Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
No napisałam, że:
Zgłosiłam do usunięcia wątek zaczarowanej, skoro usunięto temat naszej Mar. I dopisałam jeszcze, że na wątku zaczarowanej otrzymałam dwa karne kutasy i z tego powodu już mnie on chujeczka obchodzi.
A TERAZ PRZYZNAĆ SIĘ! Która mnie podpierdzieliła?? -
mar wrote:Vuko zainteresowałaś mnie tą kwestią, że czosnek dobry na seks
mój M. jak się nawcina czosnku to trzymam go na dystans..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:19
Emma80 lubi tę wiadomość
-
Ja nie odpisuję, bo czuję, że mnie tylko szlag trafia, a to i tak do nieczego nie doprowadzi. Za to zgłosilam posty z hihuhihu. Zobaczymy, czy dostanę odpowiedź.
EDIT: Vuko, muszę zrobić znowu pastę z pieczonego czosnku Pieczony też może być, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:23
-
Vuko wrote:Zuzzi najlepszy surowy, ale pieczony tez bedzie oki
A mnie napierwdzielaja zeby, bo mi dzis ortodonta druty podkrecil w aparacie
Surowy jem właściwie tylko wtedy, jak jestem przeziębiona
Druty? Auuuć. Też myślałam o aparacie, ale to chyba drogi interes, jak się już dawno nie jest nastolatką z mnóstwem refundacji, nie?
EDIT: Eva82, jeśli nam wywalą ten wątek, to ja chyba zwrócę się o zwrot kosztów abonamentu i oleję to forum totalnie. On jest dla mnie terapeutyczny, bardzo mi potrzebne Wasze wredne żarty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 20:29
-
Nie bójta, w razie czego zrobię nam forum. Bez abonamentu. Co prawda nie będzie Wam pokazywało, kiedy się opłaca seks [seks w Dubaju opłaca się najbardziej - 25 tysi za tydzień] ale będzie można pisać te wszystkie wyrazy, których lubimy używać
mar, Maczek, lauda., momo1009, Yousee, anja83, Katarzyna87, odrobinacheci, Blondik, Marribell lubią tę wiadomość