Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
mar wrote:Składam oficjalną skargę! Mój cionżowy wonteczek nagle zniknął, przepadł w czarną dziurę... tak po prostu! czemu? kto to zrobił i z czyjej woli? przecież ja tam nikogo nie obraziłam... napisałam tylko, że chce mi się rzygać i spytałam czy jestem w ciąży - czyli zrobiłam to co robi co druga osoba na tym forum - po to jest to forum żeby pytać. Skoro mój wątek został usunięty to powinien zostać usunięty co drugi wątek na tym forum gdzie zadawane są głupie pytania!
jestem podirytowana i jeszcze bardziej chce mi się rzygać z tego powodu
martwię się o nasz wiedźmowy wąteczek - jak myślicie, czy on też tak może nagle zniknąć?!
Myślałam, że sama go usunęłaś. Trochę się zdziwiłam, ale zrozumiałam.
Ale jak to nie Ty, to nie rozumiem administratorów. Z tego wniosek, że na pewno nie przeczytali tego wątku. I co, teraz będą usuwać każdy wątek, na który poskarży jakaś nawiedzona forumowiczka?
Dlaczego nie pousuwali tych wątków, na których były bluzgi i ubliżanie, tylko usunęli kilka wypowiedzi? Tu też mogli wykasować tekst z wiadomości, które były niewłaściwe (tylko w sumie skarżące osoby inaczej interpretowałyby tę niewłaściwość).
Obawiam się, że nawet się nie spodziejemy, a któregoś pięknego dnia ten wątek wiedźmowy może podzielić los wątku Mar i też zniknąć bez ostrzeżenia.
Ale to już chamstwo totalne, że nawet nie napisali i nie zawiadomili autorki wątku. Gdyby tam naprawdę była jakaś jatka, albo jakieś obraźliwe wypowiedzi...
Jakby co, piszcie które wątki uważacie, że trzeba zgłosić, może rzeczywiście warto zrobić porządek, ale z tematów, które naprawdę zaśmiecają forum.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
sniezka81 wrote:U mnie nawet nie będzie testowania, właśnie przy badaniu szyjki odkryłam przyczajonego za rogiem psiego dzyndzla Ridża.
24 dzień cyklu, czyli cykl 23 dniowy. do dupy z tym wszystkim
A co Ty takie krótkie te cykle masz? Przegięcie trochę... Może progResteronu powinnaś sobie doładować?
Maaaaar, myślałam, że sama usunęłaś... Skandal. Piśnij do nich, o co im chodzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 11:40
-
Katarzyna87 wrote:Aż sobie sprawdziłam jakie ja miałam cykle przez ostatni czas (nie wliczam ciążowych, więc jest ich mniej niż oficjalnych miesięcy starania, ale Nieregularna to powinno być moje drugie imię ;p
24 dni, 27 dni, 30 dni, 31 dni, 21 dni, 28 dni.Robimy drugiego Dziedzica
-
O maj gad..na forum grudniowym zeszłego stulecia dziewczyna pyta czy w 6 dpo może zrobić betę! Ma miano ekspertk... chyba i za trzaskanie takich postów na forach.... czasami mam wrażenie, że dążymy do idiokracji. Nie chce wiedzieć jak dużo dziewczyn testuje dzień po ''kopulacji''DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Marribell wrote:O maj gad..na forum grudniowym zeszłego stulecia dziewczyna pyta czy w 6 dpo może zrobić betę! Ma miano ekspertk... chyba i za trzaskanie takich postów na forach.... czasami mam wrażenie, że dążymy do idiokracji. Nie chce wiedzieć jak dużo dziewczyn testuje dzień po ''kopulacji''
-
Ufff dziewczyny, ale mnie dopadł ból głowy, ledwie patrzę na oczy. Aż mnie mdli i chyba sobie rzygnę...
Na tę okoliczność pozwoliłam sobie na pół apapu extra i szklankę coli. Dogorywam.
BTW, niejaką Laurę, co do której mam podejrzenie, że zgłosiła wątek naszej Mar, to chyba bym mogła dzisiaj obrzygać. No co za troll internetowy się trafił...
Edit: Jutro rano mam wizytę. Trzymajta ciotki kciuki, bo trochę się cykam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 17:33
Vuko, mar, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Sniezka81 u mnie ta sama sytuacja. tez Ridz sie zbliza, bo sluz w kolorze zdrowego g.....a juz dzis sie zaczal, pomimo iz to dopiero 8dpo
To pewnie przez pierwszy dzien wiosny -
Vuko wrote:Sniezka81 u mnie ta sama sytuacja. tez Ridz sie zbliza, bo sluz w kolorze zdrowego g.....a juz dzis sie zaczal, pomimo iz to dopiero 8dpo
tyle , że u mnir to nie był Ridż tylko ciąża
ja opisywałam to wersją cenzurowaną jako powidła śliwkowe hehe
DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Kochane nie wiem co myśleć. Parę dni bolą mnie nerki... nie sikam dużo. Zrobiłam dziś badanie moczu i nic nieprawidłowego nie wyszło. W pon byłam u ginki i się zastanawiam czy znów iść... w internetach standardowo rozbieżności. . Raz, że to normalne a raz, że można poronić...DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
Marribel to pij wody dużo wody! A do gina warto iść jak jest mądry i nie zbagatelizuje.
Eh dziewczyny mam dzis mega brak luzu. W pracy coraz gorzej, zmiany zmiany i nie wiadomo jak bedzie. I mam ochotę założyć watek "w kolejnym wcieleniu zobacze 2 kreski".
Jeszcze jak widziałam posty tej Laury to miałam ochotę ja krzesłem w twarz. Grrrrr"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Marribel to pij wody dużo wody! A do gina warto iść jak jest mądry i nie zbagatelizuje.
Eh dziewczyny mam dzis mega brak luzu. W pracy coraz gorzej, zmiany zmiany i nie wiadomo jak bedzie. I mam ochotę założyć watek "w kolejnym wcieleniu zobacze 2 kreski".
Jeszcze jak widziałam posty tej Laury to miałam ochotę ja krzesłem w twarz. Grrrrr
Yousee, nie denerwuj się, pokaż klasę. I nie chodzi mi o zerówkę
-
mar wrote:czemu zawsze jak założę jakiś wonteczek to się kończy patologią, czeeemu ja się pytam ?
podsumowując wszędzie dobrze ale u Wiedźm najlepiej
Dokładnie.
Odpalam winko. Białe niestety