Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
A pomyśleć, że jeszcze kilkanaście lat temu był po prostu prowadzącym Powtórkę z Rozrywki
Też najbardziej lubię Piłę, kocham takie gry słów
Edit: gotuję budyń z siemienia, słaby pomysł na kolację, ale trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 20:06
-
Wiedźmuszki, która powróży mi z wykresu? Za 3 dni może już być nieaktualny, a dawno już żadnych wróżb nie było.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Ło matko!jakie tubisie! boję się
długo też bałam się Buki z muminków, dopóki nie polubiłam jej strony na fejsie i okazało się, że mamy wiele wspólnego"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Ło matko!jakie tubisie! boję się
długo też bałam się Buki z muminków, dopóki nie polubiłam jej strony na fejsie i okazało się, że mamy wiele wspólnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:50
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Ty i Buka? też jesteś fioletowa?
na szczęście z wyglądu się różnimy"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:51
lauda., Eva82, Katarzyna87, Maczek, momo1009 lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
ufff
chociaż fiolet jest ładny
Ja jakoś nigdy się nie bałam strasznych straszności z bajek, bardziej mnie przerażały słodkopierdzące księżniczki
Jak zjem pizzę i się nie podzielę, bo nie mam z kim to będzie coś złego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 22:53
-
WiedźmaMaKota wrote:Właśnie moja kijanka stwierdziła, ze jesteś super ciocią
buziaki dla Twej kijankiWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-bedzie-efekt-50-twarzy-greya-zapowiadaja-baby-boom,nId,1706327#utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=FacebookHN
Mehehehe Lauda, Basik wliczacie się? Kto jeszcze?
-
odrobinacheci wrote:http://www.rmf24.pl/ciekawostki/news-bedzie-efekt-50-twarzy-greya-zapowiadaja-baby-boom,nId,1706327#utm_source=facebook&utm_medium=feed&utm_campaign=FacebookHN
Owszem, nie czytałam. Złożyło się tak, że o tej "książce" usłyszałam od laski z pracy, która (o bogowie!!!) dobiega 40, a jest najgłupszą, najbardziej infantylną osobą jaką znam. Aha: i jak ona o czymś opowiada (czy to film, czy książka, czy program), to nie napomknie tylko o głównym wątku/temacie, tylko napierdala od początku do końca. Wyobraźcie sobie, że ktoś poleca wam do zobaczenia horror i po czym dodaje, kto jest mordercą.
No, podsumowując: skoro ona się zaczytywała w tej szmirze, to znaczy, że jest to Pretty Woman w wersji dla dorosłych.
Mój człowieczek jest efektem rady cioci Zwei: brak bursztynów na plaży zrekompensowany relaksem w łóżku -
-
nick nieaktualnyJa nie czytałam i nie oglądałam
I już wiemy czemu nie udało mi się dorwac fasola.
A tak serio to tam chyba ktoś ładnie w komentarzach napisał że jeśli baby boom z powodu tego filmu to tylko dlatego ze po pół godziny oglądania ludzie z nudów sami musieli się sobą zająć.