Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
lauda. wrote:Yousee no Ty to dopiero masz wyrkes ciekawy
A jak zaznaczysz w piątek zielonego kropa, to będzie szał!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Jacieeee... ależ mam napad głodu. Dziś jest dzień, w którym pożarłabym wszystkooo! Limit kaloryczny już wyrobiony na dziś, a lodówka i tak ciągle mnie woła... Chcę iść zeżreć swoje awokado. I rybki. I grejpfruta. I bułeczkę świeżo upieczoną. I sałatę. I sok. I twarożek. I czekoladki!
Wygląda mi to niestety na zew Ridża
-
zuzzi wrote:Jacieeee... ależ mam napad głodu. Dziś jest dzień, w którym pożarłabym wszystkooo! Limit kaloryczny już wyrobiony na dziś, a lodówka i tak ciągle mnie woła... Chcę iść zeżreć swoje awokado. I rybki. I grejpfruta. I bułeczkę świeżo upieczoną. I sałatę. I sok. I twarożek. I czekoladki!
Wygląda mi to niestety na zew RidżaJa też jestem od wczoraj wszystkożerna i dużożerna i nie wiem jeszcze co żerna
Ale jak Ridż przychodzi to mi odbiera apetyt więc pewnie organizm gromadzi na zapas jedzonko
-
Eva82 wrote:Skąd ja to znam?
Ja też jestem od wczoraj wszystkożerna i dużożerna i nie wiem jeszcze co żerna
Ale jak Ridż przychodzi to mi odbiera apetyt więc pewnie organizm gromadzi na zapas jedzonko
Mnie tak łapie straszne obżarstwo przed Ridżem i w okolicach Alexis.
Podczas Ridża mam ochotę głównie na wino, czekoladę i krwiste mięcho - wołowinę, kaszankę, podroby...
Aaaa... Kurde, co tu zrobić, żeby nie iść do kuchni i się nie rzucić na wszystko? Walczę
-
zuzzi wrote:Mnie tak łapie straszne obżarstwo przed Ridżem i w okolicach Alexis.
Podczas Ridża mam ochotę głównie na wino, czekoladę i krwiste mięcho - wołowinę, kaszankę, podroby...
Aaaa... Kurde, co tu zrobić, żeby nie iść do kuchni i się nie rzucić na wszystko? Walczę
o cholercia ale mi narobiłaś ochoty na kaszankę!Maczek lubi tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Zuzzi idź pytonguj pomimo, że się nie opłaca
To powinno odwrócić Twoje myśli od żarcia, tylko uważaj żebyś pytonga nie ugryzła
To jest myśl! Co prawda mój kochany posiadacz pytonga jeszcze ćwiczy, ale niedługo pewnie skończy, to może wskoczymy pod prysznic
Tyle że po pytongowaniu też się chce jeśćYousee lubi tę wiadomość
-
Ach jak mi wina brakowało
mam wypasione wino z wąsami na etykiecie - małż kupił. DOBRE!!
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyO matko, ale tu się dzisiaj dzieje, co to będzie w piątek! Taka kumulacja sikania na patyki!
Ja padam na mordkę, pobiegałam dziś po 2 dniach przerwy i niemożliwie mnie łydki piekły, nigdy tak nie miałam, może to objaw ciąży, no ale żeby za łydki się tak fasol brał
Zwei ja też sikałam na check&go i również ukazał jedną kreskę więc chyba aż tak nie kłamią (w ogóle wydaje mi się że babki co twierdzą, że ten a ten test kłamie często doszukują się drugiej kreski po kilku godzinach, a nawet na drugi dzień)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:39
Katarzyna87 lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Dziewczyny znacie jakiś sposób na mrówki faraona... chyba zaraz zejdę na zawał
Podłóż im swój pozytywny test ciążowy- każda będzie myślała, że to jej i spierdzieli z gniazda, bo przecież tylko ich królowa może pytongować. Samce bojąc się, że nie będzie kogo pytongować, polecą za robotnicami. Królowa bez służby padnie z głodu i braku seksu. I załatwione!
Nie dziękuj, już taka jestem, że chętnie pomagam
Shibuya, odrobinacheci, Maczek, Yousee, lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Ja skakanie, ale widzialam na innym watku ze jestes w ciazy
Cześć dziewczyny, dolaczylam dzis na forum. Zaczynam 3ci miesiac staran.
nakrecam sie psychicznie niestety chociaz jestem przebadana wzdluz i wszerz i chyba wielkich problemow nie mam... lekko podwyzona prolaktyna i insulina (ale po powtrozeniu badan juz ok)
Zaczynam 3ci cykl staran ale to co mnie podbudowuje ze czytam te wszytskie watki, niektore stare i widze w podpisach dziewczyn malenstwach, wiec sie udaje tylk trzeba cierpliwosci:)
-
zwei_kresken wrote:Podłóż im swój pozytywny test ciążowy- każda będzie myślała, że to jej i spierdzieli z gniazda, bo przecież tylko ich królowa może pytongować. Samce bojąc się, że nie będzie kogo pytongować, polecą za robotnicami. Królowa bez służby padnie z głodu i braku seksu. I załatwione!
Nie dziękuj, już taka jestem, że chętnie pomagam
kurde, że też o tym nie pomyślałam!
tylko widziałam je w dwóch pomieszczeniach, a patyk mam tylko jeden, to muszę wysikać drugi
Szkoda też, że nie wiem skąd one wyłażą, byłoby łatwiej!
EDIT: Ale idąc za Twoją radą, wysikam wszystkie 15 (słownie: piętnaście) testów, które mam w domu (ewentualnie jeszcze dokupię w razie potrzeby) i porozkładam po całej chałupie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 23:00
-
karola387 wrote:Ja skakanie, ale widzialam na innym watku ze jestes w ciazy
Cześć dziewczyny, dolaczylam dzis na forum. Zaczynam 3ci miesiac staran.
nakrecam sie psychicznie niestety chociaz jestem przebadana wzdluz i wszerz i chyba wielkich problemow nie mam... lekko podwyzona prolaktyna i insulina (ale po powtrozeniu badan juz ok)
Zaczynam 3ci cykl staran ale to co mnie podbudowuje ze czytam te wszytskie watki, niektore stare i widze w podpisach dziewczyn malenstwach, wiec sie udaje tylk trzeba cierpliwosci:)
Na tym wątku się nie nakręcamy, na tym uprawiamy Luz W Dupie.
Nakręcanie jest na innych wątkach
-
Shibuya wrote:Dziewczyny znacie jakiś sposób na mrówki faraona... chyba zaraz zejdę na zawał
Kup im wypaśną kolację z mrówkofonu:
Widzisz, jaka zadowolona jest mrówka na obrazku? Na pewno się ucieszy.
A póki jest środek nocy i nie masz mrówkofonu, to możesz popatrzeć, którędy łażą i posypać im na ścieżce trochę pieprzu. Powinny pojąć, że mają się odpieprzyć.
Możesz też szaleńczo psikać je dezodorantem w sprayu.Tylko nie podpalaj
EDIT: Szlag, znowu mi się pokręciło i połknęłam luteinę, a zaczęłam trzymać cynk pod językiem... Pudełeczka na tabletki są super, ale mają skutki uboczneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 23:04
Shibuya, zwei_kresken, lauda., Katarzyna87 lubią tę wiadomość