Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:a propo czosnku słyszałam, że niektóre kobietki na infekcje bakteryjne wsadzają sobie ząbek czosnku jako naturalny antybiotyk
W sensie wtedy je tak strasznie piecze od czosnku, że zapominają o pieczeniu spowodowanym Ibiszem? To jest myśl!
Ale jak sobie wyobrażę doznania i zapaszek, to mi słabo
Vuko, auć... Mi kiedyś proponowali, jak byłam dzieciakiem jeszcze, to też mówili, że mi powyrywają zdrowe trzonowce, żeby coś tam. Tak się przestraszyłam (i moi rodzice przy okazji), że w ogóle ostatecznie nie załatwili mi aparatu i jak miałam krzywe zębiska, tak mam nadal
-
Ja mialam krzywa tylko gorna jedynke, a musialam zalozyc i gore i dol aparatu oraz wyrwac w sumie 3 zeby. Jutro obudze sie pewnie z diastema, bo mi teraz przeciaga jedynke prawa na prawa strone hahaha bede jak madonna
Nie, jednak nie jutro. Wlasnie bylam w lustrze obadac szczene i juz jest mala szpara hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:06
-
Moje bagno już będzie od jutra zanikać bo czułam dzisiaj lewy jajnik. Alexis jest wolna, możecie zapraszać ją do siebie
U mnie w sumie to tak bez sensu była bo nie z tej strony co trzeba ale gości się nie wyrzuca. Niech zna polską gościnność
momo1009 lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Nie bójta, w razie czego zrobię nam forum. Bez abonamentu. Co prawda nie będzie Wam pokazywało, kiedy się opłaca seks [seks w Dubaju opłaca się najbardziej - 25 tysi za tydzień] ale będzie można pisać te wszystkie wyrazy, których lubimy używać********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Eva82 wrote:Moje bagno już będzie od jutra zanikać bo czułam dzisiaj lewy jajnik. Alexis jest wolna, możecie zapraszać ją do siebie
U mnie w sumie to tak bez sensu była bo nie z tej strony co trzeba ale gości się nie wyrzuca. Niech zna polską gościnność
Poślij no ją do mnie, wyczekuję jej niecierpliwie
-
Ja w tym cyklu nie zapraszam Aleksis, zażywam dupka, aby torbiela się wchłonęła, także ma więcej czasu dla Was"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Vuko wrote:A ile za risotto i herbate z mlekiem,bo wlasnie zjadlam. Dodam,ze odczuwam po tym zestawie mdlosci
Vuko, aż 23,2 % kobiet w ciąży zjadło w tej fazie cyklu risotto z herbatą i mlekiem, możesz śmiało iść na betę.
Mdłości się nie liczą, a już na pewno nie tak jak bąki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 21:56
Vuko lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
2 punkty za herbatę z mlekiem po zjedzeniu risotto, dodatkowe 2 punkty za sraczkę po tym miksie
Detektor będzie wymiatał
Czy leci z nami programista?momo1009, Vuko lubią tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Vuko, aż 23,2 % kobiet w ciąży zjadło w tej fazie cyklu risotto z herbatą i mlekiem, możesz śmiało iść na betę
.
Mdłości się nie liczą, a już na pewno nie tak jak bąki -
A ja od dwóch godzin coś bym zjadła, ale nie wiem co, któryś raz już otwieram lodówkę w poszukiwaniu natchnienia i nic. Lecę na spacer z psem, to może zapomnę - innego wyjścia z mojej gastrofazy nie widzę. Dobrej nocy!********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:A ja bym tu przed odejściem zrobiła rozpierduchę
Maczek, odrobinacheci lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
lauda. wrote:Łaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Otrzymałam karnego kutasa od administratora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Usunął moją wiadomość na poprzedniej stronie!!!
Jestem patologią????lauda. lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:O! I będę używać brzydkich wyrazów i zadawać głupie pytania i jeszcze może kogoś obrażę! Właśnie przypomniałaś mi jak to było jak byłam punkiem w liceum
I podsumuję pięknym cytatem dla wyluzowania:
"W ogóle, bracie, jeżeli nie masz na utrzymaniu rodziny, nie grozi ci głód, nie jesteś Tutsi ani Hutu i te sprawy, to wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście, ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić."- Laska- Chłopaki nie płaczą
edit:
Lauda czekam na sprawozdanie z podglądu fasolaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 00:06
zwei_kresken, lauda., Yousee, Ralpina, Katarzyna87, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość