USG, na którym będzie widać, że dzidzia jest i ma się dobrze O ile bym wytrzymała tak długo -
Ja jak miałam powiedzieć swoim teściom to ciagle coś mi przeszkadzało a to był ktoß z rodziny a to jednego nie było itp. Rodzina mojego małża jest strasznie wscibska. Wszyscy myśleli, że bierzemy ślub bo jestem w ciąży i aż z 5 miechów ciagle mi sie przygladali czy może jednak mieli racje heheh idioci.. uwielbiam robić takim osobom na przekór jak teraz myślę sobie to nasz groch będzie niczym Royal Baby a zaczęło się od tego, że wszyscy zachodzili w głowe kim jestem i jak to zrobiłam, że swego obecnego malża tak łatwo upolowałam dla nie myslacych powodem była ciąża a ja po prostu byłam mega powściągliwa aż 6 latDAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Bo niektóre laski tak robią i dlatego mierzą jedną miarą wszystkie dziewczyny, Ja daleko nie muszę szukać takiego przypadku. Oficjalnie laska rozgadywała że chce faceta załapać na dziecko i suce udało się przy jednym serduszku w pierwszym cyklu od odstawienia antyków. Nie dziwi mnie reakcja nie których ludzi co nie zmienia faktu że jak kogoś znają to się powinni zastanowić przed takim wyciągnięciem wniosków.