Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Vuko wrote:Kurcze, znowu dzis brazowe plamienia przy podcierankiu. Moze mi sie dupa z pipa polaczyla i ja najzwyczajniej w swiecie mam rozwolnienie, stad te brazowe uplawy
To ma sens- wczorajsza herbatka z mleczkiem na risotto... -
Ja w zeszlym cyklu mialam plamienia "zagniezdzeniowe" przez kilka dobrych dni
Potem przyszed Ridge, niczym z TVN Playera...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:38
-
Ja w zeszlym cyklu mialam kilka dni zagniezdzeniowe,co okazaly sie peknieto-torbielowymi i raczej w te strone bym szla w tym cyklu i to mnie martwi... bo Ridz to pol biedy, ale torbieli to juz nie zniese
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 09:22
-
O kurczątko ( nie używając brzydkich słów) ale żeście naskrobały. Widzę że sporo się działo na forum, następna akcja z nie poczytalną forumowiczką
Mógł by mi to ktoś jakoś skrócić bo jeden wątek z tego co widziałam został usunięty więc go nie nadrobię
Kurczę nie było mnie zaledwie od wtorkowego popołudnia a tu takie rzeczy
-
Basik mnie też nie było, bo wpadłam w szał gotowania (głoooooodnaaaaa jestem na okrągło!) i spędzam życie albo na zakupach spożywczych (otwarli mi nową biedrę pod robotą dzisiaj! Jestem obstawiona. Pod domem jedna, pod przedszkolem jedna, pod fitness klubem trzy i teraz kolejna pod zakładem pracy ciężkiej zarobkowej mojej (!) i nie mogę się połapać co tu się podziało właściwie. Dlaczego na 340 st widzę usunięty post?? Kto tutaj tak miesza ja się zapytuję?? Ja jestem monogamistką z przekonania i swoje skromne zdanie tylko na jednym wątku wypowiadam. TYM. Więc jak go usuną, to ja z tego portalu usunę się...
Basik122 lubi tę wiadomość
-
W wielkim skrócie, Mar stworzyła bardzo potrzebny wątek o tym czy jest w cionszy. Wątek został przyjęty z wielkim zainteresowaniem i dziewczyny, które normalnie mają spinę też się wkręciły. Było wesoło dopóki nie pokazała się L., która uznała, że to w jej uczucia uderza, zaczęła wyzywać od gówniar (Zwei się ucieszyła - odmłodniała
), następnie pokasowała swoje wpisy, a wątek Mar zgłosiła do Admina jako obraźliwy. Admin bez żadnych ostrzeżeń skasował wątek.
Post usunięty należy do Laudy, dostała ode mnie na innym wątku karnego kutasa, napisała tu i tym i Admin go usunął ;pBasik122, Ralpina, Maczek, anja83 lubią tę wiadomość
-
Nie zgłosiłam żadnego wątku do usunięcia, niestety to nie ja.
To że się tam udzieliłam to nie znaczy że zaraz musiałam zgłaszać do usunięcia.
Widocznie był KTOŚ, komu nie podpasował tamten wątek.
A zioła będę rozdawać ponieważ one mi są już nie potrzebne bo zaszłam w ciążę bez ich pomocy. A może pomogą innej dziewczynie która pragnie mieć dzidziusia.
Pozdrawiam
PS. I nie musicie mi wierzyć. -
Dzięki za streszczenie od razu z wyjaśnieniem drugiej strony
, mnie to wszystko też ominęło. Aaaaaa, bo Wy to piszecie a admin to usuwa jak jestem w pracy.
Ja w tym cyklu miałam dwa dni plamień ze spadkami temperatury, ale z jednodniową przerwą. Bliźniaki??.
Vuko jak przeczytałam o Twoim aparacie ortodontycznym, to zaczęłam sobie Ciebie wyobrażać jako wilka z odrutowanymi kłami. Swoją drogą bardzo gustowny wilk!
Wiedźma byłaś punkiem?A znasz utwór Andrusa "czyś ty wybranka punka, czyś ty dziewczyna skina...", cały dzień chodzi mi po głowie
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Jedym słowem zadyma
Protestuję przeciwko usuwaniu wpisów oraz wszelkim eskalacjom agresji (zwłaszcza biernej) na tym wątku! W naszym wiedźmowym zagajniku rządzi ZEN!
http://i600.photobucket.com/albums/tt86/noebiii/fun/joga.gifBasik122, odrobinacheci, Maczek, anja83 lubią tę wiadomość
-
Laski, dzięki za kciuki.
Mój człowieczek ma całe 5,5 mm długości i serduszko pikające jak dzwoneczek.
Według OM dzisiaj mam 6+0 tc, a wg USG 6+2 tc. Dostałam dupka 2x1 tabl. mam leżeć i pachnieć. Żadnego sprzątania i świrowania na drabinie z firankami.
Kolejne usg mam 1 kwietnia, bo gin widział, że stres gdzieś tam poszybował i zaproponował mi to zamiast kłucia się i badania bety.
P.S. Za dupka zapłaciłam 20 ziko. Tanio nie? Wydawało mi się, że dziewczyny w temtach o pomocy medycznej pisały, że ok. 40 zł. kosztował. Promocja mnie się trafiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 14:06
momo1009, Eva82, Ralpina, Amelcia, odrobinacheci, Maczek, Emma80, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny