Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
odrobinacheci wrote:Ale fajnie Lauda i Basik
Micha mi się cieszy sama do laptopa
Lauda chciałabym widzieć reakcję twojego małża
Ja też.
Zapamiętaj i nam potem opowiedz jak to było.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Katarzyna87 wrote:W wielkim skrócie, Mar stworzyła bardzo potrzebny wątek o tym czy jest w cionszy. Wątek został przyjęty z wielkim zainteresowaniem i dziewczyny, które normalnie mają spinę też się wkręciły. Było wesoło dopóki nie pokazała się L., która uznała, że to w jej uczucia uderza, zaczęła wyzywać od gówniar (Zwei się ucieszyła - odmłodniała
), następnie pokasowała swoje wpisy, a wątek Mar zgłosiła do Admina jako obraźliwy. Admin bez żadnych ostrzeżeń skasował wątek.
Post usunięty należy do Laudy, dostała ode mnie na innym wątku karnego kutasa, napisała tu i tym i Admin go usunął ;p
Ładnie wszystko streściłaś.
Dodam jeszcze, że przez to chyba, że umiemy się śmiać same z siebie zostałyśmy nazwane nie tylko gówniarami, ale i desperatkami.Basik122 lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Łaaa!!! Dziołchy!
Od dzisiaj należy zwracać się z honorem: Lady Joan Collins vel Alexis Colby Carrigton
http://kobieta.onet.pl/zycie-gwiazd/81-letnia-joan-collins-otrzymala-tytul-szlachecki/s1pkgpmomo1009, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:
ale sie Twój maz zdziwi Lauda
zwłaszcza po akcji z tamponami itp
lauda. lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
momo1009 wrote:Dzięki za streszczenie od razu z wyjaśnieniem drugiej strony
, mnie to wszystko też ominęło. Aaaaaa, bo Wy to piszecie a admin to usuwa jak jestem w pracy.
Ja w tym cyklu miałam dwa dni plamień ze spadkami temperatury, ale z jednodniową przerwą. Bliźniaki??.
Vuko jak przeczytałam o Twoim aparacie ortodontycznym, to zaczęłam sobie Ciebie wyobrażać jako wilka z odrutowanymi kłami. Swoją drogą bardzo gustowny wilk!
Wiedźma byłaś punkiem?A znasz utwór Andrusa "czyś ty wybranka punka, czyś ty dziewczyna skina...", cały dzień chodzi mi po głowie
a nie znam choć A
ndrusa uwielbiam, za chwilę sobie posłucham.momo1009 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:A no byłam
a nie znam choć A
ndrusa uwielbiam, za chwilę sobie posłucham.
"Plotkuje się oczywiście, w parku, w sklepie, na przystanku,
O skinie manicurzyście i punku- prezesie banku.
O sąsiadkach i o pieskach, trochę martwi się kryzysem,
Mały punk ma irokezka, skinheadziątko łyse.
– Moje pije już ze szklanki! – A mój się nauczył z puszki!
– Gdzie kupiłaś czarne glanki na te śliczne, małe nóżki?"
To mnie rozwalaZresztą cały tekst obłędny
WiedźmaMaKota, Maczek lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:"Plotkuje się oczywiście, w parku, w sklepie, na przystanku,
O skinie manicurzyście i punku- prezesie banku.
O sąsiadkach i o pieskach, trochę martwi się kryzysem,
Mały punk ma irokezka, skinheadziątko łyse.
– Moje pije już ze szklanki! – A mój się nauczył z puszki!
– Gdzie kupiłaś czarne glanki na te śliczne, małe nóżki?"
To mnie rozwalaZresztą cały tekst obłędny
-
lauda. wrote:Łaaa!!! Dziołchy!
Od dzisiaj należy zwracać się z honorem: Lady Joan Collins vel Alexis Colby Carrigton
http://kobieta.onet.pl/zycie-gwiazd/81-letnia-joan-collins-otrzymala-tytul-szlachecki/s1pkgp
Jakbym wiedziała o jej tytułach to bym coś luksusowego przygotowała na jej wczorajszą wizytę... A tak to mi teraz wstyd, że przyjęłam ją tak zwyczajnie.
Swoją drogą to pewnie dostała ten tytuł bo teraz jest o niej głośno, nawet na Ovu
momo1009, WiedźmaMaKota, Yousee lubią tę wiadomość
-
Eva82 wrote:Jakbym wiedziała o jej tytułach to bym coś luksusowego przygotowała na jej wczorajszą wizytę... A tak to mi teraz wstyd, że przyjęłam ją tak zwyczajnie.
Swoją drogą to pewnie dostała ten tytuł bo teraz jest o niej głośno, nawet na Ovulauda., zwei_kresken, Eva82 lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
WiedźmaMaKota wrote:No właśnie posłuchałam i jest zaje*iste
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Lauda, Basik ale macie ładne fasolki
A ja byłam dzisiaj w mieście i kupiłam sobie w lumpku pierwszą koszulę ciążową i uwaga nie jest czarnaMa taki dżinsowo-niebieski kolor i podobno ładnie podkreśla moje oczy, i koszulę w kratę do legginsów nie ciążowa ale rozmiar trochę większy więc luźna na brzuchu
obie jak nowe
Dzwoniła też moja położna, żeby potwierdzić wizytę i zapytała czy chcę tłumacza, kamień spadł mi z serca bo ja rozumieć rozumiem, powiedzieć powiem ale jednak co tłumacz to tłumacz
W ogóle to cały dzień dzisiaj na mieście spędziłam i przepuściłam prawie całą tygodniówkę Mojego ukochanego
No i zaczęłyśmy z Kijanką 10. tydzieńjaram się jak kościół w Norwegii
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 19:29
momo1009 lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:A jak wpada w ucho! Pół dnia mi się obijała po łbie, aż miałam założyć wontek z pytaniem czy to nie jest objaw cionszy
A co do piosenek Andrusa to "piłem w spale spałem w pile" to i tak mój faworyt
momo1009 lubi tę wiadomość
-
lauda. wrote:Z płyty "Myśliwiecka" najbardziej lubię "Królową nadbałtyckich raf" i "Piłem w Spale". Ale cała płyta jest zarąbista
A co do kawy to miałam już Wam kiedyś pisać ale Ty mi dziś przypomniałaś.
Kiedyś piłam po 4 kawy dzienni i to mocne i czarne jak dupa Szatana jak dowiedziałam się o ciąży to zredukowałam do jednej sypanej i jednej rozpuszczalnej, a teraz na żadną patrzeć nie mogę i jak mam zrobić B. to cierpię bo mi śmierdzi. Piję jedną zbożową na kilka dni. A herbaty w ogóle nie lubię. Soki owocowe do wszystkiegoRobimy drugiego Dziedzica
-
lauda. wrote:Łaaa!!! Dziołchy!
http://kobieta.onet.pl/zycie-gwiazd/81-letnia-joan-collins-otrzymala-tytul-szlachecki/s1pkgp
Właśnie miałam wrzucać link z Pudla
Ostatnio Pudel jest bardzo ovufriendowy- jak nie powrot Ridża, to Kim z problamami z płodnością albo Alexis z tytułami
Idę naszczać na patyka żeby zobaczyć czy Lady nie wpadnie w ciągu najbliższego tygodnia.
lauda. lubi tę wiadomość